0 oy
105 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (8,294 puan) tarafından

Kızım 14 aylık 1 yaş kontrol için götürdüm bugün e nabızdan baktım da çok yüksek geldi acaba bilgisi olan var mı kontrol gününe kadar aklım kalacak 

3 Cevaplar

0 oy
(126 puan) tarafından

Doktor değilim ama korkmayın birsey yok diyecek calpol vs birsey verdiyseniz bile yükselir ama tabi bilemem yeğenlerim ve oğlumda yaşadım hiç birsey yapılmadı 

(8,294 puan) tarafından

3 hafta önce ağrı kesici verdim 2 sefer etkisi o kadar olur mu ki 

-Reklam-
0 oy
(2,495 puan) tarafından

Bızde dün verdık 42 cıktı dr çok önemsemedi

(8,294 puan) tarafından

Üst sinira  yakın diye olabilir bizimki fazla çok fazla sanki ya 

0 oy
(2,832 puan) tarafından

Ast genelde ilaç kullanımı veya sıkarak kan alımında yükseliyor. Alt değeri nasıl çıktı. Alt normalse dikkate almayın. Eğer alt de yüksek veya düşükse bir bakılması gerekir. Genelde sıkarak almalarda potasyumda eşlik eder o da yüksek çıkabilir. 

Benim kiziminda hep 50 lerde çıkıyor sıkarak alındığı için. Birde ne zaman kan vercek olsak mutlaka öncesinde hasta olmuş oluyor. 

Calpolden bir süre uzak durun yerine 8 aatte bir dolven kullanın eğer ateş olursa. Bir sonraki ay önlem amaçlı tekrar kan verin doktorunuz talep ederse. Genelde talep etmez alt normalse. Ama ben önlem amaçlı 50 yi geçerse önümüzdeki ayda veriyorum. 

(8,294 puan) tarafından

3 hafta önce 3 tane azı dişi çıkarttı o zaman ağrısı ateşi vardi iki sefer parol verdim . Alt normal çıkmış . Evet kanı koldan gelmeyince el üzerinden damla damla sıkarak alındı . Teşekkür ederim rahatlattı yorumunuz. Umarım doktorda aynı şeyleri söyler 🥰

(2,832 puan) tarafından

Alt normal ise korkmayın çok geçmiş olsun 😍 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 118 göst.
2 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Suzanne34 (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 83 göst.
24 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 71 göst.
24 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 302 göst.

Kategoriler

1,472,710 soru

24,114,633 cevap

333,177 kullanıcı