+3 oy
627 göst.
Diğer kategorisinde (2,799 puan) tarafından

Ne zaman oleceginizi bilseniz arkanızda not birakirmiydiniz ? 

Edit : Bırakırdım Notumda şu olurdu  "Üzülme Anne Gelinlikle Giren Kefenle Cıkar demiştin başınız dik olsun "derdim...

30 Cevaplar

0 oy
tarafından

Sadece çocuklarıma vasiyet bırakırdım"Babanız gibi bı eş olmayın.hanimlarinizi incitmeyin yipratmayim arkamdanda ağlamayın bende babama kavuşmaya gidiyorum derdim heralde🥺

-Reklam-
0 oy
tarafından

Yorumlara baktım üzüldüm ölümü ciddiye alan yok notu filan bırakır alnımı secdeden kaldirmazdim 

0 oy
(348 puan) tarafından

Lütfen cocukalrima anne sevgisini aratmayı.  Ben anne sevgisi nedir bilmedim cocuklarimda  benimgibi olmasınalr 

0 oy
(3,815 puan) tarafından

Arkamdan bu dünyadan bı lütfiye geçti yarı boş yarı doluydu ama hoştu desinler . Bide ben ölünce herkese söylerim vasiyetimdir işe yarayan tüm organlarımi bağışlasinlar . 

0 oy
(5,468 puan) tarafından

Gözüm arkada kalırdı ki 

Çocuklarıma kim bakacak diye 

Rezil olurlar çünkü 

(147 puan) tarafından

Bende aenin gibi düşünüyorum  ölümden korkmazdim takı iki bebek annesi olana kadar 

0 oy
(11,557 puan) tarafından

Eğer öleceğim tarihi bilseydim ve yakın bir tarih olsaydı çocuklarım için eşime bir mektup bırakmak isterdim .

Birde ben gömüldüktrn sonra 1 saat mezarında bekleyin derdim 

0 oy
(1,535 puan) tarafından

Oturur o günü beklerdim kimseye bişey yazmazdım anlasalardı diriyken anlarlardı ztn 

0 oy
(1,992 puan) tarafından

Emre evlenirsen seni yanıma alırım hahahha

0 oy
(4,047 puan) tarafından

Digruysuyla yannisiyla hayatı ogrenin ogullarimm .

Merhametiniz hep olsun .

Çokça iyilikler yapın 

Güzel asklariniz olsun . 

İhanet etmeyin kimseye .

Hayatıniz keskeler olmasın .yaşamayı yasatmayi bilin

0 oy
(3,492 puan) tarafından

Eşime not bırakırdım 

" Oğlumuza ve kendine çok iyi bak onu kimseye verme üzülmeyin ben sizi izliyor olacağım oğlum hastalandığında düştüğünde güldüğünde her anında yanında ol benim baktığım gibi bakmaya çalış "

Oğluma " Oğlum en değerlim seni çok seviyorum bunu unutma beni yanında istediğinde gökyüzüne bak ben hep seni izliyor olacağım annemmm"

Ayy duygulandım valla gözlerim doldu sanki gerçekten eşime not bırakıyorum 

Anneme de " annem bana hakkını helal et sen bize hem annelik hem babalık yaptın üzülme ben babamın yanına gidiyorum"

Hadi ben ağlamaya gidiyorum nerden geldi bu post aklına ben nerden girdim 🥲😭

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 386 göst.
0 oy
15 cevap 514 göst.
6 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pakize333 (6,677 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 194 göst.
1 Ocak 2024 Diğer kategorisinde dilayyla (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 960 göst.