+2 oy
185 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,183 puan) tarafından

26 yaşındayım 110 küsür kilodayım ve amaliyat olmak istiyorum. Tüp mide amaliyatı olanlar neler yaşadılar nasıl ilerledi süreç

5 Cevaplar

+2 oy
(1,891 puan) tarafından

Öncelikle tüp mide son çare olmalı, daha önce diyet uyguladin mi? Diyetisyene gittin mi? Süreç nasıl ilerledi? 

-Reklam-
+1 oy
(3,391 puan) tarafından

Annemin komşusu annemin aile dostu oldu vallah çokta güzel zayıfladılar bende düşünüyorum 

+1 oy
(9,080 puan) tarafından

kuzenim oldu pis bogazin tekidir kendisi. 92 kiloyla oldu 10 ocakta.  ilk ay 12 ikinci ay 8 kilo verfi. ramazanda oruc tuttu tamazanda almamamista vermemiste guya suan 72 mis. baya sekle semale girfi yuzu muzu coktu inceldi bariz belli yani

(603 puan) tarafından

Vücut kitle endeksi kaçtı acaba? 

+1 oy
(6,345 puan) tarafından

Zor bir ameliyat ilk 1 sene düşen tansiyon ile baya uğraşırsın. Safra kesesi bir süre sonra pert oluyor. Ağız ve nefes kokusu çekilmez oluyor çevrendekiler için zor bir durum. 110 kilo çok kilo dirençli bir kilo ki üstüne koymuş. O nedenle tasvip etmesem de bence olmalısın.  

(9,080 puan) tarafından

ac kaliosun ful. 2 cay kasigi yogurt . bi omlet yapiosun iki lokma ye kalk. yarim kofte bitmio bile

(6,345 puan) tarafından

Canan açıklamış ama cidden opere olmuş kişinin bulunduğu odayı sarıyor kokusu. İki arkadaşım tüp mide ameliyatı oldu. Çok sevdiğim insanlar olmasa inan çekilecek bir şey değil malesef. 

(142 puan) tarafından

Ben böyle birsey yaşamadım. Farklı safra problemi vardır arkadaslarınızın.b

(1 puan) tarafından

Ağız kokusu aç kalındığı için mi oluyor acaba yoksa farklı bir sebebten dolayı mı?

(9,080 puan) tarafından

ac kalindigindan . verdi kuzenim 28 kilo civari kilo verdi

+1 oy
(142 puan) tarafından

Ben oldum 6.5 sene oldu. 117 kg ile ameliyat oldum. 72 ye kadar düştüm. 3 çocuguma da tüp mide sonrası hamile kaldım. 3. Yü bekliyorum inşallah. 

(1,183 puan) tarafından

Ömür boyu katı sıvı ayrımı yapılmalı diyorlar sen yaptın mı

(142 puan) tarafından

Evet çünkü istesende sıvı karıstıramıyosun mide hemen doluyor. Sabah kahvaltıda çay içebiliyorum ama.  

(1,183 puan) tarafından

Ben olmak ıstiyorum ama sırf bu yüzden tereddüte düştüm. Ayran meyve suyu bunları ana yemeklerde tüketmeyi seviyorum

(142 puan) tarafından

Alışıyosun bende öyleydım. Çok istahlıydım ki obezdim sonuc olarak. Ama dediğim gibi alışıyorsun. Kural olarak değilde zaten miden buna izin vermiyor. 7. Senenın içindeyım hala bu böyle. Yemek yerken su içemem midem çatlayacak gibi olur. İçecek içersem yemek yıyemem. 3 çeşit yemek yiyemem mesela eskisi gibi. Genelde ana yemek ile pilavı secerm az şekilde onu tüketirim. Çorba boşuna mideyi doldurmak oluyor. Sık sık acıkırım çünkü herkesın tabak tabak yediği yemekte ben 5 maksimum 6 kaşık yıyebiliyorum. 

(1 puan) tarafından

Ağız kokusu oldumi acaba? Bazıları ağız kokusu cekilmeyecek kadar çok oluyor diyor 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 181 göst.
0 oy
3 cevap 155 göst.
0 oy
5 cevap 112 göst.
12 Haziran 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,609 soru

24,100,976 cevap

332,407 kullanıcı