+1 oy
267 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (677 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Özel bi soru sormak istiyorum. Hamilelikte kaçıncı haftadan sonra yani doğuma kaç hafta kala cinsel birlikteliği bıraktınız yoksa doğuma kadar devam mı ettiniz özür diliyerek soruyorum kusura bakmayın eşim korkuyor ve yapmak istemiyor uzun zamandır 

13 Cevaplar

+2 oy
(1,589 puan) tarafından

İki gebeligimde de devam ettirdik doktor yasaklamadigi için sorun yok son aylar ikimizde rahat edemediğimiz için istemiyorduk tercih meselesi 

-Reklam-
+1 oy
(1,320 puan) tarafından

Biz hiç bırakmadık ama şöyle ki doktoruma danışarak tabii ki her şey sağlıklı olduğu için 

(677 puan) tarafından

Eşim uzun zamandır yapmıyor ve korktuğunu söylüyor 34 haftalık hamileyim bende 

(1,320 puan) tarafından
+1

Bazı erkekler böyle hissedebiliyormuş seni eşi yerine bir anne olarak görüyorlarmış artık bende burada okumuştum böyle şeyleri başıma gelmediği için çözüm önerisi de bulunamayacağım ama inşallah bilen birileri vardır 🙏

+1 oy
(1,055 puan) tarafından

Değişiyor riskli ise ilk aylar onermiyor bazı doktorlar ben ilk başlarda düzenli tek doktora gitmediğim için bilmiyordum bir sorun olmadı 25 haftaya kadar ilişki oldu ama erken doğum yaptım 

+1 oy
(1,229 puan) tarafından

Birakmadik hic

+1 oy
(258 puan) tarafından

Benim ilk gebeliğimde devam ettim ama erken doğum yaptım alakasi var mıydı bilmiyorum ama ikinci gebelikte 20. Haftaya kadar doktor onay vermemişti sonra olabilir dedi . Ama benim eşimde korkuyorum yok şöyle oldu böyle oldu vs diye çekindi bende o öyle söyleyince korktum 

+1 oy
(1,831 puan) tarafından

Eğer risk yoksa bırakmaya gerek yok hatta normal doğum olacaksa iki güne bir korunmasız ilişki öneriyorlar son haftalarda. 37 yada 38 den sonra. 

+1 oy
(1,042 puan) tarafından

Biz hiç bırakmadık diyenler benı teselli ettı 😅 

+1 oy
(313 puan) tarafından

Doktor bize ilk 3 ay yok demişti. Sonrasında bir kısıtlama koymadı. Ama eşim çekiniyor, korkuyor. Normalde 2 günde bir falandı artık haftada bir oluyor. Her seferinde birşey olmamıştır demi diye de sorar, erkeklerin direkt algısı değişiyor bence biz gebe kaldıktan sonra. O kadın algısı gidiyor, daha manevi bir kimlik yukluyorlar. İlk başta kilo aldığım için beğenmiyor falan diye düşünüp üzülürdüm sonra alakasının olmadigini anlatınca rahatladım.

+1 oy
(21,639 puan) tarafından

Düşük riskin varsa ilk aylarda, erken doğum riskin varsa son aylarda dikkatli olmalısınız bunu da en iyi doktor yönlendirir 

0 oy
(3,295 puan) tarafından

Bunu ancak doktorun bilir doktoruna sormalısın

0 oy
(307 puan) tarafından

Erken dogum riski varsa doktor izin vermiyor.Bende erken dogum riski yoktu amma benimde esim korkardi bebeyimize birsey olurmu diye ben kendimde rahat etmezdim.O yuzden 27haftadan sonra hic yapmadik

0 oy
(1,146 puan) tarafından

İlk hamilelikte 37ye kadar ysotık 38 de doğum yaptım zaten. İlk aylar riskli sadece sonlara doğru iyi olduğu bile söyleniyor

0 oy
(359 puan) tarafından

bazıları korkuyor böyle canım, eşin sorun etmiyorsa sende etme ama sen istiyorsanda söyle bende 36 hafyalık olduk hamileligim ilk 4 ay riskliydi sonrada nadiren oldu şimdide karnım çok büyüdü zor kıpırdıyorum 1, 5 aydırda eşim yapmayalım diyor ben istedigim halde rahatsız oluyorum karnında kıpırdanıp duran bebek var diyor rahat hissetmiyorum diyor yani bu ikinizin bileceği şey.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 573 göst.
26 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Grcemr1365 (357 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 785 göst.
0 oy
9 cevap 319 göst.
29 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Tuubba (125 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,679 soru

23,860,755 cevap