Eşimin dayısınjn kızının düğünü var yaza salonda ne giysem sizce abiye mi düz bir elbise mi takım mı bilemedim kızlar sizce
Ben genelde böyle şeylerde takım veya düz elbise tarzı giyiniyorum ☺️
Abiye biraz abarti olur gibi
Takimda fazla sade.
Güzel bir elbise olabilir
Eşimin kuzeninin düğünü olacak yazın elbise aldım. Abiye bir lez giyiliyor, elbiseyi her zaman kullanırsınız.
ben bluz kumas pantolon yada elbise giyiyorum abiyelik bir abim var oda evlenmiyor ☺️
Bu abiler neden evlenmiyor
hayatini yaşıyor geziyo tozuyo sorumluluk almak istemiyor sanirim
Olabilir 2 tanede ben de var turşuluk yalvarıyorum evlenin diye sen 2 elbise giyecen diye bizi yakmaya çalışıyorsun diyorlar
Abiye abartı olur. Sade ve şık bir elbise güzel olur.
Eş kuzeni için bir kez giyeceğim abiyeye para vermeyi tercih etmem. Başka yerde de giyebileceğim bir elbise tercih ederim eğer yakın zamanda kendi tarafımda düğün ihtimali yoksa başka yerde giymeyeceksem
şık bir elbise yeter bence. kendi kuzenim düğününde bile abiye giymedim ben 😂
Kendi kuzenimin düğünü var 2 hafta sonra düz bir elbise aldım,kına içinde evde hiç giyilmemiş bir elbisem var abartıya gerek yok
BBu yakinliginiza bagli sekerim yakinsan giy aviyeni git ben esimin dayisini amcasini bayram seyram disi gormuyorum ki cocuklarinin dugununde abiye giyeyim feracemle otururum hatta gitmem zaten
Abiye seviyorm ama abiyeye verilen para havaya verilmis gibi geliyo modasi cabuk geciyo hele tesetturlu olanlarin ki
Eger cok yakin degilse *** takim yada elbise daha.mantikli geliyo uzyn kullanim acisindan
1,450,119 soru
23,813,256 cevap
317,950 kullanıcı