İlki güzel ama beyaz renk tercih ederdim
Beyaz 2 tane var Buda biraz farklı olsun dedim :)
Olabilir ozaman canım güle güle giy şimdiden ❤️
Ben karar verene kadar stoğu biter hahah
Aynı ben🤣🤣
İlki daha güzel
Öyle mi dersin bilemedim
Bence canım hiç tereddütsüz alırdım model.olarak güzel renk kombinleyebilmek önemli. Rengi de güzel ama ben kullanamazdim 😊
Ben kombinlarkm hallederim ya :)
İlk olan bana göre
Tamam teşekkür ediyorum
Bence de 2. Daha iyi, ilkinin şu taban kısmını sevmedim renk olarak:)
Beyaza yakın bi ton gibi geldi hanı biraz farklı olsun dıye bende 2. Yi daha çok beğendim
bende biri beğendim rengi çok hos
Teşekkür ediyorum
İkinci olan çok daha güzel ben olsam onu alirdim pembe spor ayakkabıyı çok severim
Teşekkür ederim 🤩
2. Beğendim hangi marka söyle bende siteden bakayım alırım belki bende hemennnnn 🙈🙈🙈
Trendyol Puma markası
Tabiki alttaki
ben pembe sevmedim icin secemedim
Olsun yinede çok sağol :)
İkisinde güzel fakat ben zamanla bu ayakkabılar deforme olunca ayağım büyükmüş gibi gösterdiğine inanıyorum oyuzden bu tarz değilde daha minimal olan önü toplu duran sneakerlar tercih ederdim...
Ben hor kullanmıyorum ayakkabıları bırde baya bi var kenarsçda anneme gidecem 2 3 ay sonra hazırlıklara başlamak lazım :)
İnan bende hor kullanmiyorum ama gözüme öyle geliyor zaten arabamizvar pazaral bile arabayla gidiyoz orayada terlikle gidip geliyorum hemn .hemen hemen AVM ve hastane yahut uzak bi uer disinda giymem tercih senin tabi...
Terlik benimde aklımda leoparlı shahshs
😅🤣benim iki bebek old.icin model ayırt edemiyorum numarayı bulsam yetiyor😅terlik şart tabi
1,455,460 soru
23,883,555 cevap
321,439 kullanıcı