0 oy
331 göst.
Diğer kategorisinde (135 puan) tarafından

Ya kızlar çok sabrediyorum ama bende de biryere kadar 9 yaşında herseyi kıskanıyor laf anlamıyor kayınvalidem kızıyor umursamıyor sürekli kızımı ağlatıyor 3 yaşında kızım bişey alıyor eline mesela çocuğu kıskandırıp deli gibi ağlatıyor eşime söyledim laf anlat bişey söyle diye kıyamıyorum diyor çok şimarık ama o senin çocuğunu ağlatmaya kıyıyor dedim ben bişey desem çocuğu kıskanmış oluyorum ne yapacağımı şaşırdım artık 

6 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Küçükte değil ki beraber mi yaşıyorsunuz canım eğer beraber yaşamıyorsaniz biraz uzak tut kızını ondan ya da gerekirse bir araya getirme kimse çocuğundan önemli değil vallahi kimse kusura bakmasın 

(135 puan) tarafından

Beraber değiliz Allah’a şükür evim ayrı ama kızım tek olduğu için acıyorum onada sıkılmasın diyorum 4 günde bir getiriyorum ama böyle olursa uzak durmaya çalışacağım 

(23,404 puan) tarafından
+1

Çocuğun sıkılıyorsa parka götür hiç tanımadığın insanların çocukları ile oynasın sosyalleşsin daha iyi böyle de çok sıkıştırılıp anlatılıyor. Bu görüşmelerin kızına faydadan çok zararı var 

-Reklam-
0 oy
(4,894 puan) tarafından

Kayinvaliden kiziyomus bacim belliki farkinda yani abisi olarak o da bisey desin ne alakasi varmis cocuk da bebek degil yani laftan sozden anlar heralde sen daha dua et kucuk buyuyunce cekecen ondan o kucuk gorumceler cok fena oluyo genelde halam anneme neler yapti 

(135 puan) tarafından

Çok fena bilmediği yok eşim askerdeyken 2 sene beraber kaldım yaptığım yemeğin salçasına bile karışıyordu kapının delıgınden bakıyordu benden korkar ama tepki alırım diye ses çıkarmıyorum 

0 oy
(1,493 puan) tarafından

Bak işte erkek aradaki çizgi o kadar önemli ki, çünkü sen müdahale edersen el kızı kıskandı olur hâlbuki koca kadın küçük çocuğu hele ki kardeşi neden kıskansın kilit nokta eşin, senin kıyamadığın senin canına kıyıyor o bebeye günah değil mi aşağıda okudum birlik değilmişsin görümcen okulda iken git gel bence sen ne söylersen inadına tersini yapar eşin söylesin eşini uyandır bı şekilde, ve tek kalmasın acıyorum demişsin acıma acınacak hale düşersin bacım bu çocuk büyüyecek belki yanlış bir örnek olur bu şekilde arkadaşı olmasın daha iyi çünkü kızın daha bebek. 

(828 puan) tarafından
+1

Ya saçmalamissn  bence halası çocuğun birince derece akrabası oda bir çocuk ergen değil yani öyle bir dolduruyorsnz ki sanki düşmanı çocuğun 

(135 puan) tarafından

Çok haklısın 

(135 puan) tarafından

Doldurmuyor gerçekten ben zaten doluyum ama ses çıkartamıyorum gerçekten herseyi çok iyi biliyor bile isteye yapıyor 

(1,493 puan) tarafından

Pardon ? 

Birincisi post sahibi bir birey ve insanlar doldurulmazlar kendi iradeleri vardır, ikincisi eşin aradaki çizgidir sen müdahale etme demek doldurmak değildir, üç post sahibinin de çocuğu oluyor kim çocuğunu bas bas ağlatan birine götürsün ki ? 

Dipnot,anlattıklarına istinaden gördüğüm durumlara karşı yaptığım bir yorum. 

(135 puan) tarafından

Yok cnm sıkıntı değil ben zaten dolu olduğum için yazdım buraya senin yazmanla olacak olan bişey degıldı :)

0 oy
(5,426 puan) tarafından

Oda çocuk kıskanıyor olabilir çok normal o yüzden gitmeyeceksiniz çözüm basit evinizde duracaksiniz 

(135 puan) tarafından

Yeni 3 yaşında bile değil kızım neyini kıskanıyor aklı başında herseyi biliyor anlıyor 

(5,426 puan) tarafından

Bilebilir şimdi ki çocuklar zaten anne karnında doktora yapıp doğuyor ama çocuk olduğu gerçeğini değiştirmez hem o çocuğun psikolojisi açısından hem kendi çocuğunuzun psikolojisi açısından sık görüşmemekte fayda var

0 oy
(828 puan) tarafından

Baya kıskanıyor belli ki  9 yaşında adı üstünde çocuk yani ne dememizi bekliyorsun eşinde anneside farkındaymis

(135 puan) tarafından

9 yaşında çocuk ama bilmediği yok koca adamdan akıllı işine gelmiyor d

(828 puan) tarafından

2 yaşında kızım var bazen bende şaşırıyorum yaptıklarına söylediklerine zamane çocukları çok akıllilar sen haklı olarak çocuğunu koruyorsun görümcende kızın kadar ilgi görmediği için kıskanıyor belkide sen daha iyi bilirsin.

Büyüdüklerinde  yaş olarak en yakın arkadaşı halası olucak kendi kız kardeşlerimizle bile zamanında tartışirdik vs. Vs. Buradakilerin doldurusuna gelip tavır alma bir araya geldiklerinde ikisinede aynı şeyi alip kardeş payı de mesela yakın görür. Sever hep böyle kalmayacak 

(135 puan) tarafından

Ne alırsam aynısını ikisinede alıyor bu seferde ona aldıgımı saklıyor kızıma aldığımı ya elinden alıyor yada eline alıp bitti diyor yine ağlatıyor en iyisi biraz mesafe sağolun 

0 oy
(1,825 puan) tarafından

Gorumcemin kızı ile benim kzin arasda böyle. En son 2 ay önce Bi sorun yaşadık . Ondan beri Gorumcemgl varken gitmiyorm. En iyisi uzak durmak

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 204 göst.
0 oy
13 cevap 648 göst.
14 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Portakallltohumum (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 871 göst.
1 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Emine zerrin (285 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 651 göst.

Kategoriler

1,469,353 soru

24,071,103 cevap

330,659 kullanıcı

...