+1 oy
112 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (23 puan) tarafından

Hanımlar mumya 2 yaşına girecek oğlum bana aşırı ötesi düşkün yani patalojik bir duruma geldi artık sürekli beni istiyor oyun vs asla yok ya Tv ya ben hamileyim bir de dayanamıyorum bagırıyorum sonra da ağlıyorum 

Kimseye gitmiyor babası dahil kimseye yanaşmıyor ben napacagım nolur bana yardım edin artık sinirlerim alt üst oldu bağırmak istemiyorum ama kendime engel olamıyorum yargılamayın nolur doğduğundan beri böyle hiç kimseye gidemiyorum bi

Çevrem yok gurbetteyim yalnız bakıyorum artık bitik durumdayım

1 cevap

+1 oy
tarafından

Alıştırma için eşin sen çocugun birarada oyun oynayıp onu eşine doğru itebilirsin o arada konus onunla bak Baba bitirdi hadi sarıl babaya vs gibi Yavaş yavaş alıştır sonra 3 5 dakika ile başlayarak eşine bırak ağlasada sızlasada (ağlama krizi geçirmediği sürece) müdahale etme ortada görünme o sırada yavaş yavaş alışacak

(23 puan) tarafından

Yapıyoruz sürekli iki dk sonra yanıma geliyor artık benimde sabrım tükendi kendimi kontrol edemiyorum çok üzülüyorum yani hiç

Kimseye yaklaşmıyor hiç akranları ile oyun oynuyor ama sürekli onların elindeki oyuncakları alıyor alamazsa aglıyor 

tarafından

Eşin çocugunun dikkatini dağıtorken görünmeden kaç seni göremeyeceği bulamayacağı bi odaya geç kapıyı kapat ışığı kapat peşinden gelemesin gelsede seni bulamasın oyuncak konusunda bizde aynıyız cnm o yüzden yasıtlarıyla oynarken sürekli yanındayım sürekli başkasının elinden oyuncak almıyoruz telkinleriyle idare ediyorum o zamanla öğrenilecek bişey

(23 puan) tarafından

Yapıyorum kapının arkasında kendini paralıyor aşamıyoruz bir türlü ve ben git gide ümitsizliğe kapıldım konuşmuyor henüz sanırım onunda etkisi var ekranı kesemiyorum pes ediyorum error veriyor bedenim öneriniz var mı bana 

tarafından

Şimdi anlaşıldı cnm mesele ekran yüzünden oldukça hırçın ve nasıl davranacagını bilmediği in korkuyor bu yüzden sana bu kadar bağlı ekranı komple kesmezsen sana bağımlılıgı hiç bitmeyecek

(23 puan) tarafından

Haklısın canım deniyorum ama sabah gözünü açar açmaz ekran tv oyalıyorum yok tamam açmıyorum o zaman dışarı çıkacağım diye ağlıyor 

tarafından

Bi süre böyle olacak taa ki unutana kadar eğer zorlanıyorsan ailen gelsin bi süre yada eşinin ailesi 

(23 puan) tarafından

Ailem uzakta eşimin de bi abisi iki ablası öyle gelme durumları olmuyor malesef anlayacağın tek başımayım

tarafından

Oyun grubu yarım gün kreş ile destekleyebilirsin aslında

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 193 göst.
20 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Bla Bla bla (511 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 111 göst.
23 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Linkin (23,215 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 70 göst.
+1 oy
11 cevap 457 göst.
30 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ahsen61 (238 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,052 soru

24,133,773 cevap

334,196 kullanıcı

...