+1 oy
340 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (7 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Eşimle bir senedir evliyiz 2 senede nişanlı kaldık nişanlıyken annesi çok iyiydi Güler yüzlüydü sürekli beni pohpohluyordu  çok iyi bir kadın gibi gözükmüştü gözüme eşi de öldüğü için bizimle yaşamasını kabul etmiştim lakin aynı eve girince her şey değişti sabah hepimizden önce kalkıyor oğlunun çoraplarını giydiriyor yatak odasına gelip geceleri pat diye kapıyı açıyor kitlediğimizde kapıya vuruyor komşular arıyor bizi ne bu ses diye sürekli beni eşime şikayet ediyor Yok böyle yaptı yok şöyle yaptı benim dışarıya çıkmak gibi bir huyum yok her zaman evde dururum yani bekarken de öyleydim bir ihtiyacım olmadığı sürece arkadaşlarımla buluşmadığım sürece dışarıya çıkmıyordum burada da öyleyim bir arkadaşım gelmediği sürece akrabalarım gelmediği sürece dışarıya çıkmıyorum Bir gün çıkmak zorunda kaldım dışarıya çıktım anında oğlunu aramış oğlunu aradıktan sonra bana döndü vay efendim beni yanına niye almadın nereye gidiyorsun kiminle buluşuyorsun oğluma aldatıyor musun gibi laflar eve geldiğimde eşimle kavga ettim annenle aramıza sınır koy ne onu Koru ne beni koru yeri geldiğinde ikimizin de dengesini bul bu konuda eşim de çok strese giriyor çok üzülüyor annemi mi atayım evden karımı mı atayım diyor deliriyor  evde 

Kendi evi de var orada da kalmak istemiyor para konularımıza çok karışıyor işte birikim yapamıyorsun nasıl ev alacaksınız nasıl şunu yapacaksınız nasıl bunu yapacaksınız 

Dediğim gibi daha bir sene oldu evleneli ve şimdiden başladı kısırsın çocuğun olmuyor şöyle böyle her yere dedikodumu yapıyor yeğenlerin yanına gidiyor dedikodumu yapıyor kızlarını arıyor dedikodumu yapıyor ki ben evdeyken bağıra bağıra yapıyor sonra oğlum benimle ilgilenmiyor beni sevmiyor diye sürekli herkese arıyor anlam veremiyoruz ne yapmamız gerekiyor bilemiyoruz eşim de bilemiyor ben de bilemiyorum eşim sınır da koyamıyor sizce ne yapmalıyım artı olarak eklemek istiyorum ki sürekli beni babama şikayet ediyor aileme şikayet ediyor

11 Cevaplar

+5 oy
(2,679 puan) tarafından

Canım kadının evi varmış. Çok yaşlı da değil anladığım kadarıyla öyle şey olur mu ? Niye birlikte yaşıyorsun ki. Saygılı efendi biri olsa seninle güzel anlaşsaymis. Bu devirde aynı evde yaşayan gelin bulmuş öpsün başına koysun. Kendi evine gitsin yoksa yuvanız yıkılacak 

(7 puan) tarafından

Kocam artık evine taşın rahat edersin diyor ama korktuğunu söylüyor alınıyor eşin için benden mi vazgeciceksin diyor seni ben büyüttüm ben baktım bu yaşına getirdim o ne yaptı senin için diyor sonra bize yakın olan akrabalar da kalıyor ve oğlum gelinim beni evden attı diyor o yüzden bir şey de yapamıyoruz

(2,679 puan) tarafından

Ya desin duygu sömürüsü yapıyor kız böyle giderse sizin yuvanız dağılacak. Bu durum çözulmeden de çocuk falan yapma ben sana diyim. Bu kadınla baş edilmez bir an önce evine yollayın 

(6,595 puan) tarafından
+2

Bence de bu sorun çözülmeden çocuk yapma. Hayatının hatasını yapmış olursun. Gerçi hayatının hatasını ilk başta annesiyle aynı evde yasamayi kabul ederek yapmışsın neyse olan olmuş ama çözümü var bunun yine

-Reklam-
+3 oy
(2,970 puan) tarafından

Eşinde sende çok pasifsiniz malesef bu kadina dişini gostermezsen hayat zehir olur sana 

Bu arada eş falan dinlemem ben her kes kendi anasina sahip çiksin eşim diye kimsenin manyak anasini çekemem kocam laf edersede beni senin annen dogurup buyutmedi onun psikopat tavirlari seni ilgilendiriyor bakirkoye mi goturuyorsun ne yapiyorsan sen bilirsin 

Rezillik resmen eşin çok suçlu çoraplarini giydiritken odaniaa dalarken siz ne yapiyorsunuz? Eşiniz ne yapiyor anne çorabimi kendim giyerim demiyor mu?

Bende yasadim ayni durumu rest cektim kapimi kilitledim her kesede *** yemek duştu 

(7 puan) tarafından

Eşim çok naif bı insan babası yanında öldüğü için annesinide kaybetmekten korkuyor .sürekli uyarıyor annesini kırmadan .

Ayrıca bende çok cazgır bı insanım gerektiği yerde uyarilarimi yapıyorum. Sadece eşimin hatrina anlayış göstermeye çalışıyorum . Kafayı yemek üzereyim kdkskskks

+2 oy
(4,331 puan) tarafından

Yanlış anlaşılmak istemem ama tek yapılması gereken acilen evine göndermek 

Bı noktaya kadar tamam ama ben dışarı çıktığımda sen oğlumu aldatıyorsundan sonrası kopardı bende evden kovardım muhtemelen 

+2 oy
(281 puan) tarafından

Senden tek ricam çocuk yapma lütfen. Çocuğu olup dönemeyen insanlardan biriyim. Böyle insana onun gibi olacaksın. Kimse kimsenin saygısızlığını çekmek zorunda değil. Birileri büyük diye saygı hakediyor anlamına gelmez. Haşa Allah'a şirk mi koşalım neden ondan önce yaratmadın diye. Daha yeni evlisin değer mi sence? 

0 oy
(2,783 puan) tarafından

Aklıma Orhan kemalin el kızı adlı kitabı geldi.okurken böyle kaynanalar varmı demiştim.sizinki canlı örneği

(7 puan) tarafından

Bu hiç birşey :)

0 oy
(3,522 puan) tarafından

Zaten hep başta iyi oluyorlar😼 Sonra gerçek yüzleri ortaya çıkıyor.😾 senin kadar olmasa da ben de benzer hatalar yaptım. Aynı evde yaşamadım onların lojmanı var kayınbaba imam. Ama kayınbaba evinde oturmamızı teklif etti. 8 yıldır evlerinde oturuyorum. Tek güzel yanı, kira derdim yok çok şükür bi de çarşının ortasında. Amma bayağı eski ve rutubetli. Baştan söylediler tadilat yaptıralım diye. Eşim gerek yok demiş. Evlenmemiş uzar demiş. Ben de o sıralar saf saf kabul ettim her denileni. Şimdi gözüm açıldı çocukla bu kötü evde duramıyorum. Bir de zamanında kaynana bana iyi davranıyordu sonra gerçek yüzünü göstermeye başladı. Çenesi çok. Beni yıllarca manipüle etmiş sonradan kafa dank etti. Artık çizebildiğim kadar sınır çizmeye çalışıyorum. Bazen yüz göz oluyorum. 

Seninki daha zor. Allah yardımcın olsun. Tek yapacağın göz dağı vermek. Bir süre baba evinde kalmak gibi. 

0 oy
(23,828 puan) tarafından

Kaynanan ya kendini deliliğe vuruyor ya da gerçekten deli. Ama sen bu dünyaya deli derdi çekmeye gelmedin. Yerinde olsam eşime ya sen ananı bu evden gönder ya da ben seni göndereceğim derdim. Eşinin anamdır napayım tavrı boşuna. Yenilir yutulur tahammül edilir şeyler değil bunlar annemdir idare et diyen koca da lazım değil. Yerinde olsam sen benim oğlumu aldatıyor musun lafının üzerine o evi başına yıkmıştım çoktan 

0 oy
(569 puan) tarafından

Kadını gırtlaklamak geldi içimden 

0 oy
(102 puan) tarafından

Allah hepsinin başta benimki olmak üzere belasını versin 

0 oy
(725 puan) tarafından

Ay öff ya bende nişanlıyken kaynanam böyle yavrum kuzum ne kadar iyi çok güzel anlaşırız diyerek yanına taşınmayı kabul ettim sonra gerçek yüzünü gördüm anlatsam sayfa yetmez Allaha havale ettim ben 3.5 yıl çektim umarım seninki daha kısa sürer kendi evine taşınır 

0 oy
(4,460 puan) tarafından

Ailen ne diyor Bu duruma?

(7 puan) tarafından

Babamda çok bunaldı bu durumdan . Bosan derse kötü olmaktan korkuyor .saygini bozmadan uyar tepkini ver diyor .zaten gerekli uyarıları yapıyor  kayınvalideme ama anlayan kim .çocuğu o doğurmuş o bilirmiş..

(4,460 puan) tarafından

Eğer ailen arkandaysa ve sonucları ne olursa olsun diyecek cesarete sahipsen çocuk yokken ağırlığını koy ve ailenin yanına git. Sonra çok geç olur bazı şeyler için ve ömrünün sonuna kadar keşke diyip pişman olacağın  bir hayatı yaşamak zorunda kalırsın. Iyice düşün tart öyle karar ver. Kayanan evet dengesiz biri ama bunları yapmasına musade eden kişi eşin. 

(7 puan) tarafından

Müsade eden ben değilim oğlu 

Biraz sinir koysa yapamaz oğluna çok düşkün 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 161 göst.
0 oy
4 cevap 223 göst.
16 Haziran 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Burcu inci (15 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 226 göst.
+1 oy
4 cevap 184 göst.
5 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde Kadinca_4499265 (2 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,714 soru

24,114,811 cevap

333,183 kullanıcı

...