+1 oy
59 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,478 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kizlar konusurken azcik sesimi yukselteyim aci da değil aslinda ama sesim kisiliyor gibi oluyor sanki biri tirmaliyo boğazımi gibi. İsikla bakıyorum hicbisey yok sadece böyle kilcal damarlar cok belirgin. Birde yutkunurken hafiften hastaymisim gibi bogazim aciyor. Larenjit oldum desem ates mates hicbisey yok. Nedir bu ya

2 Cevaplar

0 oy
(2,160 puan) tarafından

Ablamda nodul var canm bazı belırtılrın onunkı gıbı 

(1,478 puan) tarafından

Tiroid mi kuzum ablandaki. Ya benim tiroidlerimde nodül vardi yıllar once baktırdım bida gitmedim gidicem ona da. Ne bileyim ya . 10 15 gun kadar geniz akintisi yasadim acaba tahris mi oldu diyorum doktora da ufak çocuğum var cok zor gidişim ne yapcami bilemedim hangi belirtiler var ablanda

-Reklam-
0 oy
(2,490 puan) tarafından

Ayyy dur dur geldim geldim ölüyorum  antibiyotik kullandim yok  bademciklerimde bisey yok yutak kisminda sisme oluyor bazi noktalarinda geciyor tekrar çıkıyor 

Ayrica yutkunurken  bogazim agriyor yutkunamiyorum

Yemek yerken cignemekte zorlaniyorum 

Ayricada alt çenem sag taraf sol taraf boynuma dogru agriyor elime biseyler geliyo gibi agri kesici yutuyorum gecmiyor lenflerim mi sisti lenfoma mı girtlak kanserimi oldum noldum  boynumu bile cevirmeme engel bicak saplaniyor cene altlarima resmen bugun saglik ocagina gitim parol ve majezik sprey verdi saka gibi kulak burun bogaz git dedi girtlagim falan ağrıyor  hep 

(1,478 puan) tarafından

Ay gelmis gecmis olsun benim oyle o kadar değil de anlayamadim yani konusurken bi anda boğazımı kesiyo sanki bisey oyle tuhaf ya kulak burun boğaz randevusu da yok yakinda 

(2,490 puan) tarafından

Bende carsamba gidecem ama benimki kötü 

Sende git mutlaka 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 104 göst.
0 oy
2 cevap 197 göst.
0 oy
1 cevap 131 göst.
23 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Balyavrularim (64 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 144 göst.

Kategoriler

1,467,312 soru

24,042,931 cevap

329,223 kullanıcı

...