+5 oy
746 göst.
Para & Ekonomi kategorisinde (299 puan) tarafından

kizlar bir dukkan acacak olsaniz ne dukkani acmak.isterdiniz kendi isinizi yapmak isteseniz mesela ?

39 Cevaplar

+3 oy
(225 puan) tarafından

Amigurumi yapmaya ve ip almaya  bayılıyorum ve bir gün nasip olursa oyuncak ve ip dükkanı açmak istiyorum 😊

-Reklam-
+3 oy
(5,172 puan) tarafından

Böyle bir yer açmak isterdim tam hayalimdeki bi yer❤️

+3 oy
(961 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Sahaf isterdim sahaf sahaf ❤️ bayılıyorum değerli şeylere. İlk basım kitaplar daha önce dokunulmuş okunmuş bazı yerlerin altı çizilmiş eserler. Hatta bayılırım birilerinin işaretlediği yerleri okumaya altını çizdiğini anlamaya çalışırım duygu dünyasını düşünürüm.

Ama benim dükkanım romantik bi dükkan olur. Mesela dükkanın girişinde hemen solda halatla yapılmış ama gayet sade, oturma yerine bir parça ahşap koyulmuş üstüne minder iliştirilmiş bir salıncak var. Kapının önünde de şu kısa eski esnaf tipi masa ve sandalyeler var ya onlardan atılmış. Masanın örtüsü karamel rengi ekoseli üzerinde hep bi çay bardağı var boşta olsa. Bide sokak kedisi bizi kendine sahip seçmiş geliyor bizim orda yaşıyor ayaklarımıza dolanıyor falan 🥰 dükkan biraz büyük sığacak çok kitap var. Kitap rafları hem enine hem boyuna uzun. önlü arkalı her iki tarafına da kitaplar yerleştirilmiş. Oralarda bir yerlerde de basamak var üst kata uzanmak için. Buhurdanlıkda sandal ağacı esansı yanıyor. Bi köşeye de soba iliştirildik kışın içimizi ısıtsın hem üstüne mandalina kabuğu kestane falan atarız. İçerde bide mescit var. Dini içerikli kitaplar mescidin olduğu yerde duruyor. Mutfağımda var tabi poğaça pişiriyorum orda ama müşterilerime değil bize o kadarı abartı olur. Tabi müşterilerine yazın çay kışın sahlep ikram ederim. Dükkanın ahşaptan olduğunu söylememişim inşAllah buhurdanlığın mumu bi kazaya sebebiyet vermez 🤭 canım sıkıldı hakkını helal et yazdıkça yazdım. Daha da yazardımda neyse ☺️

(918 puan) tarafından

Beğendiğim en güzel hayal inşallah birgün gerçekten böyle bir yer açarsın. ♥️❤️🌸🌼💮

(961 puan) tarafından

Ayy teşekkür ederim inşAllah 🥰🫶🏻

(918 puan) tarafından

Okurken kendimi orda hayal ettim huzur verdi resmen 💮

+3 oy
(54,138 puan) tarafından

para kazanmak isteyen kahve acsin adamlar mantar gibi bitiveriyo sabahtan aksama bos bos oturuyorlar 

satış için para kazanmak icin uygun fiyatlı kiyafet yada uygun fiyatli kap kacak ☺️ 

+2 oy
(5,440 puan) tarafından

Lincelemeyin sakın Hayalim gece kulübü açmaktı hatta Ankara'da olanlar bilir Nata Vega AVM nin karşısında  gemi şeklinde büyük bir yer var orayi hep gece kulübü olarak düşündüm çokta söyledim ama işte :) hem o kadar param yok hem de eşimin annesi çarşaflı eşime küser 🤫

(6,630 puan) tarafından

Hahahah kahkaha attım ya 😂 dum tıs dum tıs dum tıs😂😂😂

+2 oy
(6,542 puan) tarafından

Pastane tarzi bi yer acmak isterdim. Sabahlari kahvalti,kurabiye,kek ,pogaca tarzi urunler yapardim. Oglen gun menusu cikarirdim,hamur isi,salatalar. Yine oglen ve aksam icin ev yemegi yapardim. 

Eminim cok yorucu olurdu :))

+2 oy
tarafından

Tatlici açıp herhun tatlı yemek isterdim

+2 oy
(1,882 puan) tarafından

Açman anam Açman. Kendi işini yapmak zor. Elalemin işinde izin alır gidersin arkana dönüp bakmazsın.  Kendi işinde tatile bile gidemezsin gözün hep arkada

+2 oy
(3,822 puan) tarafından

Pavyon açmak çok mantıklı Eskişehir'in göbeğine okkalı bı pavyon asla sonu gelmeyecek bısey değil mi @BabyBoyum ama ben düzgün bı insan olduğumdan çocuk mağazası açmak isterim 

+2 oy
(297 puan) tarafından

Guzel soru ama aklima sacma seyler geliyor 

+2 oy
(1,275 puan) tarafından

Bizim hedefimizde Allah izin verirse müzik aletleri dükkanı açma hayalimiz var eşim ud ustası bütün makinalarının aldık dükkan acacaktik deprem oldu kiralar fırladı dükkan tutmayı bırak evdende çıktık satıldığı için ev bulamadıkları uzun bi süre şimdi tokilerde bina görevlisi eşim biraz daha toparlanıp dükkan açmak hayalimiz bende baya birşeyler biliyorum inşallah açarız 🥰

+2 oy
(1,627 puan) tarafından

Bistro cafe tarzı bir yer açmak çok istiyorum seneye çocukları okula başlatıp pasta eğitimi alıp sonrasında açacağım nasip olursa

+2 oy
(3,929 puan) tarafından

Gençlere yönelik kıyafet dükkanı acmistik sonra olmadi kapadik😂 

+2 oy
(190 puan) tarafından

Valla ben en çok milyoncu kırtasiye oyuncakçı bu tür şeyleri seviyorum 

+2 oy
(4,379 puan) tarafından

Burada arkadaşım sürekli ya dönerci ya cerezci açalım diyor 😄

(659 puan) tarafından

Amerika'da para getirecek mantıklı bir iş neden olmasın 😅Ama Türklerin yoğun olduğu bir yerde iseniz geleneksel ev yemeklerinden oluşan bir yer de alabilirsiniz😅

(4,379 puan) tarafından

Burada hintli çok nacim😄

+2 oy
(1,584 puan) tarafından

Valla ben sacma sapan olmayan adam akıllı tesettü kıyafetleri satardım tabi içinde hamilelere özelde bi alan yapardım tesettür kıyafet zaten bulmak zor hele bide hamile tesettür daha daha zor

+2 oy
(659 puan) tarafından

Benim hayalim ana besin maddeleri doğal ürünlerden kullandığım geleneksel yemekleri yapacağım bir butik kafe açmak. Ama önce profesyonel eğitimini de almak istiyorum. Zaten merakım ve yeteneğim var. Eğer atanırsam ikinci ünimi gastronomi bölümünden tamamlayıp hemen böyle bir yer açmak. Ama önce köyde de bir evimin olması lazım ki süt ve süt ürünlerinin, yumurtanın, tavuğun doğal temiz içerikli olması lazım. Atanmadan giremem bu işe. Bir de biraz bebeler imin büyümesi lazım. Amalar amalar işte... İnşallah bir gün nasip eder Rabbim ❤

+2 oy
(659 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bu arada güzel bir soruydu teşekkürler 🌸💐

+1 oy
(1,300 puan) tarafından

Tuhafiye dükkanı en büyük hayalim emekliye ayrılınca inşallah 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 289 göst.
4 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Ümranşen (1,879 puan) tarafından soruldu
0 oy