+2 oy
251 göst.
Diğer kategorisinde (1,498 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kayınvalidemlerle iç içeyiz yeme icmemiz bir akşam evimize gidiyoruz yemeği yaparken mutfağa gelip bir dünya laf söyledi ters davranmaya başladı çok zoruma gitti ağlamamak için zor tuttum kendimi yemek için kıyma alın dedim ertesi güne biraz kaldı sen bize kıyma aldirttin alın alın diye bir sürü yemek kaldı dedi yanına çocukları seçici olduğu için bir şeyler yapicaktim hamileyim bir de onun hassaslığı olabilir mi bebeğim için ağlamayacağım dedim tuttum kendimi ne yapabilirim kayınvalidemin bu davranışına karşı akşam gayet iyiydik

6 Cevaplar

+3 oy
(569 puan) tarafından

Yemek kaldıysa yersiniz dolaba koyun olsun bitsin neyin derdiymiş bu

(1,498 puan) tarafından

Yanına biraz daha bir şeyler yapicaktim çocukları cok seçici ikinci güne aynı yemeği yemiyorlsr

(569 puan) tarafından

Al götür evine siz yiyin o zaman 

-Reklam-
+3 oy
tarafından

Allahım yarabbim ya hamileyken yemek yapan insan bulmus da bunuyo çok biliyosa kendi girsin mutfağa hanımefendi

+3 oy
(3,826 puan) tarafından

Pes gerçekten pes. Bu kadar pasif ve ezik olmanıza şaşırıyorum. Başka bir postta da gördüm. Neden yani neden ? Evlenmeyin herkes evlenmek zorunda mı? Oturun anne babanızın kahrını çekin hizmetini yapın. Elalemin köleliğini yapmaktansa. Bilsek evlenirmiydik muhabbetine de girmeyin. Çünkü evlenmeden önce o kadar çok belli ediyorlar ki kendilerini sadece siz üstünü kapatıyorsunuz ne de olsa ben evlenince onu değiştiririm kafasına giriyorsunuz . Eee sonuç aile faciası. 

(1,498 puan) tarafından

Cnm kendi yüzlerini gayet güzel sakladılar biz evlat alıyoruz deyip masada yediğim şeyleri önümden alıp kızlarının önüne koymasindan görmüş olduk

+2 oy
(5,521 puan) tarafından

Sanki yemeği çöpe mi atmışsınız ki laf yapıyor al kaldır dolaba ertesi gün tekrar yenilir. ne tuhaf insanlar var Allah'ım

+2 oy
(2,262 puan) tarafından

Çıkar evimde yaparım yerim yemegimi hiç bulaşmam uğraşsın dursun kendi kendine 

(813 puan) tarafından

Kesinlikle oyke ben okuyunca şaşırıyorum açıkçası 

(1,498 puan) tarafından

Benim öyle bir şey yapabilme şansım yok malesef evdekilerin bu şekilde kabul edeceğini düşünmüyorum 

+2 oy
(1,731 puan) tarafından

Sen neden ağlamamak için susuyorsun.bak aile içinde 3yıl kaldım.kendi kıyafetlerimi koyacak yerim Bile yoktu.g#t kadar odada bütün 3 yılımı sığdırdım.kapım kırıktı.banyo kapısı kitlenmiyordu.durumları iyiydi ama o halde tuvaletleri bile yoktu 3yıl sustum.ben onları idare ettikçe onlar semeri vurdular.en son dövecekte olsalar kavga edecem dedim.bütün cazgırlığımı kullandım.en ufak şeyde kavga edip babamı aradım.eb son öyle ayırdılar.düşün evleri var bize ev yapılıyor kayınbabamın hayali bizim evde beraber yaşamak.akıllı ol bacım hiçbir iyi geline madalya takmadılar.bana sakın eşim için susuyorum deme.erkek olan karısını zaten ezdirmez.en yakın zamanda hepsinin içinden geç üstüne gelen olursa hemen polisi ara.

(1,498 puan) tarafından

Annem için susuyorum kesinlikle

(1,731 puan) tarafından

Sussanda bişey değişmeyecek canım

İlgili sorular

+2 oy
14 cevap 435 göst.
+1 oy
3 cevap 205 göst.
0 oy
3 cevap 215 göst.

Kategoriler