0 oy
254 göst.
Diğer kategorisinde (10 puan) tarafından

Adetime 14 gun var gebelik var mı ? 

image

7 Cevaplar

0 oy
(1,247 puan) tarafından

14 gün kala nasıl test çıktı anlamadım. Ben adetime 14 gün kala yeni yumurtlama içerisinde oluyorum. Sorunuza gelirsek evet gözüküyor ama emin misiniz 14 gün kala bu sonuca ?

(10 puan) tarafından

Martin 29 unda 5 günde adet oldum hesaba otrdugumda 14 günüm var daha

(716 puan) tarafından

Herkes aynı olacak diye bişey yok ki bende adette 15 gün kala ögrendim

(1,247 puan) tarafından

Herkeste aynı olur diye birşey demedim hanım efendi. 15 gün kala öğrenmek imkansız bu arada. Siz muhtemelen bir önceki ay hamile kalıp üstünü görmüşsünüz adet sanmışsınız onu da. Daha sonra da temizlenip test yapmışsanız doğrudur ama onun dışında imkansız 15 gün kala öğrenmek

(716 puan) tarafından

Yok adetim hep düzenlidir tam gününde adet olurum 05 betayla ögrendim

-Reklam-
0 oy
(2,176 puan) tarafından

Evet gebelık var sanırsa  geç dollenme olmus çünkü bu kadar erken çıkması ımkansız 

(10 puan) tarafından

Beni tek korkutan şey çizginin silik çıkması bı zamnda silik çizgi çıkmıştı kimysalmis gebelik demişlerdi 

0 oy
(321 puan) tarafından

Benimde aymı 14 gün vardı hemde kaset test yapmıştım pozitif çıktı ama İmkansız dediler test yanıltı beni kan verdim negatif ama hepimizin aynı olacak değil kan ver netlleşsin🥰

(10 puan) tarafından

Kan testi verdim bakalım ne cikacak

0 oy
(8,294 puan) tarafından

Gusül alır almaz test yapsaydiniz daha olumlu sonuç alırsınız :/ 

0 oy
(482 puan) tarafından

14 gün diyorsunuz bence güvenmeyin teste çünkü bu tarihlerde genelde yumurtlama gerçekleşiyo henüz.. 

(1,247 puan) tarafından

Bende aynısını dedim ama bi arkadaşta 15 gün kala öğrenmiş bide herkeste aynı olmaz diye benim yorumuma yorum yapıyor 😁 hayır hamile kalıyorlar belki de üstünü görüyorlar adet sanıyorlar halen iddialaşıyorlar. 15 gün kala öğrenmek imkansız bu gözler daha neler görecek 🫣

(482 puan) tarafından

Evet dediyiniz gibi üstüne görme olabilir birisi 1 hafta kala öğrendim dediyinde bile çok şaşırıyorum..  belliki hanımefendi istiyo inşAllah gerçekden hamiledir..

(10 puan) tarafından

İnşallah kan testi verdim sonucu bekliyorum 

0 oy
(716 puan) tarafından

Evet 2.cizgi var ama çizgiye güvenme test ver kan testi garanti

(10 puan) tarafından

Teşekkür ederim kan testi verdim 

0 oy
tarafından

Neden 14 gün varken test yaptınız ki çok erken  gününuz geçsin öyle yapın yada kan verin ama cokk eken test icin

(903 puan) tarafından

Benim 12 gün geçikti öyle yaptıp tam çıktı ama yinede acaba mı dedim 😂😂

(10 puan) tarafından

Çok miğde bulantım vardı sabahları supelendim acaba mi dedim ondan bu kadar erken yaptım 

(903 puan) tarafından

Herşeyin hayırlısı olsun canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah. 

tarafından

Kan verin ama onda da düşük çıkarsa sürekli kan istenir filan en güzeli gününü beklemek hayırlısı olsun inşallah hakkınızda 🤗

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 145 göst.
0 oy
12 cevap 484 göst.
7 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,793 soru

24,116,149 cevap

333,230 kullanıcı

...