+2 oy
414 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (330 puan) tarafından
tarafından kapalı

Kizlar bebeğin 3 aylık bayramdan belli mama içmiyor kabul etmiyor uykuda bile sadece mama içiyordu şimdi oda yok tam 11 gündür böyle doktora götürdüm tahliller yapıldı aç kalıyor dayanamiyorum cildircam mamayı degistirdik kucagjmda gezerken icirmeye çalıştım dikkatini çektik yok bu çocuk niye böyle her işimi bıraktım sadece ona odaklandım yeterki içsin diye yok ama vallahi ne suçum vardı ben bilmiyorum yiprandim

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

13 Cevaplar

+1 oy
(1,151 puan) tarafından

Bu aylarda meme ve mama reddi başlıyor normal bir süreç sakin olun ısrar etmeyin biraz daha acıkmasını bekleyin dışarı çıkarın orda içirmeye çalışın kaşık ile vermeye çalışın pek tavsiye etmem ama biraz şeker atıyorlar mamanın içine tatlı olsun içsin diye ama bu senin tercihin ben yapmadım. Sen stres olunca o hissediyor tamamen ters teper 

(330 puan) tarafından

Açlık duygusu yok gbi 12 saattir aç halen iceremedim en son gece uyumadan icmisti

-Reklam-
+1 oy
(1,041 puan) tarafından

Biberonunu degistir yada kasikla icir bjberonu reddetmis galiba

(405 puan) tarafından

Bi kişi uyarı yapmış neyin kafasını yaşıypor acaba

(1,041 puan) tarafından

Baslik icin yapilmis galiba

+1 oy
(1,397 puan) tarafından

Canım reddediyor sen ısrarla verme özellikle ağladığında bırak sakinlessin tekrar ver ağladı mi istemedi mi verme yarım saat sonra tekrar dene oğlumda böyleydi kazanan ben oldum 

+1 oy
(2,099 puan) tarafından

Biberini değiştir hızlı akış al sadece mama alıyormuş nasılsa ya da ucunu del. Benim kızımda ilk 6 y hiç kabul etmedi şekeri düşüyordu mahvoldum. Uyurken verdim hep. Bir elimle puset besik salladım bir elimle biberon verdim. Karanlıkta ve aydınlıkta sesle ve sessiz ortamlarda deneyin. 12 saat çok şekeri düşmüş olabilir hiç ağzına girmediyse. Götürün şeker bakılsın. Gastroenteroloji ve endokrininde görmesi gerekiyor. Altta bir sebep var belli ki. Sağlıklı bir çocuk kendini beslemek ister. Bir gün şunu önereceğim aklıma gelmezdi ama içine azıcık pekmez karıştırın mamanın. Birde öyle deneyin. Bunu Osman gonulal da önermişti. 

(330 puan) tarafından

Sorunumuz yoktu içiyordu biberonlu bı anda oldu ne olduysa

(2,099 puan) tarafından

İşte sorunu bulmanız lazım düzelsin diye beklemeyin. Çocuk çok uzun süre aç kalmış. Bu kadar küçük bebekte 8-10 saatte serum yapılması gerekir hiç beslenme yoksa. Şekeri düşer 

+1 oy
(13,070 puan) tarafından

Biberondan dolayı yapıyor olabilir mi kullandığın biberon nasıl 

0 oy
(5,375 puan) tarafından

Oğlumda mama ile beslendi ama hiç böyle bir durum yaşamadım inşallah bir çözüm yolu bulursunuz 

(330 puan) tarafından

Nolur dua edin bize çok aç agliya agliya uyudu ben ayrı ağlıyorum o ayrı ne zor durummus 

0 oy
(1,448 puan) tarafından

Benim büyük olanda 4.ayda başladı atağı.asla içmedim günde belki yarım biberon içiyordu.doktor bize ek gıda verebilirsin demişti.sende tadı değişsin cicibebe koyabilirsin.yada çok az muzu iyice ezip Kocam alınca mamaya koyabilirsin bizimki öyle içmişti

(330 puan) tarafından

3 ay için erkenmi acaba 

(1,448 puan) tarafından

Çol az bisküviler koy yada pekmez biraz koy bu aylarda oluyor hep.birde doktorunuzla da konuşun bi 

(6,733 puan) tarafından
+1

Kız ne muzu üç aylik bebeğin midesi neki muzu cici bebe bisküvisini kaldırsın cocugu kabız ettirecen

(1,448 puan) tarafından

Bende doktora sorarak verdim zaten.dediğim gibi sadece tadını değiştirecek kadar koydum. 

0 oy
(924 puan) tarafından

Bi dönem bizde de oldu bildiğin küçücük damlalıkla veriyordum hastaydı benimki ama inşallah geçer sizde de bende o aç kaldıkça aşırı geriliyordum

(330 puan) tarafından

Bende oyleyimagliyorum şuan 

(924 puan) tarafından

Üzme kendini canım geçicidir bi noktadan sonra illaki başlar yine bizimde bayağı uzun sürmüştü sürekli denedim bi an geldi içti öyle de devam etti. Sen kaşık şırınga bişiyle ver yine 

0 oy
(250 puan) tarafından

Evolvia diye bir mama var. İstersen onu dene. Bir de duşa girin beraber ten tene temas. Emin olun bebeğiniz kendini daha iyi hissedecektir. Bir de sakin olun. Azıcık azıcık yesin illa hemen karnını doyurmasın

0 oy
(7,398 puan) tarafından

Ne suçum vardı ne demek yahu. Bebek bu, bütün bebeklerde dönem dönem olur bu durum. Sabretmen lazım. Her yolu dene illa ki bulursun bir yolunu 

0 oy
(1,882 puan) tarafından

Qy siringayla falan zorlamı versen yazik günah bacik benimkide 3 aylik 3 saatte zor dayanıyor qcligina birde çocuk 12 saat aç nasil dursun 

0 oy
(6,733 puan) tarafından

Benim kızımda o aylarda hiç mama içmedi sonra maması ve biberonu değiştirdim içti ilk maması Aptamildi ondan bıktı sonra Bebelac goldu sevdi

0 oy
(500 puan) tarafından

Siringaya çek azgina dök yavaş yavas aç kalmasin

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 110 göst.
27 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Elif34 (355 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 185 göst.
0 oy
2 cevap 80 göst.
3 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yamukprenses (1,555 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,809 soru

23,862,232 cevap

320,460 kullanıcı

...