+1 oy
134 göst.
Diğer kategorisinde (3,554 puan) tarafından

Daha once kasaptan et almistm kokusu cok degisikti attm ddmisfi sonra koca kisisi almisti oa bilneden kotu cikmisti cimere yazdm donus saglandi fakaf h8jyen degil etlerden supheliyim acaba onun icin ayri sikayet olustursam yoksa salsam mi ugrasmazam

image

2 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bence denetim yapıldıysa ona da dikkat edilmiştir diye düşünüyorum 

(3,554 puan) tarafından

Bide google yorumlarda da yazdim islertme hakkinda haram zehir olsn diye o anki sinirle lnlarin beni bilme dava etme hakki var mi

tarafından

Yok tabi canım sen haklı olarak şikayet etmişsin işletmeye şikayetçi olan söylenmez diye biliyorum. Hakaret etmediysen hiç sorun yok istersen silebilirsin yorumunu da. Bende cimere okulumu şikayet etmiştim kim olduğumu bilseler o zaman kesin bana bir şey söylenirdi 😅

Bu arada google yorum ve şikayetleri de etkili oluyor yani uygunsuz bir şey varsa googledan siliyorlar

(3,554 puan) tarafından

Silmicem haram zehir olsn bir kisi gorup parasini cipe atmasin haram zehir olsn demek hakaret kapsaminda degildir umarum

-Reklam-
0 oy
(5,086 puan) tarafından

ben kasaplardan almaya çekiniyorum. adanada yaşıyorum ve malumunuz burada at, eşek çok kesiliyor 🤦🏼‍♀️

(3,554 puan) tarafından

Ner3den alacagz peki 

(5,086 puan) tarafından

ben büyük marketlerden alıyorum. en çok onlar denetleniyor.. migros carrefour gibi yerlerden bi dw burada groseri var baya güzel oluyor etleri. bunlar böyle bir hata yapsa, her yerde rezil olur belki de batarlar. bu kadar kolay hata yapamazlar. şenpiliçteki köfte nasıl deşifre oldu, şimdi gidip kimse kolay kolay başka markadan bile olsa tavuk köftesi almaz. 

ha iyi kasaplar da var ama denk gelmek önemli. 

(3,554 puan) tarafından

Tsk ederm cok pahaki kasaplara gore ondan tercih etmitodm

(5,086 puan) tarafından

Aslında daha uygun

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 277 göst.
0 oy
4 cevap 156 göst.
24 Ağustos 2025 Ev & Yaşam kategorisinde -anne- (14,929 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 200 göst.
14 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Berfo ana (964 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 342 göst.
23 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde webuyesi (6 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,223 soru

24,121,997 cevap

333,527 kullanıcı

...