+3 oy
894 göst.
Diğer kategorisinde (207 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

29 gün önce bebeğimin hareketlerini hisetmedm doktora gitim kalbi durmuştu kızımın 38 +1de suni sancıyla doğum yaptım bebeğimi kucağıma aldm son bir kez öptüm sarıldım daha dün gibi aci geçmiyor intar etmeyi bile düşünüyorum pskljim bozuk hem ruhen hem bedenen maddi durumum hic yok yeni yasa 5 bin tl doğum yapanlara çıkıyormuş ölü doğum yaptım diye verirler mi bana acaba beş bin tlyle biraz da el emeği çeyizimi satıp kızımın mezarını yaptırmak istiyorum her an ölebilirm gibi geliyor bana onuda yapiym istiyorum kızımla bir geleceğimiz olmadi öbür dünyada beni bekliyor olack

16 Cevaplar

+5 oy
(2,097 puan) tarafından

Sağlıklı doğanlara veriliyor diye biliyorum ama düşünceniz çok güzel babası yaptırsın 

(207 puan) tarafından

Eşim çalışmaya giti bugün maddi durumumz hiç yok altın borçlarımız var kendi ellerimle yaptırmak istiyorum 

-Reklam-
+4 oy
(1,144 puan) tarafından

Çocuğu olan annelerin intihardan bahsetmesi bana çok bencilce geliyor. Ne olursa olsun bu durumu anlayışla karsilayamam. Bir de sana o kadar dedik ambulans çağır git diye dinlemedin yani ne diyelim ki bari öbür çocuğuna sahip çık 

(207 puan) tarafından

Yukarıdaki Allah biliyor ya dokuz ay boyunca ayağımda ayakkabı kalmadi kızımı sağ Salim dünyaya getirmek için Allah şahit ki kimse bilmiyor kimin ne çektiğini kaldığım yeri görseniz oturur aglarsnz can mısın burda nasıl yaşıyorsun diye benle kızım küçük bir tarlada saçma sapan hiç bir şeyi doğru olmayan bir evde beş yıldır benim hayatla olan mücadelemi sadece Allah görüyor Allah biliyor burda bir kadin üç gün önce doğum yaptı ya bebeğinin cinsiyetini bilmiyordu çünkü gebeliği boyunca hiç bir doktora gitmedi bir defa ultrasona girmemiş o kadar cefa çektim ki sonu hüsran oldu o gün nasl oldu bilmiyorum akli dengem yerinde değildi kendimden değildim herkesn sorunlari vardr maddi manevi aylevi bende hepside berbat düzgün giden hiç bir şey yok aile hekimi dün bana acilen psikolojik doktoruna gitmen lazm dedi  kendi hatamin farkindaym her gün tekmelerini sayar çekerdim o gün ne olduysa hatırlamıyorum hiç bir şey hepsi benim yüzümden ben bu vijdan azabıyla nasl yasarm onu bile bilmiyorum 

(1,144 puan) tarafından

Yiyecek ekmeği olsa yaşardı sen yine de böyle düşünme durmun çok zor ama belki bakamicaktin belki kaderi kötü olcakti. Yine de cennette bir kuşun oldu şefaatcin olur inşallah öyle düşün diğer yavruma odaklan. İntihar deyip durma Allah'ın gücüne gider sana muhtaç bir yavrun daha var bir de kız evladı yani sana ihtiyacı var

(11,118 puan) tarafından

Canım bende 6 aylık hamileyim neden ambulans çağırın dediniz arkadaş cagirmadi. Yarını desmek için değilse hani bilelim bizde hamileyiz.doye

(1,144 puan) tarafından

Bana mı yazdın? Banaysa ben hiç uzerime alinmiyorum 

(207 puan) tarafından

Yok size yazmadım kusura bakmayın ama zaten pskljim bozulmuş herkeste üstüme geliyor 

+2 oy
(1,669 puan) tarafından

Doğum parası almak için bile canlı bebek dünyaya getirmek gerekiyor alacağınızı sanmıyorum bir doktora gitme şansınız varmı en azından kendinizi iyi hıssetmenız için yardımcı olurlar Allah rahmet eylesin bebeğinize çok üzüldüm 

(1,669 puan) tarafından
+1

Bir adağım var inşallah olursa sana verebilirim 1500 tl ankara abisi yardım yerine gönderecektim ama karşıma sen çıktın herseyde vardır bir hayır kabul edersen

(207 puan) tarafından

Psklog doktoruna mi gitsem imama mi gitsem bilmiyorum ama başarısız bir hayat başarılı bir ölümü hakeder:((

(1,669 puan) tarafından

İmam yerine önce doktora gitmelisin psikiyatriste sakin olman için ilaç verebılırım bıraz da zamana ihtiyacın var

(207 puan) tarafından

Çok isterm cok kutlu olurm çok sağolun 

+2 oy
(53,498 puan) tarafından

peki resimdeki masum senin degil mi sen intihar edersen onun suçu ne annesiz her gün ölecek 

Allah sabir versin yasadigin cok zor birsey ama şeytanın vesveselerine kapilma

(2,099 puan) tarafından

Onu da sorumsuz babasına ve ailesine bırakacak heralde 

+1 oy
tarafından

Başın sağolsun bacım. Evlat acısı çok çok zor. İnsan ölücem sanıyor ama ölmüyor benimde iki bebeğim öldü. Biri karnımda kalbi durdu, diğeri 29 haftalık doğdu 5 gün yaşadı bende kendimi çok öldürmek istedim kimse yoktu yanımda eşimin ailesi gel fındık topla diye çağırdı. Başına gelen tek kişi sen değilsin kendini yatmaya alıştırma dediler 🤦‍♀️. 

Sana tavsiyem bol bol kuran oku kendine meşguliyet bul acısı hiç dinmiyor yüreğin parça parça yanıyor. Şuan bir kızım var canı sağ olsun ♥ hala mezarlarına gidince küçük çocuk gibi bağıra bağıra ağlamak geliyo ama sessizce gözümden yaş akıyor. Kafanı dağıt yakınında arkadaş ailen varsa yardım işte seninle dursunlar. Melek kızın sen öyle intihar düşünürsen coküzülür annesi♥

tarafından

Cok haklı hislerdesin ama kendini de biraz toparla şanslı annesin cennete annemsiz gitmem diyen meleğin var seni bekliyor. Üzülme diyemem ama kendine de karalar bağlama zor biliyorum ama aktivite bul kendine bacım

tarafından

Kendi çocukları da ölmüş bebek aldırmıs kaynanam herkese marifet gibi anlatıyo en son bağırdım işlediğin günaha milleti anlatıp ortak etme diye

(578 puan) tarafından

Ben de çok ağladım çok üzüldüm ama demek ki hayırlısı buymuş intihar etmeyi aklından çıkar bir kere o yavrular bizi cennette bekliyor inşallah 

(1,665 puan) tarafından

Bazıları çok rahat

tarafından

Fazlasıyla

+1 oy
(3,913 puan) tarafından

Vermezler bence, başın sağolsun canım 

+1 oy
(578 puan) tarafından

Hayır verilmiyor ama mezarını yaptıracağına hayır dağıt daha iyi benim de bebeğim 39 haftalıkken melek olmuştu ben de kafama çok takmıştım yapacam diye sonra düşündüm de ne bebeğime ne de bana faydası olmayacak Allah katında da bir faydası olmayacak ara sıra mahallede çocuklara şeker meker dağıtıyorum başka ne gelir elden

(53,498 puan) tarafından

etrafina tas diz kendin yeri kaymasin belli olsun tasini da yaptırırsin zamanla

(578 puan) tarafından

Aynn kadının durumu yokmuş zaten tahta parçaları çakıp etrafını kapatıpta yapabilir 

(207 puan) tarafından

Etrafına tahtalarla çivi cakiym nasl yapiym anltan bana

(53,498 puan) tarafından

erva Allah sana da sabirlar versin canim

(578 puan) tarafından

@ikbal çok teşekkür ederim benim üstünden 4.5 yıl geçti şimdi 3 yaşında bir prensesim var ara sıra aklıma gelir ağlarım 

+1 oy
(956 puan) tarafından

Alabilirsin ama düşünceni değiştir o sana öteki tarafta şefaatçi olacak inşallah 

(207 puan) tarafından

Görüceğim inslalah 

0 oy
(2,099 puan) tarafından

Of of ne denir bilmiyorum. Geçen sene Ağrı da hamileydim sağlık ocağından özellikle gelip imza istiyorlar birsey olursa hastaneye gidebilir misin gidemez misin gerektiğinde ambulans yollucaz falan devlet elinden geleni yapıyor da, vatandaş vatandaşlığını bilmiyor. 

0 oy
(2,114 puan) tarafından

Canli dogumda veriyorlar basın sagolsun 

0 oy
(207 puan) tarafından

Hayataki en büyük çaresizlik Allah kimseyi evladiyla sınamasın

0 oy
(886 puan) tarafından

Allah yardimcin olsun evlat acisi çok zor 

Buda senin imtihanin ama intihar diye birsey söz konusu olamaz yaninda bir tane daha kizin var onun suçu ne peki düsüncen bile yalnis 

O bebek için boylesi hayirli imis artik ölmūşe çare yok malesef 

Eşinin yanina git sen olmazmi böyle yalniz kalinca şeytan surekli vesvese halinde oluyor malesef 

Senin ailen yokmu eşinin ailesi yokmu neden seni bu hayata bu çaresizlige mahkum ettiler. 

Neden bir kucuk cocugun ve senin yiyecegin yemek kadar evlerinde yemekmi yok 

Orda ne yiyip iciyorsunuz insan bari torununa acir 

Lutfen silkelen ve ayaga kalk ayaklarinin ūzerinde durmayi ögren 

Evet acin çok büyuk rabbim yardim etsin ama bu sekilde hergun acı yasarsin 

Kadin siginma evine gitsen daha rahat olursun bu ortamda olmaktan sa

(207 puan) tarafından

Eşimin ailesi bizimle konuşmuyor öyle bir çaresizliktym kızım el ayak tırnaklarını yemeye başladı doktora gtrdm ikimizi de psklog doktoruna yönlendirdiler ömrümün o kadar uzun olacağını sanmıyorum her an ölücm düşüncesi var aklımda bu yaşıma kadar böyle bir şey görmedm çok zor yıpratıcı günlerim oldu ama böylesini görmedim kızım da çok kötü etkilendi bu süre içinde pek ilgilenwmedm eşim de bizi bıraktı gitti şimdi hastendym saat dörde kadr öğrenci arabasıyla gidicm olmaz olsn böyle hayat isimiz çoktan bitti ama tek başıma taksiye binecek o kadar maddi dururumum yok ve taksiye binsem elalem nender herkes bunu der herkese yetiştim de bir kendime geç kaldm 😭😭

(886 puan) tarafından

Esinin yanina git yada kendi ailen neden destek olmuyir kendi ailenle yaşa malesef bu durumda sadece hayatta olan kiziniza üzuldum 😭

(207 puan) tarafından

Günler geçiyor bugün tam bir ay oldu ama her şey dün gibi geçer mi bilmiyorum bnim hiç bir şey sabrım yok Allah'tan bana sabırlı olmam için dua edin nolur çünkü hiç iyi değilim 

0 oy
(21,970 puan) tarafından

İntihar etmek demek öbür çocuğu da diri diri öldürmek gibi bir şey anasız öksüz ne olacak o çocuğun hali ölene üzül tabi ölene üzülme demiyorum ama biraz da kalanı düşün bence 

(207 puan) tarafından

Kalanin da pskljisi bozulmuş doktor acilen pskyatirye götür dedi benimde bozulmuş bu nasl bir imtihan bilmiyorum ölmedm ama yaşamıyorum da

0 oy
(6,742 puan) tarafından

Derya sende kan uyuşmazlığı vardı galiba sen iğneni yaptırmadım mi hiç bebeginde zaten sıkıntı vardı demiştin   şimdi bir evladın var onun icinn ayakta durmam lazim

(207 puan) tarafından

12 haftalıkken ani kanamam oldu kan uyuşmazlığı yaptırdım bide 27 inci haftada yaptrdm dogumdan sonrada yapilar

(6,742 puan) tarafından

Senin bebeğin doğsa bile sağlığında galiba bir sorun olacaktı  demi 

(207 puan) tarafından

Gelişim geriliği var dediler 23 mart doğum ypcktm 9 marta suni sancıyla normal doğum yaptım 3kilo 200 gram doğdu 

(6,742 puan) tarafından

Rabbim yerini doldursun cnm maşallah kilolida dogmus

(207 puan) tarafından

Doktor yetikinlerin de olduğu gibi bebeklerde de kalp durması olabiliyorms bazen muhtemelen kordon dolanmış dedi fiziksel hiç bir sorunu yktu

0 oy
(9,046 puan) tarafından

Şu attığın resimdeki can için yaşaman lazım intihar etmek gibi bir lüksün hakkın yok aklından çıkar nasibi yokmuş sen o an hastanenin bahçesinde dahi olsan o can gidecekti ve gitti sanıyormusun ki yaşatabilirdin yapma bunu ne kendine nede yanındaki yavruna kocan eğer alabiliyorsa sizi yanına alsın az çok ne şartlarda yaşamaya çalıştığını biliyorum çünkü 

(207 puan) tarafından

Dünyanın en çaresizligi bebeğimin yaşamadığını bildiğim halde bir umut kalp masajı yaptım hani olurda bi umut diye 

0 oy
(923 puan) tarafından

Canım bir tanem bak seni en iyi anlayanlardan biri de benim intiharı düşünme bir tanem bir çocuk hele ki kız çocuğu babası kız buyur da annesiz asla bir kanadı hep kırık olur anladığım kadarıyla aile çok sorumsuz gerçekten kızın çok zorluk çeker hiç değilse kızını düşün psikiyatriden randevu al bir psikologla görüş aldığın ilaçları acını azaltmaz ama hiç değilse sakinleştirir Allah içine ferahlık versin

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 610 göst.
14 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Asenat_m Hersey (818 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,653 göst.
5 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 979 göst.
14 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 96 göst.