0 oy
129 göst.
Diğer kategorisinde (633 puan) tarafından

Kizlar 34 haftalık gebeyim ufak tefek eksikler var haftaya tamamlayacagiz hastane cantam hazir değil bebeğin kiyafetlerini yıkamadım henüz erkenmi sizce yikamak ütülemek için daha temizlige basliycam ama havalar kötü bir güneşli bir yağmurlu camları silemiycem bu sefer yaptığım temizlikten bisey anlamiycam ya sizce bebek hazırlığı için erkenmi ütüleme yıkama işi 

7 Cevaplar

+1 oy
(1,315 puan) tarafından

Az daha bekle doğum yapınca hazırlarsın birşey kalmamış:) 

(633 puan) tarafından

Haklısınız ama eksikleri tamamlayamadik maddi konuda haftaya hazırlayalım dedik ama icimde rahat etmiyor bjde bazıları 36 ideal diyorlar ama yarın hepsini yıkayıp utuleyecegim çantayı hazırlayayım diğer eksikler gelincede onları yerlestirirrim

(1,315 puan) tarafından

Önemli olan ilk sey zaten hemsireye verılecek olan yenidoğan hastane çıkışı bebek kıyafetleri onlar hazırsa en azından yıkayıp ütüleyin ben 2 haftada bıtırdıydım yavaaş yavaş ancak yaptım küçük oldukları zorlandım açıkcası o yüzden 28 de hazırdı hersey 36 da doğumum oldu bu işler belli olmuyor

(633 puan) tarafından

Bütün kıyafetleri yıkayıp ütülemelimiyim sizce peki

(1,315 puan) tarafından

Ben 1 yaşa kadar yıkayıp ütülediydım 1 yaştan sonrası mesela kışlık vs onları giymeye yakın yıkarım dıye bıraktım veya ayına uygun olmayan hedıye gelen kısyafetlerı vs etıketını çıkarmadan askıda beklettım en azından bırıne verrım dıye fazla olanları da yıkamadım şimdi yavaş yavas ayı yaklastıkca yıkayıp gıydrıyorum

-Reklam-
0 oy
(5,643 puan) tarafından

Bence değil canım bende o haftalarda çanta vs hazırlamıştım 

(633 puan) tarafından

Bazıları da hijyen açısından 36 yı bekle hijyenik olmaz erken diyorlar haklılar diyorum ama açıkçası içim hiç rahat değil hazır olmadığı içinde

(5,643 puan) tarafından

Zorlanirsin bence canım ne hijyen olcak çantada 

(633 puan) tarafından

Kiyafet yıkayıp ütüleme den bahsetmiştim çanta için eksikleri haftaya tamamlayacagiz ama ben olanları halledeyim gelince diğerlerini de eklerim çok teşekkür ederim 

(5,643 puan) tarafından

Bence değil canım sen bilirsin 

0 oy
(1,320 puan) tarafından

Kesinlikle hazırla ben de erken erken diye 35 haftada yaptım ama 37 de doğurdum erken diye 37 de yaptığımı düşünsene 😂

(633 puan) tarafından
+1

Yaaa haklısınız bebek randevuyla gelmiyorki  sezeryan olucam diye herkes odaklanmış daha tarihe var diyor ama bebek bu dediginiz gibi 

(1,320 puan) tarafından

Hiç belli olmuyor gerçekten neyin ne olacağını sağlama almak lazımmış 

(633 puan) tarafından

Peki bütün kıyafetleri yıkayıp ütüleme işlemini yapmalimiyim

(1,320 puan) tarafından

Evet canım hepsini güzelce yıka ütüle  ben siveno kullandım mesela temiz içerikli diye belki tavsiye olur sana da ❤️ 3 aya kadar yıkayıp ütüledim ama benim ki galiba biraz abartıydı şimdi aklım  olsa ilk kıyafetlerinin hepsini ütüler öyle yerleştirirdim ama hep ilk kıyafetler yıkanmış ve ütülenmiş olmalı en azından bizim aile hep öyle yaptı 

0 oy
(2,586 puan) tarafından

Hsstane çantası için geç bile kalmışsın canım. Son ayındasın. Nolur nolmaz acilen hazırlamalısın. İlk bebeğimde senin haftanda az kalsın doğuruyodum çantam hazır değildi. Ben hastanede yatarken eşim evde alele acele hazırlamıştı.

(633 puan) tarafından

Yaa eksiklerimde tam degil ondan içimden gelmedi sanırım bide bazıları 36 yı bekle diyorlar ondan biraz kararsız kalmıştım 

(2,586 puan) tarafından

Ohoo 36 yı bekle diyenler hiç mi hamile kalmamış? O saatten sonra yürümek bile işkence. Son ayda doğumun ne zaman başlayacağı belirsiz. O kadar erteleme derim. 30. Haftadan önce çanta hazır olmalı kanımca.

(2,586 puan) tarafından

Ben kıyafetlerin hepsini yıkadım ütülememiştim. Hiçte yapmadım ütüleme işlemi. En azından elindekileri yıka hazırla çantanı. Eksikler gelince tamamlarsın.

(633 puan) tarafından
+1

Yarın başlayacağım çok teşekkür ederim 🙏:)

0 oy
(1,850 puan) tarafından

36 dan sonra çok agirlasiyorsub bolgine

(633 puan) tarafından

Benim ikinci gebelik ilkinde ertesi gün dogumum vardı ona rağmen temizlik yapıyordum ikincide şimdiden çok ağırlaştım ama eksiklerim olunca başlayasım gelmedi bide bekle diyorlar

0 oy
(1,462 puan) tarafından

Bence zamanı ne olacağı belli olmaz hazırlıklı olmak lazım bende kızımda 34 haftada hazırlamıştım 

(633 puan) tarafından

Yıkayıp ütüleme işlemini peki yapmalı mıyım 

(1,462 puan) tarafından

Yani yapılmalı ben 34.herseyi yıkadım ütüledim 36 da çantamı hazirladim 38 de doğum oldu Zatn 

0 oy
(1,829 puan) tarafından

Bence yıka ütüle ağırlaşmadan dolabın varsa koy dolaba üzerlerine de bir şey ört toz olmasın ben öyle yaptım. 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 380 göst.
6 Ocak 2019 Diğer kategorisinde Buseğğ ❣️ (360 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 80 göst.
31 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Civciv1212 (1,227 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 195 göst.
1 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Ebruliiiiii (353 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 136 göst.