+4 oy
1,319 göst.
Diğer kategorisinde (4,753 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar gördünüz mü doktorların watsab grubundaki msjlarını 8 erkek doktor...gelen hastaları birbirlerine anlatıyorlar kadınları 

Burda benim gibi düşünenlerde vardı bayaan varken erkek doktora gidilmemeli diyen ama doktora mahremiyet yoktur diye savunundu hep 

Doktorda nefis yokmu tabiki var 

İğrendim resmen konuşmalardan

Ben kalp kapağında açıklığım vardı ilk bayan doktora gittim sonra kontrol için bidaha o doktoru bulamadım.sağlık ocağında ebe tekrar gitmen lazım dedi bende araştırıyorum bayan doktor bulunca gidicem dedim . Yanında oturan ebe güldü dalga geçti doktorun erkeği bayanı mı olur napacak senin şeylerini her gün kaç tane görüyor die. Sinir olmuştum ogun

26 Cevaplar

0 oy
(163,285 puan) tarafından

ne yazismasi nerde gordun

(4,753 puan) tarafından

Canım haberlerde çıktı hep yukarı bi örnek attım ekran fotosu aldım

Konya Selçuklu hastanesi nde 8 doktor watsab grubu hepsi işten atılmış 

(163,285 puan) tarafından

tovbe yarabbi

-Reklam-
0 oy
(4,633 puan) tarafından

Ben de eşim de bu konuda çok hassasız. Kendi cinsiyetine doktor varken karşı cinsiyet tercih edilmez zaten uygun da değil. Seçeneğin varken. Tebrik ederim hassasiyetinizi helal olsun...🫡 

Dediğin konuşmaları da görmedim. Sosyal medyam yok. Biraz bahseder misin merak ettim ne konuşmuşlarki?

(4,753 puan) tarafından

Yukarı attım canım 1 sayfasını

8 erkek doktor watsab grubunda konuşmuş kadın hastaları birbirlerine anlatıyorlar 

0 oy
(1,323 puan) tarafından

Ben de eşimde mecbur kalmadıkça karşı cins dr tercih etmiyoruz lakin kadın doktorları aşağı çekmek erkekler drler daha iyi denilmesini de doğru bulmuyorum çünkü işini çok güzel yapan doktorlarımız hemşir ve hemşirelerimiz var. Allah iyilerden razi olsun kötüleri de hayr ile ıslah etsin iyilerden kılsın ıslahı mümkün olmayanın cezasını zaten veriyor.

(4,753 puan) tarafından

Aminn canım çok güzel açıkladın

0 oy
(15,352 puan) tarafından

Bende hiç tercih etmiyorum erkek doktor 

Şehir hastanesin de hastalıktan iğne vuruldum Erkek hemşire olacak iş değil ben mecbur değilim erkek hemşireye vurdurmaua ama işte kadın yok dediler 

0 oy
(1,314 puan) tarafından

Hangi doktor iyiyse ona gidiyorum 

0 oy
(2,011 puan) tarafından

Oğlumda hep kadına gittim az daha boşu boşuna sezeryan olacaktım sezeryan günü geldi gittim doğumhanede bi erkek doktor denk geldi muayne etti önce sezeryanı iptal etti ve sezeryan tarihi veren doktoru arayıp bi güzel fırcaladı 1 hafta sonra kontrele gel direk benim adımı ver arat gelirim dedi sağol sun geldide doğum gözükmüyo şuan 1 hafta daha beklicez ama bol bol yuruyüş yap dedi ben o gun akşama kadar baya bi yuruyus yapmıstım akşama doğuma gittim Kızımda da hep kadına gittim cok iyi bi doktordu cok ilgiliydi bi gün hafif su gelişiyle acile gittim doğum haneye cıkardılar tesadüfen yine o erkek doktor varmış o muayene etti ve bana detaylı olarak herseyi anlattı doğuma kadar o doktor ilgilendi ve diğer doktorlara durumumu anlatmıs sıkıntılı durumum vardı kızımında hemen yoğun bakıma alınması gerekiyordu her detayo düşünmüş ve en guvendiği bayan doktora takip etmesini söylemiş o bayan doktor sayesinde de acil sezeryana alındım sezerana girmesem bende bebeğimde belkide hayatta olmicaktıkm Allah 3 doktorumdan da razı olsun her doktor bir değil 

İlgili sorular

+2 oy
22 cevap 785 göst.
13 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Ebru yilmaz (279 puan) tarafından soruldu
+2 oy
24 cevap 1,160 göst.
12 Mart 2025 Diğer kategorisinde Ervaaaaaa (676 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,897 göst.
2 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,493 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,309 göst.