+3 oy
383 göst.
Diğer kategorisinde (255 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Evet kızlar nerden başlasam bana akıl verin özet geçeyim eltim bol bol arkamdan attıp turuyordu duyuyordum ama artık alalen yapıyor ne yapabilirim benden büyük mesafe koyamam kaynım çocuklarımı çok sevıyor ona saygım var eltimin çocuklarıda çok iyi sadece eltim sıkıntı şimdi de en hassas noktamı bulmuş çocuğum la vuruyor beni ben yüzüne vursan vazgeçermi yapmaktan işin başındayım nasıl bir tepki koyayyım başta inanamadım bu kadar beni keskandıgına anlam veremedim biraz safım herkesi kendim gibi görüyordum yavaş yavaş anlıyorum siz de bu durumu yaşadınız mı ne yapmam lazım 

6 Cevaplar

+2 oy
(2,734 puan) tarafından

Eltiyle dost olunmaz bu yazılmayan kural gibidir bu yolda aşınan kar öğrenmiştir..çocukların hiçbir suçu yok ben misal gorumcemi sevmem görüşmem bayramda oda kaynanamlardaydi ama ben yok Muş gibi davrandım çocukları okula gidiyor benimkiler bebek daha onlar oynar hiç karışmam onların suçu yok analarını sevmiyorum diye çocuklara salça olmak vicdanende doğru değil yoksayin gormezden gelin diğer ilişkilerinizi sağlıkla devam eddirin 

(255 puan) tarafından

Aynen yavaş yavaş yok sayacam o zaman delirir

(2,734 puan) tarafından

Ben hep yok saydım bayramda kaynanamla iyi kötü bayramlasdim eltimle onlarda sofrasaydi oturdum gecdim koltuğa işim olmaz onlarda kaldı anası gölde gidmedim odada soba yakdim oturdum gelemez evime...

-Reklam-
+2 oy
(1,692 puan) tarafından

Mesafe köy ve onemseme derim umursama yani sen kendini biliyosan sıkıntı çinyo😊

+2 oy
(255 puan) tarafından

Tecrübeli hanımlar alıyım cevapları

+2 oy
(2,262 puan) tarafından

İyi olmayı unut çok nadir olur öyle eltiyle iyi olmak ben dikkate almadığımı net bir şekilde belli ettim istediğimi duyarım istemediğimi duymam hosum gitmeyen şeyde ya gülerek laf sokarim bir eşyam hakkında laf ettiyse onda aynısını alırım direk bide tersimi ve netligimi biliyor öğrendi mesafeliyimdir siz benim için çok kiymetlisiniz ama eşimden dolayı izlenimi veriyorum sorunda yaşamam çünkü muhattabım olmaz bende onun muhattabı olamam 

+1 oy
(117 puan) tarafından

Aynı ortama gir ama onu yok say atıyorum merhaba merhaba o kdr zaten belli Bi süre sonra o mesafeyi fark edip sana sorar sende söylersin arkamdan konuşup yüzüme gülen insanlarla akraba durumundan dolayı sadece bu kadar muhatap oluyorum diye anlar oda

0 oy
(23,408 puan) tarafından

Böyle durumlarda tavır bellidir dostta olmayacaksın düşmanda mesafeli duracaksın 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 487 göst.
12 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 908 göst.
3 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 445 göst.
19 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde egc01 (627 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,369 soru