Saçımı boyatmıştım önce açma işlemi yapıldı sonra boyandı boya sürülürken dipleri yanıyordu zaten.Ertesi gün sert akıntılı kabuklanmalar oldu 1 haftadır gitmiyor kafayı yiyeceğim yag karışı ları sürdüm ama yinede gitmiyor be yaoacağım bilemedim saç diplerim sızlıyor
cilt doktoruna git en iyisi. vereceğimiz bir tavsiye daha kötü yapabilir.
boya mı alerji yaptı acaba yoksa kuaför fazla mı tuttu boyayı
Bence daha kötü olamaz kendim alerjik yapıya sahibim çokta beklememişti kuaför
Acile gideceksin bacim cildin hassassa once bi kolunda bacaginda denesrydin ya keske bilmedigin seyler surme ilac veriri acilde olmadi sabsh cildiyeye git ama senin isin acillik
Çok kötü sızlıyor ya kafam evde napılır
Hic bisey yapamazsin su tut desek o bile zararli olabilir
Suyun nesi zarar olacak korkma sende kız
Valla kendin bilirsin babanemin bi kere sac diplerinde dedigin gibi kabuklar cikti derisi resmen kopuyodu kagit gibi geliyodu doktor krem verdi sprey verdi 1 hafta 10 gun yikama basini da bahlama hava alsin demisti kendin bilirsin
Hastaneye geldim şimdi ciddiyim
Açocıyı saç diplerinemi sürdü sürdüyse tariş etmiş yakmış olabilir derini deilse alerji olmuş yada kalitesiz bir boya kullanmıştır
Evet saç diplerimede değdi acıcı çok kötü kabuk kabuk taş gibi sert
Önceden var olan bir deri hastalıgın var ise oda etkilenmiş olabilir ama bğyük ihtimalle alerjik reaksiyon göstermistir yada derini yakmışlar
Ben kuaförüm acıcı sac diplerine uygulanmaz kesinlikle tıbbi yardım al yoksa enfeksiyon olursun
Teşekkür ederim
Evde aloe vera jeli varsa sürebilirsin soguk komprens yapabilirsin bir bez yardımı ile rica ederim yanık vede yara vs en iyi gelen sey aloe vera yoksa hemen al
Hemen alıyım
1,469,684 soru
24,075,811 cevap
330,914 kullanıcı