+1 oy
134 göst.
Diğer kategorisinde (484 puan) tarafından

Evinizin camını şampuanla silen oldu mu bı kaç kişiden duydum çok güzel temizliğini söylediler siz nasıl siliyorsunuz

6 Cevaplar

+1 oy
(3,093 puan) tarafından

Kopurmez mi bende cam sileceğim şimdi düşünüyordum ne ile sileyim diye

(484 puan) tarafından

1 damla döküyorlarmis fazla değil canım 

(53,847 puan) tarafından

avuc ici kadar kremsiz sampuan yada bebe şampuanı 

-Reklam-
+1 oy
(4,207 puan) tarafından

İlbay bezlerle camsil bile sıkmadan islak siliyorum tertemiz

0 oy
(53,847 puan) tarafından

eger kirliyse once o kaba kirini silip sonra sampuanla siliyorum cok kirli degilse direkt sampuanli suyla siliyorum 

0 oy
(843 puan) tarafından

Camları silerken niye köpürtüyorsunuz ki anlamadım? Çerçevesini cifliyorum(cif derken marka olarak cif değil ama o malzemeyi kastettim) camını da suyla silip kuruluyorum. Bitti. 

0 oy
(14,799 puan) tarafından

Hiç uğraşmam ben öyle ya. Çamur varsa nemli bezle camurunu aldırırım sonra cam sil sıkıp çek pasla çeker kenarları da bezle silerim basit oluyor öyle 

0 oy
(4,832 puan) tarafından

Ay kuzenim anlatmıştı diger kuzenimle evliler zamaninda abimin annesi olan teyzem olmus uvey anneylu buyumus e de kiz kardesi olmustu yani kiz kuzenimin uvey kaynanasi var bigun gorumcesi bebek dogacak zaman geleyim de temizligini yapalim demis evde deterjan yoktu sampuani kattim kattım toz aldim cam sildim mobilya sildim koltuk hali bile sildik demisti gorumcesine de facebooktan gordum kadinlar paylasmis denedim cok guzel oluyo diye yalan soylemis gorumcesi annesine gitmis anne yengem dampianla temizlik yapmis facebookta gormus temizledikce burcu burcu koktu mis gibi temiz oldu demis ertesi gun temizlik hastasi kaynana sampuan almis temizljk icin 🤭

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 92 göst.
0 oy
1 cevap 58 göst.
30 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Esmaduru (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 74 göst.
+1 oy
15 cevap 209 göst.

Kategoriler

1,468,444 soru