+4 oy
1,083 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (890 puan) tarafından

Eltinizle nekadar samimisiniz kızlar

59 Cevaplar

+11 oy
(2,728 puan) tarafından

4 tane eltim var Ebu Cehil dönemi gibiler...

tarafından
+1

😀😃🙂  ajajaj

(10 puan) tarafından
+1

🤣

-Reklam-
+4 oy
(4,006 puan) tarafından

Hiç samimi değiliz,yan yana gelirsek merhaba merhaba başka yok 

(3,410 puan) tarafından

Bizde o merhabada kalktı :)))) yok

+4 oy
(23,269 puan) tarafından

5 senede üç kez falan telefonda konuşacak kadar hatta üç kez de konuşmamış olabiliriz seneden seneye bir kez gideriz memlekete ya onlar eşimgile gelir ya eşimle biz onlara gideriz o kadar 

+3 oy
(11,465 puan) tarafından

Daha eltim yok ama 3 tane olacak 

+3 oy
(11,899 puan) tarafından

Bir tane var görüşmüyoruz.

Aramızda en ufak bir laf dalaşı dahi geçmedi ama samimi olmadık hiç, yıldızlarıımz barışmadı.🙂

+3 oy
(9,614 puan) tarafından

Hiçbirini sevmem hiç yakın dırmuyorlar kas kas kasınıyolar bi selam verirken bile bi işveli cilveliler bi gösteriş meraklısılar ben yakın bulmuyorum kendime dogalım neysem oyum benimle hoplayıp zıplayacak ne dediysem alınmayacak hemen süzmeyecek ne giyiyor ne yiyor die bu yuzden sevmiyorum 

+3 oy
(4,642 puan) tarafından

Benim bir tane eltim var.  Ne çok iyiyiz ne kötü.  Bir araya gelince gayet iyiyiz . Özellikle kaynana kayınpeder konusunda baya sohbet ederiz  dertlerimizi payşlaşırız.  Eşlerimiz  hakkında ölçülü seviyede  konuşuruz  vs vs... ancak eltim  yapısı itibariyle soğuktur ben ise samimi... ortada buluştuk gibi bir şey. Konularımız ortak. Narsist adap usul bilmez kaynana

Umursamaz ve adap usul bilmez kayınpeder ve o ağır yetişmeden çıkmış iki Oğul ( elhamdülillah eşim genel olarak iyidir) ama var biraz tabi aileden gelen özellikleri...

(1,581 puan) tarafından

Kaynana kayınpeder konusunda konuşmakta eltiler birbirine güveniyor mu ya

(4,642 puan) tarafından

Genelde o anlatır ben dinlerdim cano ama baktım birbirimize  güvenebilriiz ben de konuşmaya başladım da. Zaten aynı şeyleri kaynanam da diyebilirim. Kaybetme korkum yok yani. Bir durum olduğunda eltimi de işe katmam. Sırrı bende güvende yani. Aynı hassasiyet onda da var. Şükür. 

(4,848 puan) tarafından

Aynı bizi anlatmışsın 😂 tek fark bizim eşler ortaklar bide . Ama şükür fitne felan çıkmadı. Sırayla evlerimizi aldık sırayla arabalarımızzı.

Onun evi yeni aldılar daha sıfır acaba ben kıskanırmıyım die beklediler konuşmalardan hep onlar çıktı kaynana görümce felan ama okadar basit değilim şükür herkesin evi kendine güzel . Rabbim iyisini versin herkese  ağız tadıyla oturmayı nasip etsin 

(4,642 puan) tarafından

Allah bozmasın canım. Güzel geçinilecek bir insansa niye kendimize zulm edelimki demi ama... ;) 

Bizim ortak işimiz yok canım. Her şey ayrı böyle daha iyi . Herkes kendi yağında kavruluyor ama elhamdülillah  ikimizin de her şeyleri eşit şekilde denk geldi. Gelmese de sıkıntı olmazdı herkes kalbinin ekmeğini yesin. Nasibini yaşasın inşallah. Allahım hayırlı ,güzel, kalbi dili bir ve uslubu  güzel insanlarla karşılaştırsın. 

+3 oy
(15,006 puan) tarafından

Bağımız yok sadece beni isterken gördüm.

+3 oy
(1,581 puan) tarafından

Benden 4 yaş büyük Eltim var kardeş gibiyiz etrafimizdakiler de öyle söylüyor kıskançlık haset içinde olan insan direk kendini belli eder onda hiç öyle bir niyet yok 2 yildirda görmedim ama hiçbir elti ne kadar iyi olursa olsun birbirini sevmez lafını duydugumdan beri arada gidip geliyorum

+3 oy
(3,807 puan) tarafından

Eltim yok kaynım bizden 9 yaş kucuk 16 yaşında muhtemelen eltimde benden 10 yaş küçük olur 😅

+3 oy
(3,050 puan) tarafından

Olması gerektiği gibiyiz çok rahatsız etmeyiz selamsız durmayiz ara yolu buluyoruz

+3 oy
(2 puan) tarafından

Kendisiyle o kadar samimiyiz ki birbirimizi çok severiz o yüzden hiç görüşmeyiz 🤣

+3 oy
(54 puan) tarafından

Eltim yok nasil bir his bilmem🤣

+3 oy
(545 puan) tarafından

5 tane var 2 tane daha gelecek ama hiçbiriyle telefonda arayıp konuşmam senede 2 defa hatta bazılarını hiç görmem sjsjjs

+3 oy
(2,496 puan) tarafından

Biri boşanma aşamasında diğeri kendi halinde pek aramaz konuşmaz bnde öyle evime gelirse veya bız gıdersek sıcak davranırız saygı gösterrz onun harici irtıbatımız pek yok

+3 oy
(3,497 puan) tarafından

Eltim yok da iki görümcem var o sayılıyor mu😹

+3 oy
tarafından

Bir tane var 5 yıllık evliyim 1 defa birbirimizi gördük numarası dahi yok öyle diyeyim 😁

+3 oy
(1,894 puan) tarafından

Hiç değilim olmamda 

+3 oy
(1,436 puan) tarafından

Benden buyuk 1 tane eltim var oda yalakalik yaparsan iyisin veya surekli caya yemege cagirsan hic yok demez ben 2 3 cagirsam o mecburiyetten 1 kez  belki hic cagirmaz

O yuzden merhaba merhaba 

Saygisizlik etmem yalakalik hic etmem

O yuzden yildizimiz cokta barisik sayilmaz

Herkes kendi evinde mutlu olsun

Mesafe en iyisi ne kadar uzak o kadar iyi 

+3 oy
(4,741 puan) tarafından

Hiç birinle anlasamiyorum sadece biri hariç oda benim ablam gibidir onun yeri ayrıdır 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,088 göst.
+1 oy
6 cevap 300 göst.
22 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Mervem (63 puan) tarafından soruldu
+4 oy
39 cevap 925 göst.
+1 oy
35 cevap 1,630 göst.

Kategoriler

1,468,520 soru