+1 oy
128 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (66 puan) tarafından

Kizlar bugun 7 hafta 1 gunluk oldum iki gun sonra kontrol var 6hafta5 gunlukken ne embriyo ne yolk gorundu bos gebelik oldugunu belirtti doktorum sizce pazartesi bebek olusmus olurmu bu arada gec dollenme imkansiz gibi cunku hep duzenli adetlerim adet bekledigim gun testte cikti kandada 

6 Cevaplar

0 oy
(2,304 puan) tarafından

Benimde adetim hep düzenlidir. Doğurdum 43.gun adet duzenim aynı şekil devam etti hatta. 1 hafta geç dollenmeydi. Olabilir yani endişe etme başka bir doktora daha danis. Vajinal baktı değil mi birde 

Bende 7 haftalık hamileyim ikinciye 6+2 de hem kese hem bebek göründü ama her gebelik bir olmuyor 

(66 puan) tarafından

Hayir karindan bakti sadece pazartesi 9da ac gidicem tekrar bakilacak iste bu sefer vajinadanda bakar galiba

(2,304 puan) tarafından

Vajinal bakılsın birde. Üstten bakılması görülmesi zor oluyor. Bana da üstten baktı sadece kese gördü vajinal baktı bebegide gördü 

(66 puan) tarafından

Tamam canim mutlaka baktiracagim

-Reklam-
0 oy
(545 puan) tarafından

Kanda kaç çıktı canım değerin 

(66 puan) tarafından

Ilk 271 sonra 800 kusur cikti iki gun dolmadan

(545 puan) tarafından

Maşallah canim en düşük 1500 2000 binde görünür diye biliyorum.daha çok küçük geçen sefer de dedim sakin acele etme ve tek doktorla.kalma 

(66 puan) tarafından

Yok ben bayramdan once bu degeri gormustum 10 14  gun  tatilden sonra gittim 

0 oy
(139 puan) tarafından

9 haftaya kadar yolu var canm bekle sabret bakalım strese girme kötü dusunme iyi düşün iyi olsun Rabbim gönlüne göre nasip etsin korktuguna ugratmasin inşallah 

(66 puan) tarafından

Amin insallah hayirlisi olsun hakkimizda

0 oy
(1 puan) tarafından

Alltan muayene oldum sadece kese gözüküyor 5 haftalık 

0 oy
(4,262 puan) tarafından

BirZ bekle canim, bende 2 hafta keseyi gorup bebegi göremediler. 8 haftada cok net sekilde gorundu ve kalbini dinledik. Hayırlısı olsun ama hemen unutsuzluga kapilma

0 oy
(1,156 puan) tarafından

Bana da ilk gebeligimde  boş gebelik.olabilir heveslenme demişti doktor  🤔 allahin izniyle 3 buçuk yaşında oğlum hayırlısını versin allah

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 104 göst.
+1 oy
4 cevap 89 göst.
21 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Bal.evlat (1,342 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 175 göst.

Kategoriler

1,458,922 soru

23,926,618 cevap

323,784 kullanıcı