+1 oy
114 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (130 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar mutfak halimi yenilemek istiyorum fakat nasıl birşey alsam karar veremedim bide Komple mi kapattırsam yoksa 6 m2 hali alıp ortaya mi atsam emin olamadım fikirlerinize açığım düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim

4 Cevaplar

0 oy
(4,590 puan) tarafından

Bence 6 m² al ortaya at derim. Mutfakta her yer kaplı sıkıntı olabilir. Benim Halıda tavsiyem de düz al. 

imagebunların akrilik  olanını al derim.hem şık hem spor hem kullanışlı . Benimkiler karışımmış yapıştı söndü. Arkadaşım aldı aynısını  onun akrilik puf puf duruyor silince gidiyor vs vs... mutfak zaten karmaşık bir alan bence düz tercih etmelisin. Bu attığım görsel benim mutfağın mesela :)

(130 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim aynn sade güzel duruyor aslnda ama krem renk çok çabuk kirleniyormu mutfakta

(4,590 puan) tarafından

Gri canım benimki...

Kirleniyor ama silinmeden gidiyor hemen. 

Koyu alsan üstündeki hemen belli oluyor elinden düşen görünüyor.  Açık renk alsan da leke oluyor. En mantıklısı sevdiğin rengi alıp temizlik açısından kolayını tercih etmek. 

(130 puan) tarafından

Hmm tamamdır canm ben krem gibi görmüştüm çok teşekkür ederim🌺

-Reklam-
0 oy
(269 puan) tarafından

Ben mutfakta yıkanabilir halilardan yanayım yani 6metre kare yerine iki tane 3 metre kare   halı alır atardım makine  de yıkanabilir olduğu için kirlendikce makineye atar atar yıkarsın

benim mutfakta çok herşey döküyor bebeğim olduğu için , o yüzden makinede yıkanabilir halılar daha mantıklı geliyor ayda yıkıyorum halılarımi 

birde ben açık renk seviyorum  ve desensiz ,  senin zevkine kalmış durum canım ,mutfağına uygun birşeyler seçersin renk desen olarak 

(130 puan) tarafından

Makinem eski 7 kiloluklardan canm o yüzden hali yıkarmi pek bilemedim ama düşündüğüm zaman çok mantıklı aslında teşekkür ederim 

(269 puan) tarafından

Himm o zaman yıkamaz canım

0 oy
(21,106 puan) tarafından

6 m² halının serildiği mutfağı merak ettim. Komple kapalı olmasını hiç bir zaman sevmedim benim masa ile tezgah arasinda dümdüz gri yolluk var 

(130 puan) tarafından

6m2 Komple kapatmıyor canm bnm mutfağım baya büyük o yüzden 6 m2de bile hem alttan hem üstten açıklık kalıyor 

(21,106 puan) tarafından

Onu anladım 6m² mı atsam komple mı kapatsam diye sorulmuş ya zaten soru . Bu dediğin şekilde yap açıklık kalsın kenarlarında 

0 oy
(14,414 puan) tarafından

Ben ince ve ortaya hali seviyorum evlenirken eski ev diye 4m² olanlardan aldım şimdi ise yolluk kullanıyorum daha iyi oluyor temizlemesi supurmesi her açıdan 

(130 puan) tarafından

Yorumun için teşekkür ederim canm şu anda bnde öyle kullanıyorum tek yolluk ama eski model 9 senelik evliyim şu yeni çıkan modellerden almak istiyorum bklm nasip

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 79 göst.
26 Aralık 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sevda01 (1,568 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 63 göst.
+2 oy
3 cevap 70 göst.

Kategoriler

1,448,863 soru

23,796,823 cevap

317,134 kullanıcı

...