+3 oy
1,763 göst.
Diğer kategorisinde (1,993 puan) tarafından

Ulaş!’a dedesi akvaryum kurmuş Konya da. Görüntülü konuşurken ağladı bende istiyorum bende istiyorum diye bütün gece ağladı kalktık babasıyla bugün küçük bir akvaryum yaptık ona . Bu seferde eve geldik diyor ki balığı elime alacağım öyle oynayacağım hay Allah ım 1 saattir bakın abartmıyorum 1 saattir ağlıyor tam cinnetlik sabır taşı oldum yarılıyorum 2 bebekli ve daha fazla çocuğu olan  anneler nasıl psikolojinizi koruyabiliyorsunuz bazen vücudum öyle kaskatı kesiliyor ki gece bile uyuyamıyorum ağrılarımdan 😓

Aslında her gün olan bir şey değil bu ama bir gün oluyor tam oluyor nereye geldim falan diyorsun 

49 Cevaplar

0 oy
(1,783 puan) tarafından

İlk çocukta çok zorlanmistim gurbette eşimde günlerce görevde oluyordu  hala bana bağımlı biraz 5 yaşnda  hep ben vardm hayatında  çok merhametli maşallah oğlum  kardeşi 1 yaşını geçti ve aşırı zordu o bir yıl nasıl geçti anlamadım :D ama çok mutlu  kardeşine birşey olsa korkar hemen söyler kıyamaz  bazen catissada anam.aglasada iyiki.iyiki diyorum  tek çocuk psikolij olarak daha çok yoruyor   hep ben ben olayı oluyor biraz olmayanda vardr illaki oğlum tek oynamayi hala zor becerr sıkılır küçük kendi halinde  sadece uyku problem bide gurbette zor arada ailene gifip ustlerine atma avantajı ayrı geldm mesela smdi anneme sabah full yattm bayram tatilinde:D

(1,993 puan) tarafından

Bizde gurbette yaşıyoruz . Oğlum ne beni nede babasını paylaşmıyor kimseyle kişilik meselesi işte … kendi kendine de oyun oynar hani bağımlılık derecesi o kadar yok . Hatta geçen birine daha anlattım bebek ağlıyordu küçüktü ulaştan bebek ağlama annen orada annene git diyor 😂😂😂 ay bende mayısı bekliyorum biliyor musun aileme gidicem yazları ailemin yanında geçiriyorum öyle iyi oluyor ki 😂

(1,783 puan) tarafından

Kaç yaş canım benm oglumda öyleydi kardeşini yanında aylarca yikamadm üzülüyordu hiç yanımda yatrmadm yatrdigmda ikisinin ortasına yattm hassas duygusal ve bana daha çok bağlı baba evde haftannn yarısında yoktu daha fazla hatta şimdi çok mutlu  erkek ya bogusmlari küçük boyuna bakmadan üstüne çıkar abisinin  çok seviyor kıskandıracak seylerede çok dikkat ederim eşimle tek tartışmamız çocuk erkekler pek anlamiyo işte :D o büyük anlicak o küçük yapar hesabı oluyor biraz    dış cikariyo kaçtım.bende gidecek kimse yok mal gbı bina önünde duruyorum park market avunmuyo ailemde her şekilde büyük kuzenleriyle benle işi uok 4 yas dan sonra ozlelikle anne babadan çok sosyallesmek istiyor çocuklar ilklerde özellikle ikincide arada kaynyo  ve 3 e hamieyim  tek çocuğum annemden beni çok kıran yanları oldu  bakmak zor inşallah bide kızım olur yaşım.gecmeden küçük demedim yaptım yorumlarsa okudum sma tasiyicisyms eşiniz belki oda size duvar örüyor olabilir yrumlarda anneler niye kötü yansıtıyolr anlamadım zorluğu tek cocigunda zorluyo var bu bir süreç elbet büyükler güzel yetisrler insallah 

(1,993 puan) tarafından

Canım şöyle aslında benim eşim sma taşıyıcısı normal bir şekilde hamile kalmam çok riskli %50 olma ihtimalı var yalnızca tüp bebek ile hamile kalabiliyorum yani şimdilik en azından öyle biliyorum . Bu beni ilk başta psikolojik olarak iyi hissettirmiyor zaten sende okumuşsun bak ben orayı kaçırmışım 🙏 doğru tespit etmişsin 🌺. Birde bende biraz artık kendi hayatıma bakmak istiyorum hani yaşımız geçiyor benim de hayallerim var evet çok güzel bir şey evlat sahibi olmak bu dünya da Allah ın bir mucizesi çok çocuklu annelere de saygım sonsuz ama ben de dünya ya bir kere geliyorum ve yaşamak istiyorum 

(1,783 puan) tarafından
+1

Hayrlisi olsun canım 

(1,993 puan) tarafından

Amin canım amin 🤲🏻❤️

-Reklam-
0 oy
(53,954 puan) tarafından

iki üç cocuklu arkadaslarimla buluşunca kafam sisiyo ☺️ bide illa biri bana kaliyo göz kulak olmam icin kendimi yirtiyorum bana bir cocuk yetiyor anlayan yok ☺️

(1,993 puan) tarafından

Hahhhaha vallahi çok güldüm kız 😂😂😂

(53,954 puan) tarafından

☺️ 20 linyaslarda cocuk icin deli olurdum suanda goreyim severim ama sesleri cok geliyo hele cok cocuk olunca benim kizim uslu sakin arada cadiligi tutsa da olacak o kadar simdi diyorum okuldaki samimi olduğum velilere cocuklar okuldayken bulusalim rahat edelim diye☺️

(1,993 puan) tarafından

Ben hiç bir zaman çocuk için deli olmadım ama gerçekten oğlumda aşkı buldum hani Allah ın verdiği en güzel emanet benim için şükürler olsun   lakin bende bir insanım ve benimde bir psikolojim var bir düşünüyormuşuz ❤️ ayy bakalım benimde okul zamanlarım gelecek ne güzel 

0 oy
(1,021 puan) tarafından

Ben o yuzden arada yas farki cok buraktim.Oglum bes bucuk yasinda.kizim 2aylik.Oglum buyuduyu icin daha rahat oluyor bana.Beni zorlamiyor

(1,993 puan) tarafından

Bence de yaptığın şey daha sağlıklı olmuş canım peş peşe doğur birlikte büyüsünler mantığı bana da hiç uymuyor 

(1,021 puan) tarafından

Bende sevmiyorum pes pese bakamazdim herhalde.Oglum simdi anliyor herseyi kardesini kiskanmiyor seviyor.Herseye aglamiyor beni anliyor boyle olunca bana daha kolay

0 oy
(12,063 puan) tarafından

Çocuk 2 yaşına girdi bianda değişti  allahım her günüm zehir gece kalkıp oyuncak fırlatıyor ses yapıyor büyük kızım da hasta ateşli kafayı sıyırmak üzereyim seni çok iyi anlıyorum tek çocukta kal 😀

(1,993 puan) tarafından

Ulaş ta oyuncak fırlatıyor Gözde ….. 

0 oy
(150 puan) tarafından

Şuan bunu birini ayağımda birini kucağımda sallayarak okuyorum 

(1,993 puan) tarafından

Niyeyse bir gözümün önünde canlandı 😅

0 oy
(150 puan) tarafından

Şuan bunu birini ayağımda birini kucağımda sallayarak okuyorum cnm 

0 oy
(1,971 puan) tarafından

2 buçuk yaşında ikizlerim var, söyleyeceklerim bu kadar 🙈🙈

(1,993 puan) tarafından

Zorluğu karşısından önünde eğiliyorum inan ki 😂 ama ikizlerde çok tatlı oluyor be 😂

0 oy
(1,442 puan) tarafından

Bir şeye ağlıyorsa dikkatini başka yere çekerek. Hemen sana eline alabileceği balık tavsiyesi vereyim balık oyuncak var robo alive robotik yüzen balık tabi almaya gerek var mı kesinlikle yok çünkü ağlayarak ulaştığı için her istediği şey için tercihi ağlamak oluyor 

(1,993 puan) tarafından

Dikkati dağılmıyor maalesef canım ben sinirinin geçmesi için başında bekliyorum zaten uzun süreçler oluyor bazen ama sonradan gelip sarılıp öpüyor 😂

(1,442 puan) tarafından

Zaten sinirin nasıl bir şey olduğunu öğrenmesinler habire sinirleniyorlar

0 oy
(3,005 puan) tarafından

Valla ikizlerim 21 aylık olcak sinirlerim yıpranmadi değil ama artık umursamaz olmaya çalışıyorum yoksa kendime edicem gerilmekten :) her an tabiki aynı değil ama zor cidden.

(1,993 puan) tarafından

İkiz bakmak çok zor gerçekten ama benim de ikizlere bir zaafım var ya çok seviyorum tabi dışı beni içi senidir 😅

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 447 göst.
0 oy
10 cevap 648 göst.
3 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 373 göst.
15 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,181 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 619 göst.

Kategoriler

1,471,115 soru

24,094,349 cevap

331,973 kullanıcı

...