+5 oy
1,122 göst.
Diğer kategorisinde (4,238 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar gördünüz mü doktorların watsab grubundaki msjlarını 8 erkek doktor...gelen hastaları birbirlerine anlatıyorlar kadınları 

Burda benim gibi düşünenlerde vardı bayaan varken erkek doktora gidilmemeli diyen ama doktora mahremiyet yoktur diye savunundu hep 

Doktorda nefis yokmu tabiki var 

İğrendim resmen konuşmalardan

Ben kalp kapağında açıklığım vardı ilk bayan doktora gittim sonra kontrol için bidaha o doktoru bulamadım.sağlık ocağında ebe tekrar gitmen lazım dedi bende araştırıyorum bayan doktor bulunca gidicem dedim . Yanında oturan ebe güldü dalga geçti doktorun erkeği bayanı mı olur napacak senin şeylerini her gün kaç tane görüyor die. Sinir olmuştum ogun

26 Cevaplar

+3 oy
(4,238 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

image

attım 1 tane sini buraya
-Reklam-
+11 oy
(997 puan) tarafından

İslamda zaten kadın doktor varken erkek doktora gitme izni yok. Bir ilçenin ücra köyünde tek erkek doktor olur kadın bulma imkanı olmaz, hastalık da mecbur bakılması gereken bir hastalıktır. O zaman sıkıntı yok, muayene olunur.

Ancak kadın doktor bulma imkanı varsa o zaman izin verilmiyor. 

(2,991 puan) tarafından
+2

Mahremiyete çok dikkat eden biri olarak n yazık ki erkek doktorlar daha bilgili daha anlayışlı oluyor. Üstelik kadın doktorlar gibi kaprisli değiller

Yumurtalık kanseri olarak 6 yıldır gitmediğim doktor kalmadı. Hepde öyle. Bunun uzmanı da profu da

Bu ahlak yoksulları her meslekte var n yazık ki. Ama bunu yapan Kurslarda yetişmiş bir hoca  olsaydı vay haline o zaman. Gelirdi din düşmanları. Kimse üniversitesi de böyle yetişti demez ama sıra medreseye geldimi cebinde hazır  bulundurduğu taşları fırlatır. O yüzden önce edep ve ahlak. Yoksa her alanda var pis sapıık zihniyet 

(4,238 puan) tarafından

@-HoneySeptember-  bende bunu düşünmüşümdür hani okadar bölüm varken niye kadın doğum secerler . Üroloji de kadın görmedim mesela 😂 varsada bana denk gelmedi isim olarak.Bizim burda bi özel hastane var 4 tane kadın doğum var hepsi bayan çok severim o hastaneyi mesela biri izinliyse diğeri gelir bu konuda hassas olan kişiler genelde o hastaneye gider

(303 puan) tarafından
+5

Kaidn islami bilgi vermiş herkes bence sence demiş cok tuhaf bu nettir değişemez,  siz yaparsınız yapmasniz bu kimseyi ilgilendirmez ama doğrusu budur. Sana göre bana göresin yok.

(1,311 puan) tarafından

Alaska evet haklısın ama mesela ben kadın doktor randevusu alıyorum gittiğim zamna erkek asistan doktor oluyor

(303 puan) tarafından

Doktor secme ve itiraz etme hakkımız. Var 

+9 oy
(5,960 puan) tarafından

18 yıllık hemşireyim. Çok düzgün drlar gördüğüm kadar sapık üstü sapık drlar da gördüm. Karakteri bozuk ise hoca, Dr, öğretmen farketmez hepsi aynı malesef. 

(4,238 puan) tarafından

Çok doğru . Öğretmen imam farketmiyo hepsinden çıkıyor . 

(5,960 puan) tarafından

Şu gerçekte var Dr düşürmeye gelen kadınlar da var. Tamamen karakter meselesi 

+4 oy
(7,257 puan) tarafından

Zaten var ya bu hale gelmemizin sebebi doktora mahremiyet yoktur aman oğlum yapar kızım yapar gibi geri kafalılar yüzünden doktor suçlu hastaya o gözle bakarak dişarlarda o halde gezenler suçlu bizim bile dikkatimizi çekecek şeyler giyerek biraz edep adap olmalı bı utanma olmalı 

(18,926 puan) tarafından
+5

Bu düşüncen çok yanliş acilen değiştirmeni tavsiye ederim nasıl ki başörtüsü takan insan saygı bekliyorsa saygı gösteriliyorsa aynı saygı şort mini giyenede gösterilecek insanlar ne giyeceğini kimseye soracak değil sizler bakmamayı öğreneceksiniz senin yorumun üzerinden gidersek açık giyindi tahrik etti o yüzden doktorlar yada insanlar tahrik olup böyle yaptılar mı denilmesi gerekiyor

(7,257 puan) tarafından

Saygı gösteriyorum zaten ama bunun da edebi adabı olmali diyorum çok afedersin sütyen kilotla çıkmış gibiler çoğu açık kadın buda noluyo daha çok dikkat çekiyor daha çok göz önünde bulunmaya sebep veriyo ve evet bazılarınin giyimi tahrik edici oluyo istisnalar hariç nasıl ki bazı kapalılar kapanmak adı altında kapanıp tesettüre laf getiriyorsa bazı açıklarda açık adı altında çıplak geziyor ben her iki gruba da diyorum açık açık olmanın edebini adabini aşmamalıdır kapalı da tesettüre uygun giyinmelidir edebini adabini aşmamalıdır 

(7,257 puan) tarafından

Şunu düşünmeni istemem erkeklere de kızıyorum edep adap dersi almamışlara kızıyorum onlarda da aynı biz kadınlarda olduğu gibi edeplisi de var edepsizi de onların giydiği şeylere de denk geldikçe kızdığım oluyo ama maalesef kadınlarımız daha çok göz önünde ben her zaman güzel olan şey saklanır düşüncesindeyim bu kadar göz önüne gelmeleri ben çok üzüyor erkekler bunu yaparken sanki kadınlar yapmıyor mu muhakkak yapanlar var internette görüyorum çünkü buna benzer şeyler pis nefisli insanlar çok fazla var kadın birine herhangi bir meslek grubunda gitsende aynısı oluyo erkeğe gitsende aynısı oluyo benim doğumlarımı erkek doktorlar yaptı muayenelerimde erkek doktorlar oldu vs vs ben bunlara karşı değilim ben edepsizlige karşıyım 

+4 oy
(6,131 puan) tarafından

Konu nedir anlayamadim siz bunları nereden öğrendiniz merak ettim 

Ama yinede savunuyorum erkek doktorlar daha iyi ve gitmeye devam edicem 

Perşembe günü sağlık kuruluna gittim bayan genel cerrahi vardı özellikle benim Dr çağırdı konuşma arasında senin cesaret edemeyip beni çağırdığıniz hasta bu dedi kip kırmızı oldu Dr oluyor lar ama cesaret yok demek ki murat beye ulaşamadılar bende bebeğim de ölecektik 

Doğumda da kadın girdi doğumuma organları karıştırmış doğum yaptırtamamis bebeği alamamış 2 kere narkoz yemek zorunda kalmışim ve bebeğim nefessiz kalmış 12 gün solunum cihazına bağlı kaldı sonra eve geldik yine yattık 10 gün cam fanus içinde kaldı ve doğuma yine erkek doktor çağrılmış 

(350 puan) tarafından

Diyanet diyince dini bakımdan yazmış oluyorsun ,yinede sen bilirsin canım benim fikrim bu yönde herkes aynı düşünmek zorunda değil her meslekte iyisi kötüsü vardır ben en iyisi hangisiyle onu tercih ederim cinsiyet faktörü ikinci planda benim düşüncem de derdime deva olsun öncelik o şekil de düşünüyorum herkesin öncelikleri farklı olabilir uzatmanın anlamı yok canım 

(7,501 puan) tarafından

İşin dini boyutunu yazsaydım diyanette yazanı belirtmek dışında  müslüman olarak uymanız gerektiğini ve uymadığınızda günah işlediğinizi yazardım.. ben sadece kaynak belirttim gerisi de sizi ilgilendiriyor diye herhangi bir şey yazmadım. 

(350 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
+1

Müslümanım yada değilim demedim farkındaysan canım kırıcı olmak için yazmıyorum diyanete sor dediğin için yazıyorum ,günahı varsa herkesin kendine  ,ayrıca kötü gözle bakana esas günah sen derdine çare diye gidiyorsun  sonuçta başka maksatla gitmiyorsun ki doktora  kadar insanlar ne günahlar var , herkesin dini hassasiyetleri farklıdır tabiki ,  tekrar belirttiğim gibi benim fikrim bu yönde , eşimde bayan doktora gidebilir bende erkek doktora gidebilirim benim için cinsiyetten çok ,ahlaklı dürüst , işini düzgün yapan derdime çare olacak olması ilk önceliktir 

Hani sizin vardır dini yönden hassasiyetiniz varsa  gitmezsiniz onada saygı duyarım 

(7,501 puan) tarafından

Şart yok dediniz bende şart olduğu diyanette yazıyor diye kaynak belirttim diyanete sor demedim. Burayı kullananların çoğu Müslüman yani inancı İslam. Kaynaklarımızda bellidir. Şart yok dediğiniz için ve grubun çoğunluğunu baza alarak diyanetti kaynak gösterdim bende. Yoksa dininiz de inancınızda veya dine olan hassassiyetiniz de beni ilgilendirmiyor ☺️ herkesin kendi tercihi ben sadece bana göre eksik olan bilgiyi gösterdim. 

(350 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Birde kendi cinsiyetine göre doktor seçsen bile canım, secebilirsin bunda bir yanlış görmedim ama  doktorla bitmiyor ki iş ekip oluyor , mesela ben sezaryan oldum sondami bayiltmadan takan bayan bir pratisyen hekimdi ,ama yanında narkozu veren erkek bir anestezi doktoruydu ,ekip olarak girdiler ekipde kadında erkekde calisanlar vardı, 4-5 kişi girdi ameliyata ekip olarak , ameliyatımı yapan erkek doktordu ama , bayan doktor seçsen  bile hemşiresi erkek çıkabiliyor ekipde ,o zaman bu erkek  hemşire ameliyata  girmesin diyemezsinki , sağlık canım ya mecbur bir şekilde başka bir cinsiyet giriyor ne kadar kendimize göre secseniz bile geliyor bir erkek hemşire kan alıyor yada erkek bir intörn doktor size pansuman yapabiliyor sonuçta bir uzman yada prof gelip size pansuman yapmaz ekipin hepsini hastanede tek tek  seçme lüksümüz de yok  yani ,hani günah diye erkek doktora gitmedim diyelim yanındaki ekipi ne yapacağız , o yüzden de cinsiyet olarak seçmek bana mantıksız geliyor ne kadar bayan doktora gidersen git anestezi uzmanı yada yanındaki ameliyathane hemşiresi yada ameliyat olmadın diyelim  normal hastanede serviste yatarken bile  hemşire  erkek çıkabilir o konuları nasıl yapıyorsunuz canım gerçekten merakımdan soruyorum 

+3 oy
(3,376 puan) tarafından

Kim ne dersedesin erkek erkektir mecbur kalmadigim surece ugne yaptirsam bile kadin hemsire isterim dogumuna erkek girmesin diye bilmem kac tl odedigim ozel hastanede yetmedi doktorumi gece saati cagirdim onun yapmasini istedi tabi fazla ucret odeyerek gidiyo muyum mecbur kalinca erkek doktora da gittigim oluyo ama elimden geldigince kldikkat ediyorum doktora haram olmaz ama kadin doktor yoksa o imkan yoksa haram yoktur 

+3 oy
(5,426 puan) tarafından

Ben hiç endokrinoloji bölümü haricinde hiç erkek doktora gitmedim oda zaten sadece boynuna ultrason ile bakıyor bir yerini açmıyorsun banada diyorlardı ne kadar saçma düşüyorsun diye hiç erkek kadın doğuma gitmedim bayan doktor olduğu halde ona bile zor muayene oluyordum çok dua ettim inşallah doğumanede erkek olmaz diye bir tane erkek bile yoktu bende bayan varken erkek doktoru asla tercih etmem 

+3 oy
(151 puan) tarafından

Ben cinsiyetine arkamdan ne demişine bakmam hastalığıma en iyi deva hangi doktorda ise ona giderim. Arkamdan nefsine hakim olamazsa günahı ona. Bana düşen bedenime iyi bakmak.

+2 oy
(720 puan) tarafından

Sapık insan her yerde vardır, bunu mesleğe indirgememek lazım ama genel olarak erkek erkeğe muhabbetlerden ben de iğreniyorum doktor olsun öğretmen olsun fark etmez

(4,238 puan) tarafından

Tabikide mesleğe hitaben demedim canım. İmam da bile sapık çıkar . Ama öyle bir konuşuyor larki erkek doktorda nefis yok gibi 

+2 oy
(5,547 puan) tarafından

Bence bunun meslekle alakası yok tamamen insanın kendi şerefsizliği. Bulunduğum ilçede bir tane kadın doktor var hepsi erkek devlette miyom ameliyatı yapan doktor erkek kadına gitmiştim dalga geçmişti benimle ilgilenmedi mecbur erkek doktora gitmiştim öyle bı şey sezsem asla gitmezdim ama eşim bile kaç kez geldi o bile diyor asla art niyet yok diyor kız kardeşimi götürdüm arkadaşlarim benim önerimle gitti hem iyi bir insan hem işinde iyi asla kötüye kullanmıyor . Ameliyat sonrası bir kez vajinal muayenesi yaptı kanama takip için asla kötü davranmadi hatta yeşil örtüyü kendi biraz daha kapattı bacaklarıma . He sapik varmı var bı tane doktor vardı hamileyken gidiyordum zorladı alttan bakmaya baktırmadim insanlara sebep yokken vajinal muayene yapıyormuş yaptırmayani azarliyormus

(4,238 puan) tarafından

Tabikide canım mesleğe yönelik yazmadım. Erkek doktara mahremiyet vardır mecbur kalmadıkça gidilmez denildi burda birkaç postta linç olmuştu erkek doktara mahremiyet olmaz die . Ama erkek erkektir nefs onlardada var. Baksana hepimiz aynı anda ilgilenelim odaya alalımda dio msj da

Ama işten atılmış hepsi çok şükür 

(5,547 puan) tarafından

Nerde olmuş bu olay

Tabiki de erkek sonuçta ama kötüye kullanıyorsa emin ol illa belli ediyor kendini.demek istediğim bu ve malesef ki kadın doktorlar çok iyi değil bu işte 

(4,238 puan) tarafından

Konya Selçuklu hastanesi nde olmuş. Her hastanede vardır böyle sıkıntılı tipler

(5,547 puan) tarafından

Evet canım benim bulunduğum hastanede de var böyle tipler diyorum ya hamileyken bakmak istedi alttan baktırmadim tepki gösterdim diye tersledi beni 

+2 oy
(8,724 puan) tarafından

Ay baktım haberlerede bide konyaymis. Elimden geldiğince dikkat ediyordum artık ekstra dikkat ederim. Gecen kan verecektim hemşire erkekti kadinda vardı o alsa olurmu dedim adam anlayışla karşıladı bekledim kadın işini bitirince onda verdim. Kadin bana sağlık için koluna dokunmasi haram degil dedi..bende siz varsınız ya o yüzden sizi tercih ettim dedim 

(4,238 puan) tarafından

Yani bayan varken niye erkek olsun demi .madem orda kadın var direk kadın el atması lazım bence . Ama yapamıyorlar. 

(8,724 puan) tarafından

El atmak surda dursun eleştiriyor işte bide. Adam bişey demiyor kadın eleştiriyor 

+2 oy
(2,116 puan) tarafından

O onların karaktersizliği sırf o erkek doktorlar böyle davrandı diye işinde iyi temiz erkek doktorları da aynı kefeye koymayalım. 

Ben şahsen erkek doktor tercih ediyorum mümkün oldukça çünkü kadın doktorlara göre daha iyi buluyorum buda benim tercihim bana göre hastalıkta kadın erkek arasında bir fark yok doktor doktordur.  O terbiyesizliği yapan erkek doktorları kınıyorum ama diğerlerini aynı kefeye koymak ta yanlış bana göre . 

(4,238 puan) tarafından

Diğer doktorları aynı kefeye koymadım zaten

Erkek doktara mahremiyet yoktur diyen kişilere yazdım hani onlarda nefis yok gibi konuşuyorlar ya

Bide ilk gittiğin zaman nerden bileceksin canım o doktorun nefsini . Sonuçta araştırma yaparken sapık bu doktorun niyeti bozuktur die yazmıyor internette yada mrhs den randevu alırken

Tabikide herkesin kendi tercihi 

+2 oy
(18,926 puan) tarafından

Evet o mesajları hepsini gördüm savunulacak hiçbir yanı yok fakat bütün erkek doktorlarları sapık diye mi yargılamak gerekiyor bi çok kadın doktor abdestim bozulur mahrem diye ergenlik çağındaki erkek çocuk hastalara bakmadı egoları ugruna hastalara küfür hakaret edip odalarından kovdular şimdi o kadın doktorlarıda sapkın düşünceli şu bu diye mi yargılayalım çürük elma her sektörde var ne yszık ki... Dini boyutu kişiden kişiye değişir fakat bilinen bi gerçek var ki bi çok kadın doktor egolu kaprisli ota b.ka bagırır azarlar empati kurmaktan bile acizdir bu yüzden bi çok kişi erkek doktor tercih ediyor kadın doktorlarda adam olsun insan gibi davranmayı öğrensin ki tercih sebebi olunsun 

(18,926 puan) tarafından

@Busraaaaaaaaa bende sırf bu yüzden yıllardır kadın doktora muayene olmam bana mı denk geliyor hepsi nedir güleryüzle nezaketle yaklasırım surat 5 karıştır azarlar tarzda konusuyor bi çoğu doğum yapacagım gün doktorum sabahına yurtdısına çıkmıştı o hastanenin nöbetçi doktoru kadındı ve bana sadece hadi ama seni mi bekleyecem dedi diye odadan kovdum fazla ücret edeyerek erkek doktor getirttim ve odadaki tüm personeli bi suçu olmamasına rağmen erkek ebe hemşirelerle anestezi uzmanı vs değiştirdim evet diğer personele haksızlık ettim bunu inkar etmiyorum fakat doğum anında yerlerde sürünürken o söz beni resmen çıldırttı

(5,547 puan) tarafından

Kesinlikle katılıyorum kaza eseri hamile kalsam o çocuk karnimda ölecekti ben doğum yaptran bayan doktor özelde diye ona ameliyat olamadım ama hep derdi bak Büşra olmaz kuzum derdi hep olmaz kuzum ameliyat olmadan derdi illa gel özelde yapalım değil devlette de bulursan git bir doktora aldır derdi bu diğer devletteki bayan abartma miyom o kadar önemli değil dedi eğer kanama durmasa rahimi alacak kadar önemli eğer hamile kalırsam o büyüklükte ki miyomlarla beni ve bebeğimi zehirleyecek kadar önemli yumurtlama gününü takip et eşinle ilişkiye gir bol bol kalırsın dedi bu ameliyat eden doktorumu duyunca gittim adam direkt dua et hamile kalmadığına hiç şansın olmayabilirdi dedi kim ne derse desin bazı bayan Doktorlar ego dolu her zaman derim yüzüne de arkasına da sizi Allah çıkardı doğum yaptran bayan doktordan sonra sizi Allah çıkardı karşıma 

(18,926 puan) tarafından

İlgi yok alaka yok ezbere konusmuş resmen ya sana bişey olsaydı hepsi için demiyorum tabi çogu kadın doktor vurdumduymaz umursamaz aman banane tarzında işleri güçleri azarlamak boş boş olmayan bilgileriyle insanlara üstten bakmak her sektörde olduğu gibi allah iyi insanlarla işi bilen insanlarla karşışaştırsın diye dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyor

(5,547 puan) tarafından

Aynen öyle canım komşum gitmiş 3 çocuğu var gecikmesi olmuş kadina demiş ki neyle korunuyorsun oda demiş eşim korunuyor sen hic markete gitmiyor musun gözünde görmüyor mu kondom denilen bı şey var ok yazıyor üstünde böyle giderse bı 3 daha dogurursun demiş kadına 

(303 puan) tarafından

Dini boyutu kişiden kişiye değişir yazmışsınız ama değişmez.

+2 oy
(1,940 puan) tarafından

karaktersiz insan vardır. bu karaktersiz insan doktor da olabilir öğretmen de. zira çocukları istismar eden öğretmenler de var.

evet işin ehli erkek doktoru çoğu kadın doktora tercih ederim. 3-5 tane sapık var diye bütün erkek doktorları zan altında bırakamazsınız. kaldı ki kadına ilgi duyan kadın doktorlar da var

(4,238 puan) tarafından

Niye bukadar zoruna gitti anlmadımki kimse senin gibi tepki vermiyor farkında mısın 

Gidersen git kardeşim banane senin doktorun günahın sevabın

(1,940 puan) tarafından

kadınların iyi erkek doktorları tercih etmesi senin niye zoruna gitti? 

(1,940 puan) tarafından

Üstüne basa basa bunu belirtmen de ilginç yani. doğru hedef almıyorsun pardon 

(4,238 puan) tarafından

Sensin canım sensin ... 

(1,940 puan) tarafından

evet benim teşekkür ederim 

+2 oy
(1,287 puan) tarafından

Başlığınızı sapık doktorlar yerine sapık zihnıyet yapsanız daha güzel olur zira bu zihniyetin mesleği olmaz yapan hertürlü yapıyor diğer mesele ben hep erkek doktor tercih ederim doğumuma da girsin dıye özel para ödedim çünkü bilgisine tecrübesine güvendiğim bir insandı mesela kuaför olarak da kadın tercih etmem hiç güzel yapmıyorlar kıskanç da çıkıyor içlerinden bile isteye kötü yapan da oluyor diş hekimi de kadın tercih etmem 20 lik diş çekımınde vs güç gerekiyor 1 kez kadın dişçiye gittim ölüyordum çekemedi dişi gücü yok çünkü   doktorun da cinsiyetı olmaz bence sağlıkda cinsıyet aramam zaten şuan randevu bulsak yeter bırakın kadını erkeği randevu bulmak sıkıntı

(4,238 puan) tarafından

Ayyy ya ben erkek doktorlar sapık demedimki niye hep başka yöne çekiyorsunuz kaç kişiye yazdım ..Erkek doktorlar sapıktır gidilmez mi demişim

Dini boyutta erkek doktora gitmek uygun değildir mecbur kalınmadıkça dedim... ister kabul edin ister etmeyin sizin tercihiniz 

Başlıkta zaten 8 doktor için dedim sapıklar dieeeeee

(1,287 puan) tarafından
+1

Sonradan açiklama yapmışsnz ama sapık doktorlar yazıyor sonuçta genelleme olmuş dıye dedim her meslekte işinin ehli kimse kim mesleğini daha güzel yerine getırıyorsa onu tercih etmek zaman kaybını önlüyor en azından 

+1 oy
(1,029 puan) tarafından

Sapık sapıktır. Mesleği yok. WhatsApp mesajları olayı ne biri özet geçebilir mi 

(4,238 puan) tarafından

8 doktor watsab grubu var hepsi erkek. Birbirlerine gelen kadınları anlatmışlar. Attım yukarı 1 sayfasını . Yine gelecek hasta beraber bir bakalım işlem odasında demiş

Hepsi kovulmuş haataneden

+1 oy
(784 puan) tarafından

Ben de eşimde mecbur kalmadıkça karşı cins dr tercih etmiyoruz lakin kadın doktorları aşağı çekmek erkekler drler daha iyi denilmesini de doğru bulmuyorum çünkü işini çok güzel yapan doktorlarımız hemşir ve hemşirelerimiz var. Allah iyilerden razi olsun kötüleri de hayr ile ıslah etsin iyilerden kılsın ıslahı mümkün olmayanın cezasını zaten veriyor.

(4,238 puan) tarafından

Aminn canım çok güzel açıkladın

+1 oy
(1,216 puan) tarafından

O kişiye göre değişiyor bence hipokrat yeminli onlar sağlık söz konusu olunca isinde hangisi iyise ona gitmek sorunda kaliyorsun çünkü sana verilen candanda sen sorumlusun ona bakarsan tesettürlü kadınlara bile ağzi sulanan küçücük çocuklara bile taciz edenler var kişilik yapısıyla alakası var bende ne erkek doktorlar gördüm asabiler bile kişilik yapıları sertler umursamıyorlar işi olarak görüyorlar onun dalında yıllarını harcıyorlar yaslaniyorlar onu artık isi olarak benimsiyorlar dediğim gibi kişilik meselesi sapikliksa öğretmeni marangozu vs de aynı şekilde oluyo

+1 oy
(997 puan) tarafından

Erkek doktorlar daha bilgili mi yoksa tecrübeli mi bilmiyorum bana göre daha iyi. Hemoroid için kadın cerraha gittim bana sendeki siğil dedi. Siğil de cinsel yolla bulaşan bişeymiş. Başka hastaneye gidiyoruz ama eşim yolda suratıma bile bakmıyor nerdeyse boşanacak bu siğil nerden çıktı diyor. Neyse erkek cerrah bulduk adama dedim ki siğil mi bu ne adam gülüyor ne siğil hemoroid olmuşsun dedi. Buda berbat bi anımdır. 

(4,238 puan) tarafından

Malesef canım denk geliyor böyle olaylar 

+1 oy
(21,756 puan) tarafından

Kadın doktor varken kadın doktor tercih ederim. Son noktaya kadar. Yoksa yapacagom bişey yok deyip zorlamam. Ve kadın doktorlara laf söyleyenleri anlamam. Ha ama erkek doktora daha çok güveniyor dur o da beni ilgilendirmez. Herkesin kişisel yaşantısı derim. Her meslekte olduğu gibi doktorlarda da böyle insanlar çıkabiliyor malesef. 

(4,238 puan) tarafından

Kadın doktorlara laf söyleyenler genelde kadınların çalışması her alanda olması gerektiğinide savunur genelde farkındaysan 😄

(21,756 puan) tarafından

Aynen öyle 

İlgili sorular

+2 oy
22 cevap 671 göst.
13 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Ebru yilmaz (271 puan) tarafından soruldu
+2 oy
24 cevap 1,062 göst.
12 Mart 2025 Diğer kategorisinde Ervaaaaaa (514 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,726 göst.
2 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,472 puan) tarafından soruldu