+3 oy
140 göst.
Diğer kategorisinde (4,362 puan) tarafından

Kızlar 7 haftalık hamileyim az önce yarım çay bardağı kadar ılık bir su geldi benden bu aylarda amniyon sıvısı gelir mi. Grip oldum haplırınca ılık ılık geldi birden. Sadece su ama. İç çamaşır ortası komple ıslandı 

Progestan filtil yapıyorum geceleri ondan kaynaklı olabilir mi. O mu geri geldi acaba bilemedim. 

5 Cevaplar

+2 oy
(22,924 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Bilgim yok post yukarı 

-Reklam-
+2 oy
(1,800 puan) tarafından

Progestan fitil bende ilk aylarda kasik kram ağrım olduğu için 3 4 paket kullanmıştım ama akıntı gibi oluyordu yani Su gibi değil sen bi dk gözuk istersen

(4,362 puan) tarafından

Bir haftadır benim de akıntı şeklinde geliyordu ama bugün direk su şeklinde sızdı engel olamadım yani

(1,800 puan) tarafından

Bı dk git inşallah bisey yoktur

(4,362 puan) tarafından

Gittim canım sıvı kaybı varmış kese kum saati şekline dönmüş çok çok su içmen gerekiyor dedi

+2 oy
(849 puan) tarafından

Kaçırmış olabilir misin? 

(4,362 puan) tarafından

Yok yok eminim öyle bişey değildi

+1 oy
(2,515 puan) tarafından

Bu hafta çok erken şimdi gelirmiş bilmiyorum ama benim 16.haftada azar azar gitti.suyumun geldiğini anladığımda doktora gittim tamamen bitmişti.sende bi görün.

(4,362 puan) tarafından
+1

Evet gittim su gelmiş gerçekten bol sıvı tüket dedi

(2,515 puan) tarafından

Peki sebebini öğrendinmi.ben bende rahim ağzı yetmezliği varmış.düşük yaptım sonra.diğer 2 bebeğimde alttan dikiş attılar

(2,515 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Birde havuz suyu da sıvıyı çoğaltır tüketebilirsin onuda

(4,362 puan) tarafından
+1

Sabah çok şiddetli bir şekilde hapşırdım ondan kaynaklı galiba Bir de benim progesteron hormonum da düşük ya o da olmuş olabilir. 

Benim ilk gebeliğimde de aynı şekilde rahimde açıklık vardı Serklaj yapacağız demişlerdi sonra son haftalarım olduğu için gerek duymadılar 

Sana serklaj mi yaptılar

(2,515 puan) tarafından

Evet canım.1 kürtaj 4 aylık düşükten sonra serklaj yapıldı.rahim ağzında açılma vardı benimde suyum geldi.o bebeğim alındıktan sonra.diper gebeliğimde serklaj işlemi yapıldı

(4,362 puan) tarafından

Demek senin rahim ağzı genişmiş ben ağır kömür çuvalı kaldırdığım için o anda bir açılma olmuştu sarklar yapılacaktı ama son anda vazgeçildi. Şu anki hamileliğin nasıl gidiyor

(2,515 puan) tarafından

Şuan hamile değilim canım.doğum yapalı 2 ay oldu.ondada serklaj yapılmıştı 38.haftaya kadar durdu sonra sezeryan oldum

+1 oy
(286 puan) tarafından

Kerken haftalarda bende böyle birsey hissetmiştim hatta aşırı korkmuştum akşam duşa girdim çıktım uzerimi giyindim ayağa kalkınca biranda istemsiz aktı dediğin gibi iç çamaşırımin ortası ıslandı yalnız yaşadığım için o an doktora gidemedim ertesi gün acile gittim doktor muayene etti gayet iyi bebek dedi zaten yeni yeni kesesi oluşmaya başladı daha bunun akacak kadr suyu olmaz idrar dır o dedi çok şükür şimdi 21 .haftadayiz arada hala yaşıyorum istemsiz idrar kaçırıyorum için rahat etmesi için git yine de doktora ama gereckten 7 haftalik bebisin daha yeni yeni kesesi oluşuyor o kadar suyu olur mu bilmiyorum 

(4,362 puan) tarafından
+1

Benim su bayağı akmış yarım bardaktan fazla kese kum saati şeklinde dönmüş

(286 puan) tarafından

Yaaa inşallah bir sorun teşkil etmez bebeğini sağlıcakla alırsın kucağına 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 318 göst.
0 oy
5 cevap 201 göst.
0 oy
4 cevap 240 göst.