+2 oy
395 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (891 puan) tarafından

Misafir olarak annenizin sizi karşıladığı gibi kaynananız da sizi sıcak karşılıyor mu

25 Cevaplar

+3 oy
(22,601 puan) tarafından

Kaynanamı hiç bir konuda annemle kıyaslamam tek ortak özellikleri ikisininde kadın olması 

-Reklam-
+2 oy
(3,771 puan) tarafından

Annem beni misafir olarak karsilamiyo ki 😅😅 hergun ordayım kadin hangi gün karsilasin

(7,167 puan) tarafından

Bu ben 😂🤭evlerimiz 10 dk yürüme mesafesinde 🤭

(3,771 puan) tarafından

Yan apartmanda bahçeler aynı 😅😅

+2 oy
(4,231 puan) tarafından

Kaynanam daha sicak karsiliyo valla annem direk cocuga sariliyo beni gormiyo bile 

(467 puan) tarafından

Ahahaha aynen eşimin ailesi beni daha sıcak karşılıyor sonra çocukları alıyorlar annem tam tersi bazen yarım saat sonra soruyor sen nssılsın diye :)))

(4,231 puan) tarafından

Bi de ben ev sahibiyim aten karsilasa nolur karsilamasa nolur 😂

+2 oy
(5,094 puan) tarafından

Karşılamıyor. Genelde uyuyor oluyor gittiğimizde (15:00 gibi uyanır) kalk kız cimcime çay koydum brunch yapalım diyorum 😂😂😂

(Bahse konu kişi kayınvalidem 😄) 

(3,771 puan) tarafından

Bende almayı planlıyorum 😅 herkes çıkardığına baksın 

(5,094 puan) tarafından

Doğru 😄 Peşin peşin dedi zaten ben bakamam beklentiniz olmasın diye, hiç dert değil anne sen kendine bak da o yeter bize dedim 😄

(4,023 puan) tarafından
+1

Senin kayinvaliden benimkiyle kardeş mi acaba 😀 gece uyumaz gündüz uyanmaz , on dakika var aramızda daha bı kez olsun yemeğe gel dememiştir gelip yapın der ona da ben yanaşmam 😀

(5,094 puan) tarafından

Eltim misin yoksa 🤪🤪

(4,023 puan) tarafından

Olabilirim😜😂

+2 oy
(836 puan) tarafından

Kayınvalidem uzakta o yüzden görüştüğümüz zamanlarda sıcak karşılar senede bir falan görürüz birbirimizi 

+2 oy
tarafından

Kaynanam yok kiiii 

+2 oy
(2,541 puan) tarafından

Evet gayet iyiz

+2 oy
(310 puan) tarafından

İkiside sıcak karşılar kayınvalidem hoşgeldin kızım diyip sarılmadan oturtmaz sağolsun🥰

+2 oy
(1,609 puan) tarafından

Kıyaslama söz konusu bile değil orda iş yaparsan iyisin ila elin işe güce değecek ayda yılda gidiyorum yoldan gelip yemek yaptrrdi 2 oğlum oldu durmuyo zaten bişey digemiyo çocuğa da bakmak istemiyor    yine bile bulask flan yaparmy en son kaynininiz kızı gelsymis evini temizlermis öyle laf yapıyordu bacısı dedi bu bugünün işi değil bacım diye Ocak yağ yabakasi oluşmuş ayların belki onu benim yapmamı bekliyor yapmıyor sevmiyo sen gel yoldan çor cocukal cocuklarda hiç durmiyo 1 yaş küçük olan dış cikariyo  avutmak  için elini surmuyo bir gün boyu bulasgi ellememis  geldm aksam yikadm.dayanamadim kendi evimde var izin diye gidiyorm kimse gtsem sorumluluk kendi evimde ayri gelen hiden eksik olmaz hiç ustunekaynagl de gelir 

+2 oy
(2,929 puan) tarafından

İnsanın annesinin yeri her zaman başkadır. Özellikle ben annemi birkaç senede bir görebiliyorum😥 ama kayınvalidem de sıcak karşılar. Bir süredir Konya'da yaşıyor. Ziyaretine gittiğimde sevdiğim yemekleri yaptı. Gezilip görülecek yerler ile ilgili plan yapmıştı, hepsine götürdü. 

+2 oy
(1,249 puan) tarafından

Gelde gülme bu soruya annemin gözleri parlarken kaynanamın suratı sirke satar😏 yılda iki kere ya görür ya görmez oda

+1 oy
(5,180 puan) tarafından

Her ikisi de sıcak karşılıyor ama annemin yerini kimse tutamaz

+1 oy
(4,023 puan) tarafından

Her gittiğimde yatıyor olur ne hikmetse ya da gece yatamamıs olup hastayım der 4 yıldır böyle 😅

+1 oy
(6,567 puan) tarafından

Gitmiyorum o yüzden birşey diyemiyorum 

Ama ilk evlendigim zaman eşim yanımdaysa güzel karşılar di ama ben tek gittiysem suratı kıçında kapıyı açardı tabi bende lafımı koyardım boşa surat asma babam için geldim diye ama bende o kadar şeytanlık vardı ki kayınpederin yanına giderdim baba hayrala kaynanamın neyi var suratı kıçına inmiş tartışınız mi derdim 😂😂😂.  

Şöyle düşündümde baya fenaymisim 

0 oy
(1,301 puan) tarafından

Başak şehirde yaşıyorum Eşimin evinde oturuyorlar ben de sene de bikaç defa gidiyorum misafir gelip gitsin banane diyor sıfır hizmet sıfır ilgi alaka ama eltime evini verdi o haftada 2-3 defa onlarda o misafir ben dış kapının dış mandalı oluyorum annem de hamileliğimin ilk 4 ayını doğumun ilk üç ayını geçirdim el bebek gül bebek tim her zaman da öyleyim gidince 

0 oy
(957 puan) tarafından

Sağolsunlar ikisi de çok iyi karşılar ağzımdan bi şey çıksın yeter hemen yapmaya çalışırlar 

0 oy
(3,410 puan) tarafından

Eğer uzun süre görüşmediysek sarılır çok özledim diye kaynana. Annemle çok resmiyiz maalesef annem soğuk bi kadın. Torunlarını öper koklar ama bana mesafeli canı sağolsun. 

Bir kere kızımı kreşten almıştım bebek arabasında küçük bebem vardı. Yazın ama yağmur yağıyordu. Kayınbabam da oralardaymış. Direkt bizi arabasıyla kendi evlerine götürdü. Soğuk alerjim olduğu için çok makbule geçti. Kaynana da bi arkadaşıyla bahçede keyif yapıyordu. Beni görünce "hayırdır?" Gibi nahoş bir kelime ile karşıladı. "Hava yağmurlu olduğu için babam getirdi" diyebildim ama çok utanmıştım. Daha önce eşim olmadan bir kere bile gitmedim. Beni yerin dibine soktu o gün. Bana böyle ıslandım diye kıyafetlerimi değiştirdim kötü gündelik bi elbisesini verdi. Islak kıyafetimi bahçedeki ipe sereceğim sırada azarladı "dur aşağıda nane var kıl falan düşer şuraya ser" dedi. Ser dediği yer güneş görmeyen bir yerdi. Yeni yıkayıp ütüleyip giydiğimi, eşarp bağladığım için kıl olmasının imkansız olduğunu belirtmeme rağmen güneş görmeyen yere serdirdi. Kıl düşer dediğini de ordaki herkes duyuyor. İşin garibi o nanelerin yanından ikidebir kedi geçiyor. Kedinin kılı sorun değil de benim temiz ütülü yağmurdan ıslanmış kıyafetim sorun oldu. Şu an yazarken o anı yaşadım. Kalbim hızlandı. Biz kaynanalara bir günde küsmedik.. kendimi var ya sığıntı gibi hissettim. Kendisi her zaman benim evime çat kapı gelip sormadan benim kendim için ayırdığım simiti poğaçayı yiyen, dolapta ne bulursa yiyip içen biri. O günden sonra sağanak yağmura da tutulsam, yağmur diyene kadar mağazada bekledim kimseye de gitmedim. Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz derler ya. Normalde kinci bir insan olmamama rağmen, muhtaç olduğum zamanda karşılaştığım o muamele, benim asla aklımdan çıkmıyor. Arkadaşıyla mantı yiyeceklermiş ben ne bileyim sizin keyif yapacağınızı. Geldim diye bana orayı dar etti. Bana o gün emirler verdi neler neler. Hatta arkadaşı bile bu durumdan rahatsız oldu ve "dur ben de biraz sana kaynanalık yapayım" dedi. Şunu yap bunu getir dedi. Nasıl olduğunu anlasın diye. Anladı mı tabii ki hayır. 

0 oy
(9,190 puan) tarafından

Karşılar hakkını yiyemem pervane olur gidince 

0 oy
(53,604 puan) tarafından

kaynanamin evinde daha rahatim bunu soylemek bana cok koyuyor ama onun evine daha rahat gidip daha rahat hareket edebiliyorum 

0 oy
(1,459 puan) tarafından

Asık surattt her zaman surekli de uzaniyor hasta

İlgili sorular

+3 oy
57 cevap 1,036 göst.
14 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde indigo (5,094 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,323 göst.
10 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Hayalimsen34 (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
47 cevap 1,432 göst.