+7 oy
813 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (4,848 puan) tarafından

Bugün Nezih Kırtasiye'ye oğluma kitap bakmak için girdim. Ortada dev bir standda bu çirkin oyuncaklar satışa koyulmuş. Bazı anneler inceliyor, aa indirime girmiş diye alıyordu. Bu iğrenç oyuncağı elime alamadım bile. Öyle korkunç. Öyle çirkin. Bu normal değil ama artık ya. File çorap nedir, o vamp surat, bakış, iğrenç makyaj... Böyle bir çocuk eşyası olamaz. Olmamalı. Ben çocuk olsam şu oyuncaktan korkarım. 

Linç eden edebilir. Ama bu normal değil. 

image

26 Cevaplar

+1 oy
(4,162 puan) tarafından

Normalleştirip, hayatımıza sokuyorlar çünkü. Oyuncaktan özenip giyinmek isteyen, ya da ailesi tarafından giyindirilen çocuklar var zaten. Çocuklar genç kız gibi değil çocuk gibi giyinmeli. Açıklık ayrı, çıplaklık ayrı. Artık çıplaklık halt safa oldu maalesef. Çocuklarımızı bu çevrelerden, bu kötü içeriklerden korumak çok zor. 

(4,848 puan) tarafından

Ben de tesettürlü değilim açık bir kadınım ama kızım olsa iradesi gelişene kadar giyimine karışırım. Çocuk çocuktur kadın kadındır. 25 yaşında bir genç kadın file çorap giyebilir bana ne ama 8 yaşında bir kız çocuğu giyemez. 

-Reklam-
+1 oy
(3,780 puan) tarafından

Bende kuromi den nefret eder oldum afedersin görünce midem bulanıyor ne öyle saçma sapan birşey Allahtan kızım beğenmiyor

+1 oy
(3,760 puan) tarafından

Tek kelimeyle iğrenç. Ne güzel bebek oyuncaklar örgü oyuncaklar maketler var bunlara kadar. Ayrıca kim ne derse desin ben el kadar çocuklara file çorap leopar transparan giydirilmesine de karşıyım ister yobazlık ister başka bişey ben mağaramda mutluyum 

0 oy
(305 puan) tarafından

Bide kuromi ile my melodi var dena

0 oy
(927 puan) tarafından

Ben barbie bebeklere de karşıyım da hediye geldi iki tane atamadım. Bencede dikkat edilmeli benim çocuğum bunda ne bulacak ki sevsin oynasın neden yani.

0 oy
(1,979 puan) tarafından

Bunların çizgi filmleri var çok tutulunca oyuncağını da üretiyorlar. Bir zamanlar da şu sivri dişli bir yaratık vardı peluş ları vardı her yerde çok güzelmiş gibi. Maalesef bunlara kısıtlama getirmiyorlar. Ne videolara ne oyuncaklara. Sonumuz hiç iyi yere gitmiyor. 

(4,848 puan) tarafından

Bebeğin ifadesi şeytani resmen. Her yeri ayrı bir felaket. Evlerden ırak. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 167 göst.
19 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Tuğçe ALATAŞ (662 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 138 göst.
30 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Evin6231 (257 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 706 göst.
20 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Arzumm (1,299 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 945 göst.