+1 oy
65 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,208 puan) tarafından

Kızım hasta dua edin lütfen dün ateşi vardı bugün yok şükürler olsun ama dünden beri iştahsız kırgın ishali var ishali geçirmek için ne yapabilirim her seyide yemiyor dün çilek aldım onu yedi hastayken sınır koymuyorum yeterki yesin diye bı öneriniz varmı ishal için 23 aylık kızım 

5 Cevaplar

+2 oy
(2,173 puan) tarafından

probiyotik damla kulln canım, maflor bizde kesiyor. bi de haşlanmış patates yesin

(1,208 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

-Reklam-
+1 oy
(1,160 puan) tarafından

Çok gecmis olsun canim bi doktora gotur yaaa 

Muz yedir ishale iyi diye biliyorum

(1,208 puan) tarafından

Teşekkür ederim

+1 oy
(2,595 puan) tarafından

Probiyotik al eczaneden bir tane ondan ver. Haşlanmış patates yiyorsa ondan yedir.

Dikkat et rota virüsü falan olmasın benim kızım daha yeni geçirdi belirtiler üstüne koyarak devam etti kusmayla başladı sonra ishal sonra ateş vs. 

Evde çaresine bakmaya çalışma 

(1,208 puan) tarafından

Ateşi bugün yok bugün daha iyi eğer devam etseydi götürecektim bugün 

(1,208 puan) tarafından

Aşı olmusmuydunuz

(2,595 puan) tarafından

Aşımız yoktu 

(1,208 puan) tarafından

Anladım asi olmayınca zor malesef rabbim yaşatması kimseye ben yaptırdım aşısını 

(2,595 puan) tarafından

Yani aşısı varkende sürünerek geçiren var yokken gayet hafif geçiren var dedi doktor tamamen aşıya göre değil nasıl geçirileceği dedi

0 oy
(258 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun yorumlarda zaten çoğu şeyi yazmışlar. Ben çocuğuma ishal için yoğurda az nişasta karıştırıp veriyordum hemen kesiyor 

(1,208 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

0 oy
(6,711 puan) tarafından

Kızımda  üç gündür atesi var ne yapsam geçmedi dokror ilaç da verdi boğaz enfeksiyonu varmış ishala yoğurtlu şeker iyi geliyor kızımın işgalini şeftali suyu kesmisti

(1,208 puan) tarafından

Bugün ateş olmadı çok şükür devam etseydi götürecektim 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 121 göst.
+2 oy
4 cevap 154 göst.
+1 oy
8 cevap 145 göst.
+1 oy
1 cevap 49 göst.
6 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (6,565 puan) tarafından soruldu