Kizlar yazliklarda indirim yapmislar internet sayfasinda kaliplari nasil ben hic almamistim ordan kiyafet
Dar diye aklimda kalmış canım
O zaman hic bakmayim darsa geri iadeyle ugrasmiyim
Ben de daha önce böyle bir ilan açmıştım. Neredeyse herkes kalıpları küçük demişti. Alacaksan 2 beden falan büyük al. Ben de daha alış veriş yapmadım
Vazgectim canim almaktan iadeyle ugrasmak istemedim
E bebek ten tövbe daha Bi şey almam bilhassa o hellobaby bütün bel lastikleri gitti 5li takımların.
Tamam canim vazgectim zaten
herkes dar demiş de hiç dar olmadı. kızımın ölçülerinde gidip alıyorum alıyorum hep. 21 aylık bebeğim 18-24 aylık aldım şimdi hepsi oluyor. haşa 18 aylık zıbınları oluyor.
Bazı kumaşların kalıbı dar 1 beden büyük alınabilir
Örnek vereyim 1 yaşa 2 yaş 2 yaşa 3,4 yaş yada 4 yaş almalı gerçi nerden alırsan al illaki büyük almalısın çünkü bu findiklar hızlı uzuyor
Çok küçük canm kalıpları . Kızım 6 aylıkken 18 25 ay alıyordum dar oluyordu düşün
Hic bakmayim o zaman darsa geri iadeyle ugrasmiyim
Canm mağazaya gt bugün bak kafana yatarda online de daha ucuzsa siparil verirsin . Vallahi canm bana göre dalıpları küçüktü lc waikinin kalıpları normal mesela
Olabilir aslinda da hem gribim hem regli oldum bugun karnim agriyor burnum akiyor berbat haldeyim mutfagim savas alani gibi mecalim yok gitmeye kiz oglum bile uzuldu halime gelip gidip sariliyor 🤣🤣
Geçmiş olsn çok canm inşallah çabucak toparlarshb
Sagolasin canim
1,448,699 soru
23,794,833 cevap
317,054 kullanıcı