+3 oy
432 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (12 puan) tarafından

Kızlar ben eşsimin beni aldattığını düşünüyorum gerçi umrumda bile değil bi kere bile olsun seni seviyorum demez bana sürekli bağırır kal kırar kadınlar hiss ediyorsa doğrudur diyorlar ama ne kadar doğrudur bilmiyorum çok hiss ediyorum beni aldatıyor kızla mesajların falan yakalamadım suçüstüde yakalamadım lakin bi taksi uygulamasi var o uygulamanın geçmişinde nereye gittiğinizi gösteriyor 2 defa farklı gün ve saatlerde bi otele gitmiş zaten maaş desen ne eve bakmaz ne bana ne çocuğa ayda 1 çocuğa bez alır o da ben dersem alır demezsem asla bi ihtiyyac var mı demez kaynanam çalışır bakar bize oda arada bi nereye gidiyor senin bu oaraların der ama üstüne düsmez o kadar.İnstagram keşfet bölümü full +18 kız resimleri.Şimdi kalkıp beni aldatıyorsun desem hani kız nerde ne mesaj var ne kızı biliyorum bi otele gittim diye mi aldatmış oluyorum dese ne yalacağım? Bana göre gayette delildir  otele gitmesi yoksa bi adam niye gece vakti otele gitsin ki? Siz olsanız bi otel ile kesin karar verir miydiniz aldattığına dair? 

6 Cevaplar

+5 oy
tarafından

Birşey soracağım, neden boşanmıyorsun bu adamdan? Ne maddi nede manevi hiç bir yararı yok sana. Gözünü seveyim bu adamdan sakın çocuk yapma

(12 puan) tarafından

Bu kere kavga ettim ailemim evine gittim yuvanı dağıtma kocandır dediler  kimin kocası melekki dediler zorla götürdüler geri fakat bu kez bana bakmıyor benim çocuğumuzun boğazından kesip karıyla kızla yiyor böyle kocayı istemiyorum boşanacağım diyeceğimde kesin bi aldatma sunmam gerek annesi çok över oğlunu asla aldatmaz karıyla kızla işi olmaz derdi bana yüzüne vurmak istiyorim

tarafından

Ekran görüntüsü al, gittiği otele git kamera kayıtlarını iste. O güne dair otelden fatura iste. Kanıtlamak çok kolay . Git kendi düzenini kur. Sana yemin ederim var ya su satsan helalinden ya Allah öyle bir bereket verir ki korkma yani 

(673 puan) tarafından

Aynen bende otelin kamera kayıtlarını izlemesini yazacaktım sen yazmışsın belki insaflı biri çıkar ve izletir  kayıtları.en azından gittiyi gün ve saatleri görmüşsün otele.mutlaka denemeli bence şansını...

-Reklam-
+4 oy
tarafından

Allah yardımcın olsun yani eve bakmıyorsa sen nasıl böyle dayanıyorsun ne diyeyim bilemedim vallahi o çocuğa çok üzüldüm 

+4 oy
(9,617 puan) tarafından

Aldatıyordur bu dediklerine karsılık 

1 çocuk varken aklını kullan

+3 oy
(2,963 puan) tarafından

Neden ogrenmek.istiyorsun?

+2 oy
(5,274 puan) tarafından

Otele pişti oynamaya gitmiyordur heralde 

Bu anlattıklarına göre büyük ihtimal aldatıyor 

Yoksa ne isi var otelde