+2 oy
402 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (6,879 puan) tarafından

Biraz once paylastim ama evimin adresi gozukuyormus kaldirdim hemen sizce uyguna almis miyim ve bu yaz icin yeterli mi gecen sene den var biraz cok degil ama hepsi idare eder gibi geldi bana 

image

image

image

10 Cevaplar

+1 oy
(5,668 puan) tarafından

İnşallah çok çok iyi bir leke çıkarıcın vardır bu kadar açık renkli tişört için 😅 

bu arada bence yeterlidir

(6,879 puan) tarafından

Cirtlak turuncular cirtlak maviler vardi canim onlari sevemedim  canım 

-Reklam-
+1 oy
(2,417 puan) tarafından

Hepsini çok uyguna denk getirmişsin ama tüm yaz yetmez tabi 

(13,438 puan) tarafından
+1

Kız sık sık yıkanıp kuruyo zaten hemen. Benimki yazın 5 yaş olcak valla evde hep atlet don durdu şimdiye kadar. Dışardada günde 2ser değiştirsen 10 tane yeterde artar bile büyüyorlar zaten. Ve 3 yaşındaysa 4 yaş al derim ben yazın yapışan şeyleri sevmiyorum rahat olsun çocuk. Seneyede giyer

(6,879 puan) tarafından

3-4 aldım canım 4-5 belki cok buyuk gelir ondan emin olamadim lcw kaliplari biraz genis oluyor ya

(2,417 puan) tarafından

Aslında evet yazın evde atlet şort duruyolar dışarı çıkarken de yetebilir ben çünkü geçen sene kızıma yazlık takımlar almıştım hiç birini giyememisti sadece zibinla dururdu 

(13,438 puan) tarafından

Aynen öyle canım hele 2 yaşa kadar yazın sadece zıbınla. Ben öyle giydirenlerinde anlamıyorum. Ben giydirmedim yani 😬 biz yanıyoruz çocuk ne yapsın. Ben dışarda bile hep zıbın giydirdim. Kızım 2.5 olacak yaza bu sene giyer üstüne bişey dışarda evde yine zıbınla devam

(9,079 puan) tarafından

aynen bez brakana kadar yazlari cok iyi oluo sade zibin 😂😂😂 bizim anane dikiyor bu tarz seyleri sort tsort birtin ama sanki zibinla daha rahat ediyir cocuk yazin bez birakana kadar zibin candir😂😂😬

+1 oy
(4,194 puan) tarafından

Fiyatları çok iyi ama şahsen erkek çocuğuna bu kadar açık renk tercih etmezdim ben 😅 güle güle giysin 

(6,879 puan) tarafından

Cirtlak turuncu mavi falan vardi hosuma gitmedi canım cikar ya cok batirip cikarmaz oglum en fazla toz camur falan olur canim

+1 oy
(917 puan) tarafından

Bende hemen hemen bu kadar aldım. Fiyatları çok iyi uygun. Ki yeterlide olur yazılanlara katılıyorum evde kimse yoksa zıbınla durdu geçen sene. Bu sene tek zıbın bırakmam zıbın üzerine kısa şort giydiririm. Zaten yazın 2 saat olmadan kuruyor güneşte. Hem küçük hem ince kumaş. Kapının önünde oynamalık 10-12 takım var dışarı bir yere gitmeye giymelikte 5-6 takımı var. 10da zıbın almışım yeter 2 güne bir makine çalışıyor zaten kendisine

(6,879 puan) tarafından

Aynen canim yaz sicak geciyor zaten evde zıbınla durur yoksa hemen pisik oluyor her yani

+1 oy
(256 puan) tarafından

Yeter canım bunlar bu yaz için güle güle giysin 

(6,879 puan) tarafından

Tesekkur ederim canım

(256 puan) tarafından

Rica ederim canim 

+1 oy
(6,538 puan) tarafından

Yeter bence çok bile bana göre evde zaten don atlet dolanıyorlar  yaz zaten en fazla 100 gün sürüyor hangi ara giyecek 

(6,879 puan) tarafından

Aynen canim hergun parka cikarayim diye dusunuyorum sosyallessin diye 

(6,538 puan) tarafından

E bebek de çok indirim var

(6,879 puan) tarafından

Elime bir dahaa para gecerse bakarim canım günüm vardi da oglumun yazliklarini halletim o parayla bayrama dogru bir daha alirim bayramliklarla bir simdi elimdeki paranin bir kısmını ayirdim biraz ustunede ekleyip bakabilirsem bakarim gene

+1 oy
(4,802 puan) tarafından

Çok fazla beyaz krem tşört var sanki renk eklerdim ben olsam malum dondurması var şeftalisi var karpuzu var yaz günlerinde benim direk onlar aklıma geliyor 😂

(6,879 puan) tarafından

Keske canim yese muz dan baska meyve yemiyor daha dondurmanin tadini bilmez bu sene veririm belki

+1 oy
(1,747 puan) tarafından

Yetmez gibi cocuklar çok fazla kirletiyor uyguna almışsın bende hep LCW indirimlerini takip ediyorum dışarıda bu fiyata kıyafet bulunmuyor

(6,879 puan) tarafından

Gecen seneden de var biraz canim kurbana dogru bir daha bakarim bayramlik bakarken diger sayfalara da baktim en uygun gene lcw geldi bana da

(1,747 puan) tarafından

Geçen seneden varsa yeter kızıma hep LCW den aldım başka mağazalara da baktım pahalı en azından LCW kaliteli o yüzden ordan yapıyorum indirim takip etmeyi de bu sene başladım normalde takip etmiyordum

+1 oy
(508 puan) tarafından

Bence çok güzel canım ve çok uygun ,herkes açık renk almazdım demiş ama ben hep açık renk bu tonlarda giydiriyorum oğlumu , leke çıkarıcı kullanıyorum hiç de sorun olmuyor hatta açık renk daha iyi renkli kıyafetlerden lekeyi çıkaracağım diye rengi soluyor ,ve aşırı renkli kıyafetleri bende  pek sevmiyorum geneli beyaz krem antrasit yada siyahtir oğlumun ,ayrıca bana  yazın yeter gibi geldi çabuk kuruyor çünkü kıyafetler ve sık yikaniyor  yetmezsede zaten  alırsın  daha güle güle giysin oğlun 

(484 puan) tarafından

Hangi leke çıkarıcı kullanıyorsunuz acaba ? Bende leke çıkarıcı kullanıyorum ama lekeler gitmiyor. Hep de kaliteli ürünler alıyorum, daha Bismillah deyip giydirdiğim günde lekeleniyor. 

(508 puan) tarafından

Boykot olabilir belki ama ben kosla vanish pembe olanı kullanıyorum leke olduğunda çok kurumadan leke   üzerine döküyorum zaten leke olunca hemen çıkarıyorum günde 4-5 kez üst değiştiriyoruz lekeler kurumayinca kolay çıkıyor 

(6,879 puan) tarafından

Ben bazen camasir suyu da dokuyorum o leke kısmına beyaz tsort olunca hemen gidiyor zaten evde zibinla durur ama bu sene nasil yapariz bilmiyorum tuvalet egitimi yapicaz ic camasiriyla.durur belki yazin cok sicak oluyor hemen her yeri pisik oluyor cunku

(508 puan) tarafından

Çamaşır suyunu birde canım mesela kovanın içine su doldur bir kapak kadar çamaşır suyu koy yani bir kaç tatlı kaşığı Isla o zamanda lekeler kalmıyor krem renklerde falan öyle su ağırlıklı olduğu için desenlerde çıkmıyor cikaramadigim lekeleri ben bazen islarimda öyle de Güzel cikiyor açık renk daha iyi geliyor o yüzden koyu renkler soluyor 

+1 oy
(1,791 puan) tarafından

Saglikla.kullansinlar. cok iyi yapmissiniz ihtiyac oluyor . Yine ihtiyaciniz olursa ara ara indirimlerden alirsiniz bence. Benimde oglumun gecen kistan herseyi vardi 4 takim lcw esofmanntakimi sldim cok kaliteli kiyafetlerdi.  Surekli yikandigi halde sapasaglam duruyorlar.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 151 göst.
0 oy
4 cevap 173 göst.
+2 oy
10 cevap 445 göst.
+2 oy
14 cevap 291 göst.
22 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Avokado (1,183 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,327 soru