0 oy
136 göst.
Diğer kategorisinde (535 puan) tarafından

Kızlar Hayırlı geceler size bı sorum olaca Kaynım Mayıs veya Haziran ayında askere gidecek ve askerlik için neler yapmalıyız ve kına kim yakar yenge veya teyze bunu hiç bilgim yok asker eğlencesini kendi aramızda olacak yani kızlar ne yapmalıyız?

4 Cevaplar

0 oy
(3,807 puan) tarafından

Bizde varsa nişanlısı ciddi sevgilisi yakıyor yoksa yenge yakiyo 

(535 puan) tarafından

Ya ben İlk annesi yakar diye düşündüm sonra yenge diye düşündüm ama bilemedim tam olarak 

-Reklam-
0 oy
(743 puan) tarafından

Anne yakar oglum gideli bi hafta oldu çok zor ya aglaya aglaya yaktım 😔

(535 puan) tarafından

Allah kavuştursun Asker annesi Bı an önce askerliğini görevini tamamlanir gelmesi dileğiyle inşallah 🥰🥰🥺🥺

(743 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun darısı sizin çocuklarınıza olsun 🤗

0 oy
(1,090 puan) tarafından

Annesi yakar diye biliyorum ama bizim buralarda kız arkadaşı olanlara kız arkadaşı yakıyor kınayı. Sana teklif ederlerse kaynanan falan o zaman yakarsın . Bende daha önce kaynımın asker eğlencesi düğünü hepsinde çok çok hevesliydim senjn gibi bu kadar çok değer verince kıymetsizleştim artık kimsenjn hicbirseyiyle ilgilenmiyorum teklif ederlerse icabet ediyorum o kadar. 

(535 puan) tarafından

Anladım Evet çok hevesliyim eltim var kavgalıyız ama Kaynım eltimle pek arası yok benle iyi anlaşıyor dedi yenge sen yakarsın diye ama ben annesi yakar diye biliyorum kaynimin tercihi kim yaktirmak isterse o kişi yakar

0 oy
(4,636 puan) tarafından

Cidden bilmedigimden soruyorum: yenge ne alaka? Neden yenge yakiyor kınayı anlamadim

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 260 göst.
+1 oy
4 cevap 184 göst.
5 Mayıs 2025 Moda kategorisinde Elmaspare111 (126 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 149 göst.
+1 oy
18 cevap 581 göst.
12 Şubat 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Kizilaslan (2,083 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,386 soru

24,057,506 cevap

329,968 kullanıcı

...