Makyaj masası ve yatak yanındaki cekmeceleriniz nasil resim paylaşırsanız sevinirim
Hepsıni bodruma indirdim
Şuan odamda bir dolap 1 yatağım var kalabalığa gelemem ben
Benimkinde yatak ve sifonyer odam boş birde başka odam var çocukların dolabı gardrop orada çocukların odasida boş yatak dışında bişey Yok
Sıra yatak başlığımda hahahh
Benimki bu 4 sene önce aldik
Benimkide bunlara benziyor 10 yıl önce almıştım eskitme ahşap diye geçiyor modası geçmiyor ,10 yıl önce genelde beyaz moddaydi mağazada kadın beyazların modası geçiyor eskitme ahşap alın dediler bende daha spor sevdiğim için bu tarz almıştım iyikide öyle yapmisim hala çok seviyorum yatak odami
Biraz dağınık.ama
böyle
İlk evlendigimizde esiminparasi yokdu o kadar temel ihtiyaçları ortak aldık lojmanda müsait değildi bebeklerim oldu hep kaynadı yine evimde yer yok....
Güzel günlerde kullan. Resim için teşekkür ederim
Rica ederim canım. Teşekkür ederim makyaj yapmıyorum almasaymisim olurmuş aslında bilemedim bende aldım 😁
Bu şekilde benim de
Resim için teşekkür ederim. Güzel günlerde kullan.
Ne zaman evlendin canım ben bekarken bunları çok beğenirdim
Bunun TV ünitesi bende var
Teşekkür ederim canım. Sana da en güzelleri nasip olsun. 5 senedir evliyim. 2019 yılında nişanlıyken almıştım
Aynısı aynısı bendede var bu takımın 2019 geliniyim keşke yatak başlığı beyaz alsaydım pembe aldım tek onu ama güzel pembe öyle kötü değil
selma misin sen
Bende 2020 de evlendim. O zaman aklımdaki bu idi çok beğeniyordum sonra başka bir modeli beğenince aklım çelindi onu aldım. Yine buna benzeyen bir şey aldım
Kim benmi Selma kim
Oturmak için ortası boş yanlarda çekmece olan bir model şimdiki aklım olsa dümdüz beş çekmecesi olan bir şey alırdım
Komodin ve makyaj aynası diyosun benim bana sorulmadan alınmıştı ama ben beğeniyorum üst üste koydum
Bebek yatağı kızımın yatağı derken alan dar oluyor diye . Bazılarının kulpları düşmüş takamadim açılıyor tekrardan eşimi bekliyor :)
gamze şu gorunen seyleri dolaba koysanda ortalik bi ferahlasa abooo ben bogulurum boyle bi manzaraya uyansam hergun
Çekmece ve dolaplar da dolu 😀 bunlar sürekli kullandığım kozmetik malzmeleri . Nadir kullandıklarımı çekmecede tutuyorum ☺️
aabooooo
☺️
Şu bende onun üzerinde hiç birşey yoktur bomboş bı iğne için porselen bı kutu var
1,477,956 soru
24,190,793 cevap
336,872 kullanıcı