+3 oy
655 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (3,091 puan) tarafından

Kızlar sizler düzenli vücudunuza yüzünüze maske, bakım yapar mısınız? 

Neler yapıyorsunuz ben bu aralar saldım galiba kendimi öyle hissettim kalktım hemen yüz kağıt maske yaptım bekliyor yüzümde. Haftada 2 kere temizleyici kullanıyorum düzenli diş fırçalıyorum her gün gargara naneli yapıyorum. Vücudum için peeling aldım arındırıcı 1 kere yaptım aslında onu da yapmam lazım sizler neler yapıyorsunuz banada fikir olur 🙃🤭

BİRDE SORUM DÜZLEŞTİRİCİSİ OLANLAR DÜZLEŞTİRİCİYİ EVDEYKEN DE YAPAR MISINIZ SİZ YOKSA SADECE DIŞARI İÇİN Mİ KULLANIRSINIZ?

22 Cevaplar

0 oy
(783 puan) tarafından

Eskiden este lauder vs bakım ürünleri alır kullanırdım.gercekten cok iyi marka.. şimdilerde 2 cocugum var çok bi bakım vs yapmıyorum ew iş çocuk fırsatım olmuyor.

Daha önceleri bilmezdim.bu ara kas ortası alın ve göz cevresi botoks yaptırdım.aslında göz cevremde vardı kırışıklık ...alın ve kas ortasına paket içinde diye yaptırdım 3 buçuk verdim çalışıyorum makyaj yapmıyorum. Aslında bu botoks baya iyi bişey iyice güzelleşti yüzüm .tavsiye ederim

-Reklam-
0 oy
(7,518 puan) tarafından

Maske çok yapmam, hatta son zamanlarda hiç yapmıyorum. Sabah akşam cilt tipime uygun bir yüz yıkama jeli ile yüzümü yıkarım, aynı şekilde cilt tipime uygun nemlendiricimi sürerim. Bu rutini devam ettirdiğin sürece zaten maskeye falan çok gerek kalmaz 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 87 göst.
0 oy
14 cevap 395 göst.
21 Şubat 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Birdilektut (1,332 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 1,352 göst.
13 Mayıs 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 678 göst.
28 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,842 soru

24,036,108 cevap

328,930 kullanıcı

...