+4 oy
1,135 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (891 puan) tarafından

Eltinizle nekadar samimisiniz kızlar

59 Cevaplar

0 oy
(7,069 puan) tarafından

Çok şükür şuan yok tek bir kaynim var evin büyük gelini benim olsa bile o kadar samimi olmam

-Reklam-
0 oy
(9,779 puan) tarafından

Eltim yok  eşim tek erkek :)  olsaydı aramız nasıl olurdu bilemem 

0 oy
(175 puan) tarafından

Var ama yok:)

0 oy
(313 puan) tarafından

Maşallah diyeyim şimdiden 😄 3 tane var üçüylede samimiyiz çok şükür bir sorun olmadı şimdiye kadar 

0 oy
(508 puan) tarafından

Eşim tek çocuk, elti görümce no yok ,ama tek çocuk da sıkıntı ailesinin ne derdi sıkıntısı varsa eşimin üzerinde 

0 oy
(224 puan) tarafından

İki eltim var bilmiyorum elti ilişkileri çok değişik ya gerçekten hiç Bir şeye benzemiyor,hem güvenmek istiyorsun hiç guvenemiyorsun.Arayip bir hal hatır sormak istiyorum bir yanim duuur aman diyor. Evine çağırmak istiyorsun gidip arkandan konuşmasından korkuyorsun bide biz ortağız off ne alsak ne yapsak aynısı ertesinde oluyor 

0 oy
(544 puan) tarafından

Hiç samimi değilim Ve sevmem kendileri ki görümcelerde dahil hiç birini samimi bulmuyorum şöyle söyleyim samimi bulursun ama bı bakarsın arkandan neler çevirdiğini ve sinsi yılan elti olduğunu anlarsın ben böyle yaşadım Allah'ım kimse kimseye düşman etmesin cidden Bana karşı ölüm ve tehditler bulundugu için samimi olmamaya başladım ki eşimin kardeşi olduğu için mecburen kardeşiyle görüşürüm eltiyi asla görüşmem 

0 oy
(516 puan) tarafından

İki eltim var . . Bı araya gelince bayramda seyranda  muhabbetimi yapıyorum yargılamadan sorgulamadan arkadaşım gibi. Kendi evlerimize geçince aramam pek. Çok muhabbet tez ayrılık getirir. 

0 oy
(177 puan) tarafından

2 eltim var ikisi de birbirinden iyi allah razı olsun

0 oy
(318 puan) tarafından

Benden 5 yaş küçük. Aramaz sormaz.  Bende öyle . Mesafe iyidir koruyun

0 oy
(752 puan) tarafından

1 tane eltim var farklı şehirde arada arar konuşuruz sende bir kez biz 1 kezde onlar gelir çok samimi değiliz ama bir kötülük olduğundan değil hiç öyle vakit geçirecek imkanımız olmadığı için ama kendisini çok severim çok iyi insandır arkadaşlığı da güzeldir 

0 oy
(28,112 puan) tarafından

Ciddi söylüyorum hep iyilik yapıp karşılığını nankörlük ve kötülük olarak aldım o yüzden samimi olmayı bırak Allahın selamını dahi vermem artık hakkımda helal değil soframa oturup kuyumu eşene hep kıskandılar hep hasetlik yaptılar ben hiç bişey yapmadm arkadaş gbi olalım istedim gülelim eğlenelim hayatta herkesin yükü kendine ağır birde biz yük olmayalım insanlara kafasında biriyim ama nedense onlar böyle düşünmedi bende bu saatten sonra sokmam evime selamı sabahıda kestim eşimde istemiyor zaten son yaptıklarından sonra uzak dursun senden dedi biri benim yuvam yıkılsın diye kaç kez muska yaptı büyü yaptı şimdi kendi yuvası yıkıldı eşinden ayrıldı velhasıl kelam ben işimi yolumu niyetimi güzel Allahıma bıraktım hep.

0 oy
(356 puan) tarafından

3 tane var hepsi uzakta bir tanesi her cuma şaşmadan sabah 7 de cuma mesajı atar başka hiçbiriyle bi samimiyetliğim yok böyle iyi 

0 oy
tarafından

En son beni laf almak için arayıp üstüne üç kat daha katıp beni yalancı çıkardı Allah bilsin birde ben namaz kılıyorum dedi neyse... Yolda görsem selam vermem zaten kayinvalidemiz farklı 

0 oy
(1,791 puan) tarafından

Nazar değmesin benim eltim arkadaşim gibidir. Gorumcelerimden daha yakin hissederim kendisinj. Cok dusuceli bir kadin. Bir araya geldigimizde sohbetimiz guzeldir. Birbirimizde eksik aramayiz. Farkli sehirlerdeyiz. Ar ara telefonla konusuruz birbriimize reels gondeririz :)  Hediyelesiriz ozellikle cocuklar icin. Ben onun kizina hediye gonderirim  veya o trendyol vb yerlerden cocuara birseyler gonderir. 

Ekimde kizim dogdugunda kizima ve bana  bohca yapmis. Lohusa terliginden tutun battaniye kiyafet pijama hersey koymus . Takisini takti. Bunlari yapmasalar bile farkli sehirden kizim dogmadan geldiler dogumda yanimizda oldular.  Ama gorumcelerim eltimin yaptigi hic birseyi yapmadi.( yapmak zorunda degiller tabiki) 

Eltimlw birbirimizi severiz ama sevgiden once birbir.izixw cok saygiliyiz

0 oy
(4,371 puan) tarafından

4 üyle de farklı şehirlerdeydik aramız normaldi arar sorardık birbirimizi. Biri benim şehrime atandı ev ayarlanana kadar 3 ay bende kaldı daha 6 aylık evliydim geldiğinde. 2 cocugu eşi de arada gidip geliyordu. Taaaa ki biz başka ülkeye gidince ici içini yedi herhalde kaynimla eşim tartıştı bir konuda o gün bugün düşman olduk sanki. Nankör, bebeğim burada doğdu. Hikayeme cevap vererek tebrik etti. Ve kaynanamdaydi doğum yaptığım gün her şeye şahitti kaynanam 6 7 kez aradı sürekli doğum oldu mu diye biraz geç oldu bebek vs. Bebeğim şu an 9.5 aylık daha hiç konuşmadık. Hee birde bir ara anneme yemeğe gittiler ramazanda. Ben aradım annemleri telefonda beni görüp selam bile vermedi:D ay kaynanama söyledim bende kurban olsun size dedi 😄😄  tabii Allah korusun herkes evinde mutlu olsun yeter bize nankörlerle isim yok

0 oy
(10,000 puan) tarafından

Hic konuşmam ben görmeyeli 6 ay oldu sanırim belki daha cok oldu bebegim kucuken carsida karşılaştık

0 oy
(599 puan) tarafından

Abla kardeş gibiyiz elhamdülillah 

Kaynımın ikinci evliliği ilki kök söktürdü kan kusturdu elhamdülillah bu çok iyi her derdimde yanımda 

Ameliyat olduğum ayağımdan ayağımı bile sildi hakkını ödeyemem 

0 oy
(10,019 puan) tarafından

Hiç değiliz☺️☺️☺️

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,127 göst.
+1 oy
6 cevap 324 göst.
22 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Mervem (65 puan) tarafından soruldu
+4 oy
39 cevap 977 göst.