Başıma gelmedi bilmiyorum sadece erkek annesi olarak yazıyorum. Bir komşum bana böyle dese,üslubuna bakardım .Yerinde olsaydım ise evet erkek çocuğu mahremiyet anlatılmamış veya ki anlaatılmışsada bunu çok önemli bir şeyip sanıp daha fazla üzerine gidiyor olabilir.Ben kendi ADIMA diyorum komşuya güzel bir üslupla komşu oğlun böyle böyle yapmış.Ojun yanlış bir şey olduğunu bilmiyor olabilir senin büyük oğlunlaa da küçük de ondan öğrenir onunlada güzel kibar yaptıklarının yanlış olduğunu söyle.Mahremiyetlerinin olduğunu ve herkesin buna saygı duyduğunu ve konuşmayı arada yapmasını isterdim.Yarın okulda falan da yapar hem seni suçlarlar hemm çocuğu dışlarlar bunu da güzel bir şekilde söylerdim,oğlunada aynı şeyleri söylemesini,isterdim.Bağırıp çağırmamasını özellikle rica ederdim çocuk bu,her yerde görmüş,olabilir,bağırıp çağırdılar zaman ters tepki verip çocuk daha çok yapmaya başlayabilir veya ki travma kalabilir çocukta.Bunuda belirtir olumlu güzel yönde konuşurdum. KOMŞUNLA konuşup konuşmamak sana kalmış,şahsen ben olsam konuşmaya,devam eder gözlerimizin önünden ayırmazdım komşum da mahcup olmasın çocukta yanlış olduğunu,anlayıp bunu,yapmasın,diye, dediğim gibi uslüp çok,önemli kırmamaya,dikkat edelim,