+2 oy
415 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,660 puan) tarafından

Selam bacılar nasılsınız bittimi işleriniz içildi mi öğlen kahveleri akşama menüde neler var neler yapıyorsunuz 🤗 

Benim işler yarım yamalak topladım geçtim kendime gelemedim daha 

Eşim 1 saate kadar gelir dedim yemeklerim hazır olsun 

Bugün bizim evlilik yıl donumumuz Muş adam hatirlatmasa ben daha var diye biliyordum bir kere günün de hatırla diye birazcık sitem etti ama yapacak bir şey yok 

Menüde 

Tarhana çorbası pirinç pilavı ve patlıcan yemeğim var yeter Allah bereket versin 

Bı kahve şart ayilmak için 

image

11 Cevaplar

+1 oy
(9,614 puan) tarafından

Erkencisin abloş ben daha ayılamadım 😅

(6,660 puan) tarafından

Ben 7 den beri ayaktayım canım ama iş yapamadım 2 gündür hastaneye gidip geliyordum dün ilave birde dil eğitimi vardı iyice pertim çıkmış

(9,614 puan) tarafından

Valla bende ev aldı basını gidiyor hastayım kalkacak halim yok 

-Reklam-
+1 oy
(18,441 puan) tarafından

Sadece bulaşıkları yıkadım ve akşam yemeğim için köfte yoğurup şekil verdim dolaba koydum..şimdi kalkıp yatakları toplayıp içeriyi süpürecem..

(6,660 puan) tarafından

Ellerine sağlık gülüm Allah bereket versin misafir kabul edersen gelirim içli köfteyi severim ama yapmıyorum yapamıyorum daha doğrusu hiç de denemedim

(18,441 puan) tarafından

İçli köfte değil kız normal patates kızartması yanına biraz köfte yaptım. Ama içli köfte de yaparım. Keşke sana verebileceğim yakınlıkta olsaydın ama

+1 oy
(4,764 puan) tarafından

Aleykum selam cicegim tavuk corbasi sulu mantar yemegi pirinc pilavi yaptim bugun salata yaparim yeriz isim yok zaten dun temizlik yapmistim sabah ortaligi toparladim toplu suan 10 dk sonra cocuga oglen yemegi yedircem sonra onu yataga sokar namaza baslarim o zaman icerim bi bitki cayi sabah icmistim kahve zorlamak istemiyorum 

(6,660 puan) tarafından

Ellerine sağlık canım Allah bereket versin Allah kabul etsin 

(4,764 puan) tarafından

Sen nasilsin cicegjm bebeler nasil kaynanayi naptin 

(6,660 puan) tarafından

İyiler çok şükür gülüm kaynanayı da bir şey yapmadım yalan çıktı sağda solda kaldığı doğru ama tamamen kendi keyfi konuyu uzatmadık biz direkt kapattık sadece eşim laf soktu bana gitmeye dünden hazır mısın diye ama kesin kararlıyım yani ne olursa olsun istemiyorum ben biraz yorgunum 2 gündür hastanelerdeyim dün de ilave oğlumun dil eğitimi vardı bayağı pertim çıkmış 2-3 gündür eve dokunmuyordum bugün işte biraz biraz biraz yapmaya başladım

(4,764 puan) tarafından

Oh oh Rabbim agzininiz tadini bozmasin yorgunlugun boyle olsun canim benim 

+1 oy
(150 puan) tarafından

Çocuklarima.ogle yemeği hazırlıyorum 

(6,660 puan) tarafından

Ellerine sağlık canım afiyet olsun çocuklara

+1 oy
(4,254 puan) tarafından

Ellerine sağlık 

Bende çorba dolma sarma yapicam

+1 oy
(5,554 puan) tarafından

Afiyet olsn canm bende kara kara ne yapcam diye düşünürken makarnaya karar vermiştim takiii kızım köfte diyene kadar 😂 kızım uyuyor hasta biraz bende köfteyi yoğurdum dinleniyor birde kızıma kalkınca içsin diye tavuk suyuna şehriye çorbası yaptm turşuda çıkarırım yanına bugün böyle olsun artk

+1 oy
(4,001 puan) tarafından

Kaynanam mevlüt verecek oraya gidecem menüde neler var bilmiyorum 😁

+1 oy
(383 puan) tarafından

Bendede patatesli börek kısır kurabiye kek var görümcem gelicek 5 çayı gibi bişey yapalım dedik ellerine sağlık canım:)

+1 oy
(1,356 puan) tarafından

İçildi caniın kahveler 

Bende bebeye pasta yaptım 9 aylık hala ek gıdaya alışmadı onla uğraşıyorum 

İşlerde oylece duruyor diş ağrısı çekiyorum iki gündür 

Birde yeni biri post açmış 2 aylık brbeğı bırakıp gidip ders çalışmaya 

Ona biraz sıkıldım(patladım)

+1 oy
tarafından

Benim de tarhana corbam

Kuru fasulyem var pirinç pilavı yapcm daha ıslamadım birazdan mutfağa girince ıslarım kocam bey erken yapma pilavı diyoda 🤣bende çarşafları değiştim kızımın bizim. Kızımın oyuncaklarını kaldırdım oynamıyor diye. Şimdi çamaşırları ayırcam. Wc banyo yıkanıp sil süpür yapcam dün komşudan kuru fasulye aldıydım bahceden diye onu suya bıraktım süzüp posetleyip dondurucuya atcam nohutum var onu da suya bırakcam dondurucu için.  

tarafından

Ondan sonra içerim kahve

0 oy
(944 puan) tarafından

Afiyet olsun canım.

Rabb'im Bir yastıkta kocatsin. .

Bizimde 15 Nisan evlilik yıldönümümuz. Eşim ne hatırlar ne bir hediye alır . Odun =benim eşim 🤣🤣🤣

Kaç yıl oldu sizin

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 660 göst.
16 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 786 göst.
2 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,974 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 734 göst.
9 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 135 göst.
31 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,764 soru

24,035,100 cevap

328,892 kullanıcı

...