+2 oy
257 göst.
Diğer kategorisinde (107 puan) tarafından

image

benek olanlar ne oluyor bilgisi olan varmı acaba acil aşırı korkuttu bizi enfeksyon direk yoğun bakımda yatman lazım filan demiş 

3 Cevaplar

+2 oy
(1,697 puan) tarafından

Gecmis olsun ama bu akciger degil de karın batın rontgeni gibi sanki.

(107 puan) tarafından

image

bunun ikisi var sonuçları böyle nokta nokta olan acaba enfeksiyon mu dedim birde pek doğru sonuç çıkmıyor hep yanls geçen senede böyle apar topar şehir hastesine gittik kan değerler yanlış çıkmış 
-Reklam-
+2 oy
(1,697 puan) tarafından

Yapay zekaya goruntusunu attim boyle yorumlamis

image

(107 puan) tarafından

Diger görseli de aratabilme şansınız varmı Allah bin kere razı olsun teşekkür ederim coook

(1,697 puan) tarafından

Bu sekilde

image

(107 puan) tarafından

Coook teşekkür ederiimm hayırlı geceleriniz olsun :)

+1 oy
(1,697 puan) tarafından

En dogrusu doktor yorumu tabi,ne sikayetiniz.vardi.Enfeksiyonsa bile.tedavi edilir sakin olun yogun bakima.sadece kotu hastalar.girmez hizli iyilesmesi adi ustunde yogun bakim.uygulanmasi gereken hastalarda.girer seviyeleri var yogun bakimin 

(107 puan) tarafından

Halsizlik üşüme sabahta ateş vardı 38 ama geçti 

Serum almaya gitmiştik ama röntgen tomografi kan sonuçları bu yönde çıkmış geç saate gidince acile gidildi geçen senede acilde aşırı yüksek enfeksiyon çıktı korkuttular acil şehir hastesine gittik ordada aksıne enfeksiyon çıkmadı doktor sizi korkutmuslar yanlış çıkmış sonuçlar büyük ihtimalle demişti o yüzden pek güvenemiyorum.. cokkk teşekkür ederim cevaplarınız için:)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 264 göst.
11 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yamukprenses (1,655 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 145 göst.
0 oy
3 cevap 807 göst.
23 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde Edanur'un annesi♡♡ (1,627 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 111 göst.

Kategoriler

1,476,947 soru

24,176,306 cevap

336,118 kullanıcı

...