Kızlar lazer epilasyon aleti almayı düşünüyorum lütfen bana fikir verin hangisi iyidir kullananlar ne kullanıyor ve memnunmusunuz❤❤❤❤🧡💛💚💙💜🖤
Yokmu makina önerebilrcek
Bende 1 aydır riomi markası aldim düzenli kullanıyorum şimdilik sıkıntı yok az da olsa kılların kökleri inceldi ve o kara kılların rengi açıldı resmen 😁😁
Acı cok oluyor mu ne kadar surede yapıyorsun ayda bir mı
Buz lazer olduğu için acı olmuyor şöyle bir sinek ısırığı gibi düşün 😁 yok ilk 2 ay haftada 2 defa dedi satıcı bende onun dediğini yapıyorum bakalım ne olacak 🤷♀️
Pek sinek ısırığı gibi dusunemıyorum😂
Daha önce Lazer yaptirdiysaniz az tüy varsa al işe yarar ama hiç lazer yaptırmamış iseniz almayın öyle evde ki lazer aleti ile bitmez atış sayıları var onların da belirli bir atıştan sonra çöp olur
G geçen yıl gittim lazere canım kıllar tam bitmediği için makina almak istedim, önerebileceğiniz makina varmı
alet alip gereksiz yere para verecegine bence guzel bi merkeze git. cunku ev makinalari tuyleri bitirmioki uyutuo sadece
Sen nasılsın casperiyecim.
ic guveysinden halliceyim canim baya odem sislik morluk var yuzum zonkluyir sizliyor. bide sirt ustu yatmaktan belim agrifi artik onun harici hamdolsun iyiyim:)
Güzellik uğruna değer demi kız hahahhshs
ahhha hhh deger degerrr😂😂
Hadi hayırlısıyla toparlan güzel olacak eminim 😊
Philips lumea dan asiri memnunum. 4 sene önce alt bacağıma duzenli lazer yapmıştım üzerine 2 çocuk doğurdum ve 4 senede hep jilet sürdüm az az çıkan birkaç taneye ve asla eskisi gibi değil. Emzirme sürecim bitince tekrar tüm vücut başlayacağım
Yarın hatirlatirsaniz atabilirim
Biz 3 4 arkadaş aldık herkes çok memnun kaldı valla. Bir arkadasim aşırı düzenli yaptı ve şuan 6 ayda 1 kere falan üstünden geçiyor sadece. Benim araya iki doğum girdi ve şöyle ben ağda yapamıyorum vücudum şişiyordu. Bacağım erkek bacağı gibiydi ve 1.5 sene düzenli yaptım orada çok çok az çıkıyor ve dediğim gibi son 2.5 senedir de jiletle almaya devam eskisi gibi asla çıkmıyor. Ama diğer bölgeleri düzenli yapmadım ve hormonlarin da etkisiyle çıkıyor yani. En önemli şey günü gününe yapmak ve atış şiddetini hep en yüksek seviyede yaptım ben
Benimki buydu
Tamam canm teşekkür ederim💕
Benimki de bu ama ben bacaklarima yapmadim cunku 1kere lazer yapmak icin bacaklarimi jiletle aldim ve lumeayi yaptim ama 2.gun normalden daha cok kil cikmaya basladi ve kalindi. Napicami bilemedim bir daha bacagima jilet surmedim. Ama kolumda ve gobegimde denedim cunku kolumu jiletle aldigimda sıkıntı olmuyor. Ben en cok da gobegim icin almistim lumeayi ama oraya da jilet yapmaya korkuyorum daha fazla kil cikarsa diye. Tuyler orada daha ince oldugu icin lumea gormezse ve killarim cogalirsa daha kotu olur. Boyle bir sey deneyeniniz var mi aranizda
Postun kapanir basligi duzenle canim
Bence bir ise yaramiyor ya parayı basip lazere gidicen yada hic gitmicen
Geçen yıl gittim canım
Çok düzenli kullanman lazim canım ama güzel bir yere gitsen daha iyi tabi tüylerinin durumu nasıl eger çoksa güzel yere git azsa alet al bendede var sadece yüzüm için kullanıyorum atış çok atamiyorsun hemen ısınıyor bir gün ugrasiyorsun hemen yap çık olmiyor
Geçen yıl gittim, kıllar tam bitmediği için şimdi makina almak istiyorum
O zmn makina alıp evde yapabilirsin tüylerin lazer gördüyse yine sen bilirsin canım
İşte hangi makina iyidir onu bilemiyorum
Canim ben Philips kullanıyorum makina isindimi atış yapmıyor soğumasını bekliyorum ısısida gayet iyi yani çok yakmiyor birden beşe kadar seviye var dört beş de ben yaparım iki üç dede yapılabilir sen onunkendine göre ayarliyorsun felan ısı ne kadar yüksek olsa o kadar etkili oluyor iki başlığı var bölgeden bölgeye değişiyor başlıklar ben haftada bir yapıyorum yüzüme incelme oldu tuylerimde azalma oldu atış sayısını çok harcamamak için sadece yüzüme kullanıyorum
1,462,834 soru
23,977,153 cevap
326,351 kullanıcı