0 oy
96 göst.
Diğer kategorisinde (180 puan) tarafından

Hayırlı akşamlar kızlar bebeğimin sarılığı bir türlü geçmiyor ne yapmalıyım bunun için 2 günde küvezde kaldı 

4 Cevaplar

0 oy
(3,788 puan) tarafından

Sariligin tek caresi beslenme sutun varsa surekli emzir memeyi agzindan dusurme yoksa da mamasini eksik etme benim oglan kirki cikana kadar bitmedi mamayla kestim kuvoze girmedi Allahtan 

(180 puan) tarafından

Sütüm az sürekli emzirmeye devam ediyirum ama ona rağmen artıyor bugün biberon ile mama verdim boğazına kaçtı morardı az daha nefesszilikten birşey olacaktı Allah korusun 

(3,788 puan) tarafından

Biberonla verme zaten canim daha kucuk beceremeyebilir hemde meme reddi yapar mamayi yap damla damla yanaklarinin icine dogru siringayla sık damla damla boyle cocugu dik tut yari yatar pozisyon yani o zaman kacma Allahin izniyle 

(180 puan) tarafından

Teşekkür ederim Allah razı olsun valla artık ne yapacağımı bilemiyorum alt üst oldum 

(3,788 puan) tarafından

Anliyorum canim gececek merak etme kendine guven yeter 

-Reklam-
0 oy
(7 puan) tarafından

Bolbol emzir anne sütü tek care

(180 puan) tarafından

Sürekli emziriyorum ona rağmen artıyor

0 oy
(2,072 puan) tarafından

Illk zamanlar sütüm çok gelmedi. Hemen mama verdim hiç aç kalmadı.  O yüzden de olmadı sarılık. Mutlaka iyi beslenmeli bebek

(180 puan) tarafından

Bugün biberon ile mama verirken boğazına kaçtı boğulmak üzereydi 

0 oy
(4,561 puan) tarafından

Gündüz yarım saatte bir gece iki saatte bir emzirmelisin. Öyle çok çok emmesine de gerek yok iki çekse bile yeter

(180 puan) tarafından

Gidip gelip emziriyorum ama artıyor hastahaneden çıkarken 5 ti iki gün önce 8 bugün ise ölçtük 10 çıktı 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 106 göst.
21 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Aysegulnll (531 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 210 göst.
15 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Busesndr (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 190 göst.
13 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Cansu. Murat (302 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,457,277 soru

23,906,710 cevap

322,772 kullanıcı

...