0 oy
378 göst.
Diğer kategorisinde (1,294 puan) tarafından

Makyaj masası ve yatak  yanındaki cekmeceleriniz nasil  resim paylaşırsanız sevinirim 

9 Cevaplar

+1 oy
(2,143 puan) tarafından

Hepsıni bodruma indirdim

Şuan odamda bir dolap 1 yatağım var kalabalığa gelemem ben 

(847 puan) tarafından

Benimkinde yatak ve sifonyer odam boş  birde başka odam var çocukların dolabı gardrop orada çocukların odasida boş  yatak dışında bişey Yok 

(2,143 puan) tarafından

Sıra yatak başlığımda hahahh

-Reklam-
+1 oy
(4,441 puan) tarafından

image

Benimki bu 4 sene önce aldik

(508 puan) tarafından

Benimkide bunlara benziyor 10 yıl önce almıştım eskitme ahşap diye geçiyor modası geçmiyor ,10 yıl önce genelde beyaz moddaydi mağazada kadın beyazların modası geçiyor eskitme ahşap alın dediler bende daha spor sevdiğim için bu tarz almıştım iyikide öyle yapmisim hala çok seviyorum yatak odami 

+1 oy
tarafından

Biraz dağınık.ama 

imageböyle 

+1 oy
(1,294 puan) tarafından

image

olursa bunu düşündüm. Mobilyacılar uygun derse yaptıracağım 
+1 oy
(2,900 puan) tarafından

İlk evlendigimizde esiminparasi yokdu o kadar temel ihtiyaçları ortak aldık lojmanda müsait değildi  bebeklerim oldu hep kaynadı yine evimde yer yok....

+1 oy
(14,948 puan) tarafından

image

image

benimkiler bunlar canım 7 senelik çok memnunum 
(1,294 puan) tarafından

Güzel günlerde kullan. Resim için teşekkür ederim 

(14,948 puan) tarafından

Rica ederim canım. Teşekkür ederim makyaj yapmıyorum almasaymisim olurmuş aslında bilemedim bende aldım 😁

+1 oy
(167 puan) tarafından

image

image

image

Bu şekilde benim de

(167 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım. Sana da en güzelleri nasip olsun. 5 senedir evliyim. 2019 yılında nişanlıyken almıştım

(147 puan) tarafından

Aynısı aynısı bendede var bu takımın 2019 geliniyim keşke yatak başlığı beyaz alsaydım pembe aldım tek onu ama güzel pembe öyle kötü değil

(163,576 puan) tarafından

selma misin sen

(24,576 puan) tarafından

Bende 2020 de evlendim. O zaman aklımdaki bu idi çok beğeniyordum sonra başka bir modeli beğenince aklım çelindi onu aldım. Yine buna benzeyen bir şey aldım 

(147 puan) tarafından

Kim benmi Selma kim 

+1 oy
(24,576 puan) tarafından

Oturmak için ortası boş yanlarda çekmece olan bir model şimdiki aklım olsa dümdüz beş çekmecesi olan bir şey alırdım 

0 oy
(1,652 puan) tarafından

Komodin ve makyaj aynası diyosun benim bana sorulmadan alınmıştı ama ben beğeniyorum üst üste koydum 

Bebek yatağı kızımın yatağı derken alan dar oluyor diye . Bazılarının kulpları düşmüş takamadim açılıyor tekrardan eşimi bekliyor :) 

image

gamze şu gorunen seyleri dolaba koysanda ortalik bi ferahlasa abooo ben bogulurum boyle bi manzaraya uyansam hergun

(1,652 puan) tarafından

Çekmece ve dolaplar da dolu 😀 bunlar sürekli kullandığım kozmetik malzmeleri . Nadir kullandıklarımı çekmecede tutuyorum ☺️

aabooooo

(1,652 puan) tarafından

☺️

(147 puan) tarafından

Şu bende onun üzerinde hiç birşey yoktur bomboş bı iğne için porselen bı kutu var 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 328 göst.
0 oy
1 cevap 110 göst.
29 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Elif__16 (83 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 134 göst.
7 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Hg99 (798 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 287 göst.
1 Mayıs 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mdemr (599 puan) tarafından soruldu