0 oy
77 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (31 puan) tarafından

3 aydıe bu sorubu yaşıyorum ve çok inişli çıkışlı bazen iyyim bazdn kötü gerçekten bu sorunu yaşayıp geçirmiş olanlar yazabilir mi ya umudum kalmadı doktorlara da gittim ameliyat düşünmüyorum içten acı yanma var resmen kasılmış kaslarım bacağıma vuruyor uyuşukluğu

2 Cevaplar

0 oy
(6,639 puan) tarafından

1 tane krem var canm ucu fitil gbi kırmızı beyazdı sanırım kutusu makata fitil olan yeri sokup döndürerrek kremi sıkıyordun onu denedinmi canm 

(31 puan) tarafından

sizde var mıydı

-Reklam-
0 oy
tarafından

Gruba geldiğinden beri bu soruyu paylaşıyorsun günlük açıyorsun bu postu. Yazanların neredeyse hepsine de sizde var mı diye soruyorsun.. derdin tedavi bulmak mı başka bir şey mi? Git bi hastaneye al ilacını

(31 puan) tarafından

sanane istediğimi sorarım yani bir gün böyl bir şey yaşasan anlardın merak etme insanların yorumlarını merak etmenin nasıl bir şey olduğunu 

tarafından

Farklı farklı hesaplardan sorup duruyorsun. Bence sen tedavi filan olmak istemiyorsun istesen hastaneye gidersen aylardır aynı soruyla gelmezsin

(31 puan) tarafından

3 tane gittim zateb

tarafından

Senin ilacın burada değil yazanlar zaten 3-5 kişi onlarda hep aynı değişen bir cevap bulamazsın p kadar kişide

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 257 göst.
+2 oy
5 cevap 129 göst.
0 oy
2 cevap 325 göst.
0 oy
2 cevap 94 göst.

Kategoriler

1,476,173 soru

24,165,527 cevap