0 oy
82 göst.
Diğer kategorisinde (956 puan) tarafından

Kızlar Allah nasip ederse 15 gün sonra yeni bir dükkan açıyoruz 

Eşim bu iş için oldukça hevesli zaten şu an işleyen bir yerimiz var fakat bu açılacak yer ondan çok daha önemli onun için çünkü inanılmaz derecede bir yatırım yaptı buraya 

Şimdi ben buranin açılışına gidemicem hem iki ufak çocuğum hemde rahatsizlanmama neden olan bir gebelik geciriyorum

Bende katilmicagim için bir hediye göndermek istiyorum bir kaç şey düşündüm ama olmuyo cunku depo tarzında bir yer düşünün mağaza olsa tablo vs olabilirdi çiçek te çok basit kacicak sizden muhteşem bir fikir bekliyorum ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

3 Cevaplar

0 oy
(1,522 puan) tarafından

Madem depo tarzi biyer yani esin orda kullanamicak ozaman eşine yonelik bi hediye al uzun zamandir almak istedigi bişey olabilir bi ihtiyacı olabilir oyle bi hediyede olur illa dukkana koyulacak hediye olmasi gerekmez bence

(956 puan) tarafından

Ama o zman da açılış hediyesi gibi olmaz diye düşünüyorum canım ya benimde aklıma geldi ama bu şekilde olsun istemiyorum illaki bir fikir gelicektir  ❤️

(1,522 puan) tarafından
+1

Ne dukkani bu ne üzerine nasi bi yer

(956 puan) tarafından
İki içecek markasının ege bölgesi ana bayiligini aldı canım full içecek üzerine yani
(1,522 puan) tarafından

Eger eglenceli bir ciftseniz karikatur tablolar var icecek siselerinin ustunde dikilen kocan misal karikatur olarak eglenceli bir hediye olabilir farkli hediye ariyorsan o şekilde kisiye ozel biseyler bakabilirsin 

-Reklam-
0 oy
(685 puan) tarafından

Çiçek sepetinde kutulu yazılı çikolatalar var. Yeni işinde başarılar tarzı bi kaç model hatırlıyorum onlara bakılabilir. Çiçek sepetinde zaten yeni iş diye ayrı bi kategori vardır sanırım. 

0 oy
(29,786 puan) tarafından

Dükkanına aşabilecek güzel bir tablo olabilir kalıcı olsun istersen bilemedim

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 16 göst.
0 oy
5 cevap 126 göst.
25 Aralık 2024 Diğer kategorisinde M.h.2606mt (181 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 179 göst.
11 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (5,296 puan) tarafından soruldu