0 oy
99 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (13 puan) tarafından

Merhaba kizlar kızım 2 yaşında hala yeni doğan memesi kullanıyor diğer memeleri asla ağzına almıyor ve damak yapısı bozulmaya başladı artık emzikten kurtulmam lazım ama malum 2 yaş sendromunu da buram buram yaşıyoruz kendini yerlere atmalar çığlık bagiris ağlama krizleri vs vs bana öneride bulunabilir misiniz nasil biraktirabilirim sabir tasi ve emzik ucunu kesmeyi deneyim olumsuz sonuclandi

2 Cevaplar

0 oy
(3,896 puan) tarafından

Biryerde gördüm çocuğun memesinein ucuna uçan balonu bağlıyorlar acik hava memeyide ağzına veriyorlar sonra yavs ****** salinca meme uc7p gidiyor çocukta arkasından bakıyordu belki öyle kandirabilirsiniz artık gitti geri gelmiycek el salla gibi gibi 😁

(13 puan) tarafından

Ay hiç sanmıyorum sabir tasini memenin ucuna sürüyorum benim 2 yaşındaki kızım onu ağzına alıyor midesi bulandigi icin eliyle o sabir tasini sıiliyor memeyi ağzına alıp elimi yika diye yanıma geliyor :) böyle bir zekayı kandiramam sanmıyorum :))

(3,896 puan) tarafından

ama böyle memeyi alamayacak meme gitmis olcsk sen  dene birsey kaybetmezsin 😉

(13 puan) tarafından

Deneyelim onu da her türlü yolu deneyeceğiz artık :)

-Reklam-
0 oy
(552 puan) tarafından

Benim kızda. 2.bucuk yqsinda halen bırakmıyor.

(13 puan) tarafından

Damak yapısında bozulma oldu mu doktorumuz da uyardı dişleri öne geliyor ilerde tel takmak zorunda kalabilir yetişkin olduğunda dedi 

(552 puan) tarafından

Şimdilik bi sorun yok canım .

(552 puan) tarafından

Anne sütünden bırakınca baya bağlandı 

(13 puan) tarafından

Benim kızım sadece geceleri emiyordu şimdi gündüz de istiyor ağlıyor filan bir uyku arkadaşı var onu eline alınca meme diye ağlıyor şimdilik uyku arkadaşıyla idare edeceğiz bakalım öğlen uykusunda memesiz uyuduk denedik ilk defa işe yaradı 3gun ins bu şekilde devam ederiz sonrası daha kolay olur gibime geliyor 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 135 göst.
23 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Birbalannesi (24,155 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 549 göst.
0 oy
6 cevap 240 göst.
14 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Seddy (913 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 254 göst.
26 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nurbilgeee (47 puan) tarafından soruldu