+2 oy
759 göst.
Moda kategorisinde (3,519 puan) tarafından

Sabah 10 gbi haber aldık inanın döndüm ayaklarim kollarım kanım cekilde Allah kimseye göstermesin ,, komşumuzun kızı 1 ,5 2 yıllık evli hamileymiş kız 9 aylık denildigine göre eşi yle arasında ne olduysa adam kızın kafasına sıkmış kız ve bebek hayatini kaybetmiş malesef kız 22 yaşında çok güzel bir kızdı slm lasirdik kapı önünde ben düğününe gittim insanin tanidigi biri böyle vahşice kat edildiğini duymak berbat bişi okadar üzüldüm ki eşi denen aidide 25 yaşındaymış hap faln kullanan biriymiş öyle söylüyor ne olursa olsun keşke o çocuk kendi kafasına sıksa ydi tutuklanmış 

15 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Ne oluyorsa kadınlara oluyor zaten 🥺 Rabbım ailesine sevdiklerine sabır versin 

(3,519 puan) tarafından

O. Çocuğu gidip kendi kafasına sikmamista Allah'ın belası 

-Reklam-
+2 oy
tarafından

Vah vah vah ki ne vah 😭 ateş düştü bir eve daha. Allah'ımmm Allah'ım yavrularımızı hayırlı insanlar ile karşılaştır Ya'Rabbimm amin 

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah (Şehit mertebesinde olduğu için şuan bebişiyle cennet bahçelerinde oynuyorlardır) 🥺

(3,519 puan) tarafından

İnşallah gencecik kız gün sayıyor bebek odasını hazırlamış kayın validem.anlatti berbat bı son Allah cennetine nail etsin 

tarafından

Gördüm ben o haberi X'de Malatya'da oldu değil mi ? Haberde 8 aylık yazıyordu 

Gözleri arkada kalmasın hamile olduğu için  müslüman ise Allah'ın izniyle cennetindeler ❤️

(3,519 puan) tarafından

Komşular 9 aylık dedi , evet maltaya.hekimhanda dün gece olmis.olay biz sabah öğrendik 

tarafından

Evet doğru haberi okudum , yeni olmuş gibi paylaşmışlardı haberi

+2 oy
(3,825 puan) tarafından

Geberesice köpek kendi bo.kunda boğulsun 

(3,519 puan) tarafından

Aminnnn

+2 oy
(4,446 puan) tarafından

Ayy ben ne okudum yaaa çok üzüldüm çok yazık olmuş:(((

+1 oy
(7,190 puan) tarafından

Anne de vefat mi etti

(3,519 puan) tarafından

Malesef annesin. Koynuna koyup kefenlemislar bir gömmüşler

+1 oy
(9,637 puan) tarafından

İyice piakolojim bozuldu valla böyşe swyleri duydukca okudukca buraya yazmayın zaten heryerde görüyoruz burda bari görmeyelim cok aglıyorum cok üzülüyorum gün içinde motivem düşüyor 😔

(3,519 puan) tarafından

Bende yazmak istemezdim ama tanıdım biri olunca inan acısı çok kötü oluyor 

+1 oy
(2,005 puan) tarafından

Varsa bekar kızlar okuyorsa bu postu bilsin ki böyle tip erkeklerden adam olmaz. Hap uyuşturucu alkol bağımlılığı yuvaları yıkar. insanı cani yapar. Bu erkeklerde insanlık çoktan ölmüştür. Sizi de öldürür öldürmese bile hayatı zindan eder. Yarın bi gün geçecek hevesiniz uğruna hayatınızla kumar oynamayın böyle insanlarla birlikte olmayın. Görünen köy kılavuz istemez 

+1 oy
(547 puan) tarafından

Ay haberlerde gördüm 8 aylık hamile deniliyordu,detay çok yoktu inşallah bebek kurtulmustur demiştim ama o da mı ya

(3,519 puan) tarafından

9 aylık mış bugün yarın dogum yapacak diye kaynanası da gelmiş yanına kızın annesi kaynanmal çok iyi tanıyor kapı komşumuz , bebek 10 dk mi ne yaşamış vefat etmiş 

(547 puan) tarafından

Allahim sürüm sürüm süründürür inşallah belasını versin pisliğin 

(3,519 puan) tarafından

Amin amin 

0 oy
tarafından

Bu tür olaylari normallestirdiler artık önüne gelen ahkamini kesebiliyor maalesef:(( Rabbim ailesinine dayanma gücü versin mekanı cennet olsun;(

(3,519 puan) tarafından

Kızin.bi kız kardeşi tek vardı okadar ağlamış ki mezarindan ayiramamislar eşim gitti ben iki çocukla gidemedim hava çok soğuktu 

tarafından

Off o daha kotu kelimelerin yetersiz kaldığı nokta ;((((😭

(3,519 puan) tarafından

Hicc deme valla kendime gelemedim.daha 

0 oy
(12,083 puan) tarafından

Daha Az önce okudum o haberi  bebek ne durumda diye düşünürken gördüm Allah rahmet eylesin inşallah. O cani de Allah’ından bulsun. 

0 oy
(5,601 puan) tarafından

Aile bilincsizligi cocugun ailesi neden cocuguna  sahip cikip tedavi ettirmemis bi de tutmus evlendirmis kizin ailesi neden ogrenince kizina sahip cikmamis kiza ayri adama ayri bebegine ayri uzuldum Rabbim taksiratını affetsin basiniz sagolsun 

(3,519 puan) tarafından

Sağol canm , ikiside çocuk kız 22.kocasi 25. Yaşında bişi diyemiyorm ateş düştüğü yeri yakıyor 

(5,601 puan) tarafından

IIste aile buyukleri keske dikkat etselerdi onlarda perisan oldular 

0 oy
(1,140 puan) tarafından

malatya hekimhan mı canım

(3,519 puan) tarafından

Evet sen kimsin 

(1,140 puan) tarafından

tanımazsın ama malatyadayım bende çok üzüldüm 

(1,140 puan) tarafından

ama annem hekimhanlı

(3,519 puan) tarafından

Annen daha detaylı biliyordur muhtemeln olayı ben duyduğum kadarıni yazdım , çok acı çok tarifi yok ya helede tanıdık olunca 

0 oy
tarafından

AAllah Belasını versin i.t herif.

0 oy
(204 puan) tarafından

Ah genç kizlarimiz kaniyorlar böyle alçaklara benimde kızım var duydukça o kadar endişeleniyorum ki pislik silahı nerden buluyor bunlar yaslarida küçük annesinin kiyamadigini elin serefsizi nasıl kiyiyor mekanı cennet olsun inşallah yakalandı mi mi pislik

0 oy
(780 puan) tarafından

Bu mu anlattığın olay?

image

(3,519 puan) tarafından

Evet malesef ki bu 

(780 puan) tarafından

Keşke kendi kafasına sıksaymısda gebe.r .ip gitseymis zavallı kadincagiz rabbim kimseye göstermesin böyle canilikleri

(3,519 puan) tarafından

Bizde taziye ye gittik annesi yaşıyan ölüye dönmüş 10 yıl yaşlanmış allah sabır versin 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 444 göst.
1 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Masal56 (186 puan) tarafından soruldu
+3 oy
13 cevap 632 göst.
13 Ekim 2024 Diğer kategorisinde asllyd (652 puan) tarafından soruldu
+1 oy
24 cevap 1,299 göst.
31 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 379 göst.