+3 oy
188 göst.
Diğer kategorisinde (736 puan) tarafından

Kızlar 2016da ehliyet aldım ara ara eşimle kullandım kısa kısa neyse şimdi eşim benim için Otomatik aldı ve bir süre yanımda olmayacak 2 çocuk var trafiğe çıkıyorm eşim varken bjrde yokken oğlumun Veli toplantısına gittim sonrasında da çok kullandım özgüven geliyor ama ara verince gidiyor kafayı yicem şimdi baya sıkışigiz eşim ders almami istemiyor kamera aldı park vs. İçin bulunduğum yerde kullanıyorum sıkıntı yok ama trafige çıkmaya cesaret edemiyorum eşimde iysin güzel kullanıyorsun diyor ne yapılabilirm 

11 Cevaplar

+2 oy
(653 puan) tarafından

Bende 2010 da aldım cüzdanda duruyor varmı var ben hiç kullanmadım ozamanlar egitimde yoktu düz git dur tmm dı yol tutuşumda yok 🤗

(736 puan) tarafından

Deme kız benimde öyle şimdi yapa yapa alıştım çok zevkli

(653 puan) tarafından

Bi özenti geliyo sonra geri gidiyo bende 😂

-Reklam-
+1 oy
(2,212 puan) tarafından

Kız otomatik araba bildiğin oyuncak araba sürmek gibi 😁

(736 puan) tarafından

Kız öyle çok zevkli ama baksan hiç dışarıda tek park yapmadım birnkez çıktım ve anında gittiğim gibi park ettim duanın hikmeti hiç araç arasına park etmedim şimdi konuştum AVM çok yakın 5 dk arabayla oraya gidince nasıl park yapicm diyorum alışana kadar gitme diyor eee sen gidiyorsun ben nasıl alışıcm diyorum 😂😂 çık diyor tutr at bak diyor beni bekleme diyor cesaretim yok çok kızıyorum kendime imkanım var destegim var ama cesaretim yok 

+1 oy
(13,434 puan) tarafından

E sürekli neden kullanmıyorsun eşin yokken çocuğu okula nasıl götürüyorsun yürüyerek mi

(736 puan) tarafından

Hayır cnm servisi var Veli toplantısida çıkış saatindeydi oğlumuda alıp sağ selamet geldik birde ters yöne gitmiştim orada paniği mi yönetip çok güzel Bir şekilde toplayıp döndüm. Cuma günü geç kaldı mesela cesaret edip götüremedim 3 dk mesafe arabayla eşim çok büyük destekcim nereye gidersek hep bana kullandırr sanırım eşim olmayınca korkuyorum 

+1 oy
(1,430 puan) tarafından

Çoğu yerde vardır trafiği çok olmayan ışıklar ve çok olan ışıklar mesela burada sahil yolunda pek trafik olmaz çok araba da olmaz ben pratiği orada yaparım ama gidip kavşak var dört yol ağzı, daha gidip oraya giremedim mesela girmem de çünkü harbi çok kalabalık girsem de öyle yerlere dua ede ede kendimi ara sokağa atıyorum öyle alışıyorum ama gerçekten iki gün bile çıkmasam fark ediyor. 

+1 oy
(162,680 puan) tarafından

otomatik icin ozguvene ihtiyac yokki otomatik arac cocuklarin akulu arabasi gibi zaten

0 oy
(470 puan) tarafından

Mecbur kalmadıkça cesaret edilmiyor. Bildiğiniz yollarda trafiğin az olduğu yerde başlayın yavaş yavaş açılın :) bnm öyle oldu şuan gidemedigim yer yok mecbur kalınca açıyorum navigasyonu sağdan sağdan 

0 oy
(12,484 puan) tarafından

Aslında biraz ders alsan çok iyi olur en azından 1 haftalık şuan her şeyi o kadar güzel öğretiyolar ki akılda kalıcı da oluyor parklarda falan hiç sorun yaşamazsın ders alsaydın

0 oy
(1,818 puan) tarafından

Otomatik araba zTen kendi gidiyor biz yeni araç aldık acabami araç büyük yapamazsam diye geçirdim ama yok ayni sürüş.. 

Ben trafiğin en yoğun yerde  saatlerde kullaniyorum bisiklet sürmek kadar kolay araç kullanmak 

0 oy
(498 puan) tarafından

Kendine güven. Her gün azar azar sürmeye çalış. 21 gün aralıksız sürersen zaten artık alışacaksın. Çok hızlı gitme park ederken belli kurallar var mesela arabanın arkasını öndeki arabayla eşitle. Sonra R ye al tam sol arkadaki aracın 2 farını da görene kadar gel sonra direksiyonu düzelt. Kapı kolu kaldırıma değmiş gibi olana kadar gel sonra tam sağ yap gel tamam. Araçta yoksa kesinlikle geri görüş kamerası taktır o kadar çok işe yarıyor ki instagramda kadın ehliyet hocaları var pratik yollar anlatıyorlar onları takip et. Dar yoldan nasıl geçilir nasıl dönülür vs. 

0 oy
(11,544 puan) tarafından

Otomatik çok kolay neden korkuyorsun ki. Yani daha önce de sürmuşsun hani ilk olsa neyse. Zamanla süre süre pratik yaparak pekiştireceksin zaten. Bide emin ol eşin yanında olmayınca daha rahat olursun, ben öyleyim en azından :)

0 oy
(5,300 puan) tarafından

Bende senin gibiydim. Eger sehirici kullaniyosan emin ol trafikte kullanman daha kolay. Bende 10 sene once almistim ehliyeti. Henuz ocaktan beri kullaniyorum. Esimle pratik yaptim, otomatik bizim araba. L parki esim gosterdi bi de direksiyon hocalarinin videolarini izlemistim oylelikle hic zorlanmadim. Yan parkta 1 kere surttum denerken ama moralimi bozmadim. Video izleyerek ve uygun zamanda tek basima yapa yapa ogrendim. Trafige 1 2 ciktiktan sonra alisiyosun. Suan uzun yola bile gidebilirim. Deneyimledikten sonra cesaretin geliyo merak etme. Trafige de hep cocuklarla ciktim :)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 213 göst.
28 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Merve97 (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 278 göst.
24 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Ftm1907 (621 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 215 göst.
4 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Remziye (389 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 378 göst.