0 oy
123 göst.
Diğer kategorisinde (172 puan) tarafından

Dökülme yapar diyenler var yaptırıp memnun kalan varmı

2 Cevaplar

0 oy
(403 puan) tarafından

Canım ben yaptırdım zamanında, öyle aman aman dökülme yaşamadım ama asla kalıcı olmadı. Bir hafta sürdü sürmedi kirpiklerim eski haline döndü. Benim kirpiklerim kalın ve sert olduğu için de olabilir tabi. Güvenilir yerde yaptırırsaniz dökülme yaşamazsınız. Ama kalıcılığı konusunda şüpheliyim 

(172 puan) tarafından

Kendim yapmayı düşünüyorum inşallah beceririm 🤣

Teşekkürler

(403 puan) tarafından

Şimdiden kolay gelsinn😁

-Reklam-
0 oy
(1,493 puan) tarafından

Lifting öyle belirgin dökülme yapmaz ipek kirpik aşırı yapıyordu liftingte kirpikler bir nevi yapıştırılır kıvrık halde ve boyanır suya deymesine bağlı kalıcılığı, emin ol ben kendime yaptığımda on kere yıkamıştım halbuki o gün yıkamamak gerekiyordu gidecek mi diye yıkadım ertesi gün duruyordu sonra gitti bir sefer hiç yıkamadım bir hafta gitti hani dökülme yapmadı maşallah kirpiklerim hürdür dokulseydi çok etkilenir daha yanından gecmezdim fakat şuan her şey aşırı pahali olmuş basit bir işlem olarak görüyorum ve buna verilen paraya üzülürüm bu bir set halinde kit gibi satılıyor alıp kendin yapsan çok daha iyi olur ben öyle yapıyorum 

(172 puan) tarafından

Bende kendim yapmayı düşünüyorum ne kadar süre ve ne yapılmalı bigilemdirirmisin rica etsem vehangi marka sizinki ve nerden alıyısunuz internettense link atarmısınız

(1,493 puan) tarafından

Canım benim öncelikle tavsiyem lifting olarak uygun bulduğun bir yere bir kere yaptır bak bakalım alerji vesaire yapıyor mu sana ters bir durumu var mı hoşuna gitti mi beğenirsen alırsın bu aldığım

image

bize bir ay gidiyordu iş yerinde bütün müşterileri yetiyordu ben ayda yılda bir yapıyorum Bir de bir senedir duruyor herhalde canım istedi mi yapıyorum yapımına da anlatırım hele bir yaptır zaten sen de az çok Aşina olursun yaptırdıktan sonra eğer alırsan yapımını yazarım sana ayrıca YouTube'da videosu olması gerek
(1,493 puan) tarafından

Trendyol'a yaz lash lifting her zaman bu markayı alırım ilk işe başladığımda da bunu kullanıyorduk sonra da ben bunu bildiğim için hep bunu aldım

(172 puan) tarafından

Anladım tamam öyle yapiyim çok teşekkür ederim 😊🙏🤗

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 362 göst.
9 Haziran 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde selindrn (186 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 310 göst.
3 Nisan 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 104 göst.
14 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (404 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 231 göst.
2 Nisan 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,078 soru

24,178,092 cevap