+12 oy
811 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (927 puan) tarafından

image

köftede ölümcül virüs tespit edilip toplatılıyormuş post açmam pek hatta hiç ama kimse paylaşmamış görmenizi istedim

17 Cevaplar

+7 oy
(6,327 puan) tarafından

Böyle şeyleri asla almam ya hiçbir zaman bana güvenilir gelmemistir zaten. Hele çocuğum olduktan sonra daha cok inceliyorum herşeyi evde yapıyorum 

(927 puan) tarafından

Bende almam ama arada eşim canım çekti der alırdı saçma şeyler 

-Reklam-
+5 oy
(1,281 puan) tarafından

Ay gerçekten mi ramazan ayında bir Paker almıştım tadı bayat ve kötüydü bir yada iki tane yemiştim 

(927 puan) tarafından

Ben yerinde olsam yinede bi dr a giderdim canım 

(1,281 puan) tarafından

Gideyim canım en iyisi

+4 oy
(479 puan) tarafından

Ramazanda ben de oğlumun ameliyatı nedeniyle memleketteydim. Evde değildim. Eşim buna benzer bir şeyler alıp yapmıştı diye anımsadım. Direk ona atıp sordum şimdi. Teşekkür ederim canım. 

(927 puan) tarafından

Rica ederim canım inşallah değildir

(13,431 puan) tarafından

Tavuk köftesi canım bu. Bunu aldıgını sanmam

+4 oy
(288 puan) tarafından

Bende az once gördüm hic yememistim Allahtan 

(927 puan) tarafından

Ne güzel canım bizim evede uzun zamandır böyle şeyler girmiyo eskiden alırdı eşim benzer ürünler 

+3 oy
(4,774 puan) tarafından

Post çıksın da daha çok kişi görüp dikkat etsin. 

(927 puan) tarafından

Bencede teşekkürler 

+2 oy
(5,430 puan) tarafından

Teşekkürler canm paketli köfte almıyorm ben hep tavuk köfteside yapsam kndim yapıyorm 

(927 puan) tarafından

Bende almam ama  benimde eşim böyle saçma sapan şeyler alırdı arada

(756 puan) tarafından

Kesinlikle oykenhic yemedim 🙌🏻

(927 puan) tarafından

En güzeli 

+2 oy
(5,676 puan) tarafından

Akdeniz toros dışında yemiyoruz tavsiye ederim. Mesela geçenlerde sucuğu en güvenilir seçilmiş. 

(3,147 puan) tarafından

Hangi marketten alıyorsunuz acaba ? Hiç denk gelmedim o markaya ama övgüsünü duydum

(2,414 puan) tarafından

Ben mi canım ?

(3,147 puan) tarafından

Sende olur. Cicikus da ☺️

(5,676 puan) tarafından

Akdeniz toros sitesine girerseniz köşedeki üç çizgiye tıklayın orda satış noktaları var yaşadığınız bölgeyi girince satış yerleri görünüyor. Bazı küçük marketler şarküterilerde dolapları oluyor genelde 

(3,147 puan) tarafından
+1

Allah razı olsun , buldum ❤️

+1 oy
(29,863 puan) tarafından

Hiç almadım Rabbim korusun

(927 puan) tarafından

Alanların bilgisi olsun Allah korusun 

+1 oy
(2,097 puan) tarafından

Böyle hazır şeyler hiç almam Allah'tan.

(927 puan) tarafından

En güzeli 

+1 oy
(16,736 puan) tarafından

Asla böyle.hazir paketli ürünler eve girmez kola bile benim zorumla ayda bı kere bunların nasıl yapıldığı bile belirsiz üstelik tadı da baharat sadece 

(927 puan) tarafından

Bende pek sevmem böyle şeyleri ama eşim tam bi kola bağımlısı ara sıra böyle şeylerde alırdı uzun zamandır almıyo neyse ki

+1 oy
(3,316 puan) tarafından

Uyarı için sağol canım bundan hiç almadım ama nugget seviyor çocuklar arada alıp yiyoruz. 

(927 puan) tarafından
+1

Ne demek canım alanlarda varmış. nugget bizde alıyoruz arada maalesef 

0 oy
(1,316 puan) tarafından

Özellikle migrosta var kaç kez aldım:((( 

Belkide geçmeyen ishalimin sebebi bu :((( 

tarafından

Ağır hasarlara yol açan bir bakteridir ishale yol açmaz ☺️ felç, ölüm gibi etkileri vardır ancak ishaliniz uzun süredir varsa gıda kaynaklı alerjiniz olabilir 

(927 puan) tarafından

İnşallah değildir canım. 

0 oy
tarafından

Oooo o firmanın içinden geçerler şimdi listeria varsa cidden vay hallerine

(927 puan) tarafından

Geçsinler zaten bu kadar tehlikeli ise. İnsan hayatı herşeyden ucuz olmuş. Görmüşsündür geçen dönerden zehirlenenleri ve sahibinin akla ziyan açıklamasını.

(3,147 puan) tarafından

Beter olsun, helal sertifikası alıyorsu o marka birde. Acaba bu köfteside aldımı? 

tarafından

Köfte daha piyasaya sürülmemiş zaten üretilmiş gönderim aşamasında yapılan testlerde çıkınca geri toplanmış 1 parti ürün çıkmış sadece.  Mikrobiyoloji testleri çıkmadan yapılması sıkıntı iyi ki tüm partiler çıkmamış

(3,147 puan) tarafından

İyi bari çok şükür. Sağol cnm

tarafından

Kendileri fark edince tedarikçilerden toplamış direk sonrada gerekli yerlere başvurup imha ettirmişler böyle yaptıkları için büyük ihtimalle tarım ve orman bakanlığının sitesine de adları düşmez. Kendileri fark edip gerekeni yaptıkları için 

0 oy
(6,979 puan) tarafından

6yillik ev hanımıyım şükür böyle şeyler evime girmedi🤣

(927 puan) tarafından

En güzeli valla 🤗

0 oy
(2,802 puan) tarafından

ben de gördüm haberi de burda da daha çok kişi görsün diye yorum yapıyorum. post üstte dursun. 

hamileler için bebek sağlığını tehlikeye sokan bir virüsmüş. çocuklar için de sıkıntı haliyle. biz yetişkinlerde ishal, kusma, baş dönmesiyle atlatılabilirmiş

(927 puan) tarafından

Valla şu zamanda dışardan ekmek bile alınmaz da işte.. 

Ayşen mesleğin ne  bi kaç yorumuna da denk gelmiştim bilgilisin bu konularda 

(2,802 puan) tarafından

adanada karnaval var. her yerde yemekçiler var. dün ve bugün birkaç tanesini toplayıp götürdü bakanlık ve zabıta. aç olmama rağmen gidip cesaret edemedim hiçbirinden yemeyi. bi tame kadın kooperatifi vardı gittim ondan kısır yedim 😂😂😂 en azından hayvansal ürün değil diye.

denetle com u takip ediyorum, bu aralar şu kocaelindeki zehirlenmeden dolayı ha bire pişmiş dönere çiğ tavuk takılma görüntüleri paylaşıyorlar. bu zamana kadar iyi zehirlenmedik diye şükrediyorum. 

@@AyseN. dediğin doğrudur bilmiyorum, bu konular benim uzmanlık alanım değil. ha zararlı olduğu konusunda hemfikiriz. keşke bu tarz şeyler olmasa. 

(927 puan) tarafından
+1

Hayvansal olmasada yediği kaşıkla karıştıran insanlar var ya düşünmiycen ( tehlike arz etmediği sürece) yada asla dışardan yemicen. Ben bazen ilkini yapıyorum  açıkcası çünkü düşününce kapalı paket bile olsa süt tankında yıkanan insanlar gördük maalesef. Ahh uğur dündar 😂😂😂 

Sen gözdeh miydin adana deyince..

tarafından

Bizde Erzurum günlerine gittik her şey açıkta rüzgarlı havada açık alanda cağ kebabı yapıyorlardır 

(2,802 puan) tarafından

evet canım o gozdeh benim 😂😂

uğur Dündar keşke şimdi de çıkıp yapsa ne güzel ifşa ediyordu. şimdi ifşa eden de yok

0 oy
(461 puan) tarafından

Böyle hazır paketli gıdaları hiç sevmem evede almam

(927 puan) tarafından

En güzeli 

0 oy
(370 puan) tarafından

Çok sağol yaa iyiki paylaştın valla hazır seyelr hep böyle birde markası var deriz marka ürün bişey olmaz ama ortada görüyoruz 

(927 puan) tarafından

Rica ederim öyle valla güvenilir dediklerimiz bile ne kadar güvenilir 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 442 göst.
0 oy
15 cevap 863 göst.
22 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 671 göst.
27 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Dilaraaaa (72 puan) tarafından soruldu
0 oy